Capz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 guild aşmış, bir arkadaşa mesaj atarken bu guildden birine mesaj gönderdim ve sonuç gene küfürlü cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tamam kardes, artik kufurleri paylasmazsan seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 aquila said: tamam kardes, artik kufurleri paylasmazsan seviniriz. sondu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Meraktan soruyorum öncesinde bir olay oldu mu yoksa tamemen cima teklifini reddetmen sonucu mu vuku buldu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Narius said: Meraktan soruyorum öncesinde bir olay oldu mu yoksa tamemen cima teklifini reddetmen sonucu mu vuku buldu olay? yok yav tamamen durduk yere, bir iki gündür bu arkadaşların blackhand raidine giriyordum türk olduğumu bilip bilmediklerinin farkında değilim. Daha önceden hiç tanışmışlığım konuşmuşluğum yok kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 bunu googledocsa koyana laflar hazirladim sdfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ahahaah çok tatlı milletiz yemin ediyorum ya asdsafa söyle bir atom bombası yesek daha tatlı olucaz. nolur akkuyu nükleeri falan patlasın ya. adam küfür ede ede şiir yazmıs sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Capz said: 1999 dan beri her türlü mmorpg oyununu oynadım, ultimada insanlar ölünce arada küfür ederdi filanda böylesine ilk defa denk geliyorum durduk yere küfürlü trollük yapıyor, uyarıyorsun sonrada ağza alınmayacak küfür ediyor. ultimadan beter bi durum değil bu. aynı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ultimada küfür eden adamın beynine gömçürebiliyodun tenhada kıstırıp falan. burada böyle bişey yok. hırsına yenik düşsen pc falan kırarsın küfürlere ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Capz said: Narius said: Meraktan soruyorum öncesinde bir olay oldu mu yoksa tamemen cima teklifini reddetmen sonucu mu vuku buldu olay? yok yav tamamen durduk yere, bir iki gündür bu arkadaşların blackhand raidine giriyordum türk olduğumu bilip bilmediklerinin farkında değilim. Daha önceden hiç tanışmışlığım konuşmuşluğum yok kendisiyle. bu adam geçen günde genel chatten millete saydırıyordu.Sıkıntısı var herhalde.Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ben de brf raidde generalden surekli kufurlesen bi turk ekibe denk geldim, shift click yapinca megerse hepsi alles klarmis. iyidir kotudur bilmem de seviye beklentiniz olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ya bu guild in guild masterının hüznü diye monk karakteri varmı ? sanırım bir ara TN de Kürt guild i kurduk diye trade te kürtçe bir şeyler yazıp milleti trolleyen adam olması lazım. hiç hoş degildi yaptıkları . Hatta şöyle anlatayım . İncredibull a 3-4 gün /w attım la bi insan döner geriye vs.. en son canıma tak etti az biraz sövdüm. ignore attım çunku insan 1 saat geri dönmez ,2 saat,3,5,6 hadi 1gün olsun adama 3-4 gün /w attım haliyke geri dönüş olmayınca sövdüm. Sonra bu guildten rahlae olması lazım . /w attı bana incredibull un ignore u kaldırırmısın diye. tamam dedim kaldırayım . Sonra "hüznü" nün de ignore u kaldırırmısın dedi!. O an dank etti kafaya rahlae ye sordum bu sizin GM nin alt karakterimi diye oda evet dedi.ondan sonra zaten yok dedim kalsın kaldırmıyorum vs.. Hüznü isimli karakteri hiç bir muhabbetim olmadıgı halde ignore etmiştim çunku trade kürtçe olarak sürekli spam yapıyordu. Baktıgınız da o kürt guild i falan da yoktu. amaç nedir niye böyle birşey yaparlar anlamak mümkün degil. Patide hiç bir şey gizli kalmaz dostum:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 zamanında dunemaul( türkmaul) burning legion ( türk legion) şimdi de twisting nether gibi türklerin bol olduğu serverda oynamak cidden sağlığa zararlı. biz WoTLK zamanı dunemaul gelirse direk kickliyorduk adamı safasf. Ne kadar az türk o kadar kaliteli oyun. Bizimkilerde ingilizce seviyesi yerlerde olunca böyle toplana toplana serveri ele geçiriyorlar, trade chat falan full türkçe oluyor bir yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ZOHAHAHAAHA kabzımal Wowa geri dönsem gireceğim guild kesinlikle Alles Klar olur, takdirle takip ediyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ilk kez boyle bir sey okudum. Agirlik tarti kiz kardes.. Neden kabzimal. Acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sen en son wow oynayalı kac yıl oldu applev0dka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 beni s.ker misin? dedigim birisinin " language'den ban yersin, ayagini denk al" cikismasina nasil bir uslup ile cevap vermem gerekiyor ki? orada ettigim kufur " hadi al bunu da " gibi bir sey. oyun icerisinde konusulanlari ciddiye alip reeline gundem yapanlardan pek hazzetmedigimden boyle bir uslup takiniyorum, trade kanali trollemelerim de buna dahil. ufak bir kurtce yazidan sonra milliyetcilige burunenleri izlemek benim acimdan zevkli, hosuma gidiyor. bizimle beraber oynamis ya da reelde bizimle gorusmus insanlar bizim ne mal oldugumuzu biliyor, 30 yasinda knight online oynayan abilere benzedigimizi dusunenleri de kadikoy civarinda biralamaya davet ediyorum. ettigim kufuru burada ifsa eden dostum, gercekten bundan rahatsiz olduysan da ozurlerimi kabul buyur. ablan ile herhangi bir fantazim yok. ekstra olarak, heroic hellfire citadel icin kendimize caster dps ariyoruz boomkin tercihli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kadıkoy'de class'ına hakim psikolog biliyorum, ihtiyacınız var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bence problem yok adamlarda. ben de küfür etmeyi seviyorum oyunlarda. karı gibi alınganlık yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben de uyuz olurudm oyunlarda ilkokul çocuğu gibi en ufak şeylere report diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 incredibull said: oyun icerisinde konusulanlari ciddiye alip reeline gundem yapanlardan pek hazzetmedigimden boyle bir uslup takiniyorum, trade kanali trollemelerim de buna dahil. ufak bir kurtce yazidan sonra milliyetcilige burunenleri izlemek benim acimdan zevkli, hosuma gidiyor. İyi de bu trolleme işi biraz gaip olmuyormu? "ufak bir kurtce yazidan sonra milliyetcilige burunenleri izlemek benim acimdan zevkli, hosuma gidiyor" demiş bide . manyakmısınız olum siz? yaşınız kaç başınız kaç? alt tarafı bir oyun olum bu ! rahat olun relax takılın . yapın raidinizi keyfinize bakın. hayır muhabbetten ezik tiplerde olmadıgınız belli ama hahahahhah daha yazmıycam bişey ya. Aferin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hala ablada ısrar var gördüğüm kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ekran görüntüsünde çok açık bir şekilde sana sadece "language den rapor etsem ban yersin" diyorum, ne ayağını denk al diyorum nede başka bir şey. Uslubun ortada hadi al bunu da gibi bir şey degil. Bu hakaretlerinin oyun ile ne alakası var ? Durup dururken problem yaratan kişi sensin, üstünede terbiyesizliğe devam ediyorsun. Daha önce hiç tanımadığın bir insana bu şekilde soru soramazsın, böyle küfür hiç edemezsin. Guild kuruyorsan en çok sen dikkatli hal ve tavırlarına. Bu oyuna stres yaşamak için değil eğlenmek için geliyoruz ama senin gibiler yüzünden işin tadı kaçıyor. Burada amacım ettiğin küfürü ifşa etmek değil di, guild tanıtımında yazdığın yazıyla, düşünceyle aranızda nasıl bir uçurum olduğunu göstermek ve üye olmayı düşünenlere Guild masterın nasıl bir seviyede olduğunu bilmesini istedim. Sen kendi annene babana kız kardeşine küfür edildiği zaman rahatsız olmayabilirsin belki ve her zaman benim gibi birisine denk gelmezsin uyarmak ile rapor etmekle kalmaz daha beter şeyler gelir başına. Oyun bile olsa insanlarla diyalog kurarken seçtiğin kelimelere dikkat et.Kendine çeki düzen ver, yaptığın hareketin, hakaretin hiç bir savunulacak tarafı yok. incredibull said: beni s.ker misin? dedigim birisinin " language'den ban yersin, ayagini denk al" cikismasina nasil bir uslup ile cevap vermem gerekiyor ki? orada ettigim kufur " hadi al bunu da " gibi bir sey. oyun icerisinde konusulanlari ciddiye alip reeline gundem yapanlardan pek hazzetmedigimden boyle bir uslup takiniyorum, trade kanali trollemelerim de buna dahil. ufak bir kurtce yazidan sonra milliyetcilige burunenleri izlemek benim acimdan zevkli, hosuma gidiyor. bizimle beraber oynamis ya da reelde bizimle gorusmus insanlar bizim ne mal oldugumuzu biliyor, 30 yasinda knight online oynayan abilere benzedigimizi dusunenleri de kadikoy civarinda biralamaya davet ediyorum. ettigim kufuru burada ifsa eden dostum, gercekten bundan rahatsiz olduysan da ozurlerimi kabul buyur. ablan ile herhangi bir fantazim yok. ekstra olarak, heroic hellfire citadel icin kendimize caster dps ariyoruz boomkin tercihli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Capz said: http://stream1.gifsoup.com/view3/4303450/crybaby-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hashdhasdhahd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar