masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 geçici mezuniyet belgemden ehliyete kadar herşey içindeydi. Ağlamak istiyorum. Gezi parkında unuttum muhtemelen bugün gidip tekrar bakıcam. Keşke bir mucize olsada çantamı bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Hemen koş, bomba sanıp patlatmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ilk 3 gün ben de destekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 haklıyken haksız konuma düşmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 arkadaslar son durum ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Sirt cantasini farketmediysen kullanma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 merak etme şimdiye kadar çoktan bi suriyeli veya mendilci kürt çocuklar bulup polis noktasına teslim etmiştir. http://i.imgur.com/9OR54Cg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 az once gectim gezi parkindan, gecmis olsun. adina kumarhane acilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 etrataki çöpleri dolaşsaydın aynı gün. değerli şey varsa alıp çöpe atarlar çantayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 geçen hafta ben de kaybetmiştim, sonra çorbacıda buldum keratayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Geçen bavulumu kebap yerken unutmuşum, Sağolsun kurye ile postaladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 green card'ların arkasında "bunu bulursanız herhangi bir us posta kutusuna atın" yazıyor ya, onu çok merak ediyorum ben. green card'lı bi pati gidip deneyebilir mi? immigration alıp "aa adam kaybetmiş yazık la" diye arayıp bulup teslim mi ediyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Tr de olmaz öyle şeyler geçici mezuniyetin falan gitmesi kötü olmuş bulma ihtimalin %10 o da seyyar satıcılar falan görüp tuttuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Heryeri dolaştım bulamadım. Karakola gidicem birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Cüzdanı falan hani anlarım da sırt çantası ayrı bir "Achievement" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 http://media.giphy.com/media/YLgIOmtIMUACY/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Liebe said: ilk 3 gün ben de destekledim ldsflsdkfkds abi çantayı unutmuşsun patiye yazacağına geri koşaydın. oha ertesi gün mü bulma umuduyla gidiyorsun sdfs. dün naptın çanta bulamayınca hemen karakola gitseydin. çoktan üstüne şirketler kurulmuştur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Karakolda bizde yok dediler. Tutanak tutmuycak mısınız diye sordum. Biraz tartıştılar kendi aralarında gerek olmadığına karar verdiler. Parktaki evsiz adam saha çok ilgilenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar