dana22 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 calistigin yer oturdugun yer arasi kisa olunca sorun olmuyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 oluyor oluyor bakma sen olmuyo diyenlere. gelme bence anhora, ailene de yazık hem bu yaştan sonra şehir değiştirmek çevre değiştirmek falan zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Şu sıralar eğer mecburiyet yoksa istanbul'a taşınmak yapılabilecek en büyük aptallık benim gözümde. Trafiğini, devasa bir köy oluşunu, içinde yaşayan iğrenç insanları geçtim bak; sırf deprem bile uzak durmak için yeterli sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Sariyer ftw. 3. Kopru de bitiyo. 3. Havalimani da var. Istanbulun merkezi kuzeye kayiyo. Evler de harika. Bogaz manzarali falan. Sedad Kentte ev bak mesela. Guvenlikli falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 cok boktan yerleri var sariyerin yaw. yasayan halka temizlik gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ace ne taraftasın sarıyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 beylikdüzü beylikdüzünde yaşıcaksan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 bingildak said: ace ne taraftasın sarıyerde Buyukdere. Aha adres verdim. Bingildak gelcek dovcek beni:) Hakkatten yakinlarda birileri varsa toplasak. Hepberaber FO4 kotuleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 baya yakınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Anhora hesap numaramı gönderiyorum 2.000 tl peşinat gönder hemen beylikdüzünde bir ev var bizim, acil nakit ihtiyacından dolayı satıyoruz. Başka isteyenler de var, kaporayı gönder sen yüz yüze oturur son fiyatı konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben de saydığınız nedenlerden ötürü gitmeyi pek istemiyorum ama insan mecbur kalıyor bir yerde. İş hayatının kalbi istanbul illa ki taşınacağız. Her yerin kendine özgü sıkıntıları var. Benim en çok yaşamak isteyeceğim yerleden biri olan suadiye'de bile yol kesip para isteyen dilencilerle karşılaştım. Her yerde var. Patide, İst'da yaşayanlar nerelerde yaşıyorlar hangi sıkıntılarla karşılaşıyorlar kim bilir. Bizimkiler gidicez deyince pek fikirlerini değiştirmek kolay olmuyor. Hele ki şartlar da gitmeyi gerektirince. (Biraz da sorunlu çevreden uzaklaşma isteği var bizimkilerde, oradan uzaklaşıp başka bir sorunlu çevreye gitmeyiz umarım.) Gidin İzmir'de yaşayın bari diyorum. İstemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 riva'ya yerleşin.yakında yat limanı da yapılacak.yatınızı park eder, villanıza geçersiniz.trafik derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 koskoca adamsın, istanbulda iş imkanı var diye ailen neden seninle istanbula taşınmak durumunda kalıyor ki. herkes gibi kendine iş bul, ev arkadaşı bul, ekonomikte olsa bir yerden başla, yarı yarıya paşa paşa kiranı maaşınla verirsin. ailesi istanbulda oturmayanların geneli böyle başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 vardir elbet bi sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ben istemiyorum zaten. Onlar istiyorlar. Farklı bir çevrede yaşamak, büyük şehirde yaşamak vs. Onlar kafasına koymuş bana en son söylüyorlar yani. Benim için de bir açıdan avantajlı. 2 ev alsak beylikdüzünden, olmadı kiraya veririz birini, başka yerden tutarım. Edit: Benim sorduğum zaten, beylikdüzünün ortamı nasıl, imkanlar nasıl, oranın da kendine göre sosyal imkanları var. Tüyap gibi. O çevrede bilişim şirketleri var mı? Ne yapmak istediğime karar verdim. Veritabanı+Yazılım ile uğraşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Yer olarak çok güzel, iş yok. Kendi sosyal yerleri var, kendi içinde çok rahat yaşanıyor, iş yok. Hergün metrobüsle sevişmek yada arabayla fıtık olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ailen kafayı yemiş. istanbula gelinir mi lan dgsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Yok abi lütfen gelin hatta bütün anadolu büyük şehirler hariç İstanbula gelsin ne gerek var burda yer çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Genwa said: Yer olarak çok güzel, iş yok. Kendi sosyal yerleri var, kendi içinde çok rahat yaşanıyor, iş yok. Hergün metrobüsle sevişmek yada arabayla fıtık olman gerekiyor. İş olmaz mı. O senin dediğin mesleksiz adama iş yok. Zaten bu ülkede işsizlik sorunu da yok bir bakıma. İnsanlar mesleksizlikten iş bulamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 gultepe dicem ama gulmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.seriat.net/wp-content/uploads/2014/12/Tek-Dal-Gul-Resmi-1024x966.png http://haber.islamalemiburada.com/wp-content/uploads/2014/10/R%C3%BCyada-Tepe-G%C3%B6rmek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ben gültepede oturuyorum yazılımcıyım. işlerin hepsi benim oturduğum çevrede dönüyor. ailem olsa çoluk çocuğumla gültepede kalır mıyım? hayır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Yazılım dediğim veritabanına destek olacak şekilde Python, C++ gibi diller bilmek yani. Amaç veritabanı uzmanlığı ve inş olursa İstatistik MSc. ve sonrasında da Big Data işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Kuştepe var istanbulun nezih mekanlarindan her turlu yazilim ve teknolojik aletleride burda bir arada bulabilirsin adeta silikon vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Torbacı olsam yaşamam lan oralarda, Kuştepe Gültepe siz çıldırdınız mı adamı ölmeye yolluyorsunuz. Sen dinleme bunları Anhora, Dolapdere bak direk tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar