Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Maps (pati gezilecek yerler version)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

ben avrupadan yardıracaktım da herkese acık olması mundar ediyor database'i. basarısız troller her yerde.

ben troll goremedim ya, her mekan maps te aratinca cikmiyo zaten. ki sadece patiye acik yani, pasaportlami giris verelim millete :)
Mesaj tarihi:
reyou said:

ekledim istek gonderen herkesi, bende ozellikle avrupa tavsiyeleri bekliyorum harita uzerinde, yaz aylarina dogru vakit olursa yapmak istiyoruz bi avrupa turu

beni neden eklemedin?
Mesaj tarihi:
insanlari eklerken bi limitleme varsa, herkes kendi koydugunu silebilsin editleyebilsin diye cok iyi olur ama google docs gibi yapmislar heralde ortaya karisik herkes
Mesaj tarihi:
Asıl ben bi yerin lokasyonudeğiştirdim telefonda yanlışlıkla, sonra kırk saat geri aradım uğraştım koyana kadar. İşaretleri sabitleme var mı ki
Mesaj tarihi:
ya cok spesifik kurallar koyamiyorsun malesef. ya readonly ya da direk editleyebiliyorsun istediginizi. keske herkes kendi ekledigini editleyebilse. sanirim back-up alinabiliyor o yuzden cok buyuk bir troll e maruz kalmadikca sorun olmaz diye dusunuyorum :)

@trias Komodo adası olayi nasi bi cilginliktir abi, acik denizde takayla 1 gun boyunca yolculuk sdfsdf
adaya gidene beni kadar gomerler heralde vardiklarinda.
Mesaj tarihi:
trias guzel yazmis, her ekledigi yere yorumun sonuna trias diye not dusmus.
herkes oyle yaparsa, mesela onerilen yere gittikten sonra lan boyle boyle yazmissin alakasi yokmus diye mesaj atabiliriz.
  • Yeni Oluştur...