Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 5 hafta önce kırmıştım yüzük parmağını. Tam alttaki gibi. Alçı çıktı bu gün ama doğal olarak bir tedirginlik var. Alçıya alınan 3 parmak kütük gibi, egzersiz filan verdi doktor. Ağrı sızı yok şimdilik iki haftaya bir kontrol. Varmı daha önceden parmak kıran, tavsiye neyin. Ulan hala sanki oynatsam çıt diye gidecekmiş gibi bir his var, baydım tek elle yaşamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 kırmadım ama arkadaş kırmıştı baya önce. düzenli egzersiz yaparsan doğru hatırlıyorsam 3 haftaya falan geçer muhtemelen o his ve de kalınlaşır parmaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 geçmiş olsun. uzun süre kullanılmayan uzuvlar benzer davranışlar sergiler. biraz basit egzersizler yap.birkaç güne hem tedirginliği atarsın ve hem de yeniden normal kullanmaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 benim de küçük parmagın eklem yerinden kırıldı basketbol oynarken, şimdi diğerinden 1.5 kat kalın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 geçmiş olsun. fistan o parmağın kıymetini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Komple eli kirmistim parcali kirik Silikon toplar var. Onlardan al Elinde sik birak yapicaksin oyniycaksin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bol bol osbir yazıyorum sana -dr mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Teşekkürler Dr Mokoko sayenizde iyileştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 mokoko said: bol bol osbir yazıyorum sana -dr mokoko uf allahtan kalcasini filan kirmamis..ucuz yirtmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 serçe parmağımı kirmistim ben de ilk acilinca cok tuhaf oluyorda sonra kendi kendine gucu yerine geliyor çok kasmasan da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 abi nasıl kırdın öyle lan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Döner darbesi yediğim sağ el işaret parmağım var, yarısına kadar kopmuştu eski tip çılgın bir dikiş atılıp ve alçıya alınmıştı. Ben senin kadar tedirgin olmadım, su içinde parmak hareketleri yapabilirsin.Belirli bir süre ağır kaldırma, bol kalsiyum.Şu avuç içi sıkma aletilerinden kullanmıştım, bu tamamiyle kendi kafamın ürettiği bir çalışma, neyse son olarak her gördüğün deliğe parmağı sokma :P Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 İşte ne bilim o tedirginlik oluyor psikolojik olarak. Ödemler daha inmedi pek hareket ettiremiyorum halen de sıcak su çok iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Benim elim kırıldı iki sene önce hala ağrıyor asdads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 o ödemlerin inmesi baya uzun sürebiliyor benim el kırıldığında davul gibiydi bildiğin 6 aya yakın sürdü tamamen normale gelmesi sendeki ufak bişeydir ama max 2-3 aya döner normale diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ağrı yok allahtan şimdilik. O hatalı kaynamadan kaynaklı sanırım, bi arkadaşın ön kol kemiğini 3 kere kırdılardı düzeltene kadar sdf Gerçi benimki pek iyi kaynamış sayılmaz, içten bi batma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bir daha piyano çalabilecek miymişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Yok, Skyrim de city guardlığa başvurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yüzük parmağının en sonda ne işi var lan? anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 öyle bi kırmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 31 hayatın bitmiş, asla eskisi gibi kavrayamayacaksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 serce parmagimi kirmistim bende. Alci yapmak yerine soyle birsey yapmisti doktor. iki tane uzun telle tutturuyor kemigi. Sadece sargi yapiyorsunuz. Dirsege kadar alciyla gezecektim obur turlu. aklinizda olsun boyle ufak kiriklara alci gerekmiyormus. İlk basta milim oynamiyordu benimde. Yavas yavas ileri geri ittir parmagi gun gectikce eski esnekligine kavusuyor kaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Flameoffear said: Yok, Skyrim de city guardlığa başvurdum. dsagfasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Fistan said: benim de küçük parmagın eklem yerinden kırıldı basketbol oynarken, şimdi diğerinden 1.5 kat kalın :( su geldi aklima http://givetofriends.com/wp-content/uploads/2012/09/small-hand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Nekro said: serce parmagimi kirmistim bende. Alci yapmak yerine soyle birsey yapmisti doktor. iki tane uzun telle tutturuyor kemigi. Sadece sargi yapiyorsunuz. Dirsege kadar alciyla gezecektim obur turlu. aklinizda olsun boyle ufak kiriklara alci gerekmiyormus. İlk basta milim oynamiyordu benimde. Yavas yavas ileri geri ittir parmagi gun gectikce eski esnekligine kavusuyor kaslar. Acilde bakan uzman belki operasyon gerekebilir demişti de, kırığı öyle bir evirdi çevirdi ki, böyle bir acı yok. Röntgen filan sonra gerek yok dedi. Parcalı kırıklarda filan yapıyorlar galiba o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar