Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parmak kırığı

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

5 hafta önce kırmıştım yüzük parmağını. Tam alttaki gibi.

Alçı çıktı bu gün ama doğal olarak bir tedirginlik var. Alçıya alınan 3 parmak kütük gibi, egzersiz filan verdi doktor. Ağrı sızı yok şimdilik iki haftaya bir kontrol.

Varmı daha önceden parmak kıran, tavsiye neyin. Ulan hala sanki oynatsam çıt diye gidecekmiş gibi bir his var, baydım tek elle yaşamaktan.

Sosyal ağlarda paylaş

Döner darbesi yediğim sağ el işaret parmağım var, yarısına kadar kopmuştu eski tip çılgın bir dikiş atılıp ve alçıya alınmıştı.

Ben senin kadar tedirgin olmadım, su içinde parmak hareketleri yapabilirsin.Belirli bir süre ağır kaldırma, bol kalsiyum.Şu avuç içi sıkma aletilerinden kullanmıştım, bu tamamiyle kendi kafamın ürettiği bir çalışma, neyse son olarak her gördüğün deliğe parmağı sokma :P

Geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

serce parmagimi kirmistim bende. Alci yapmak yerine soyle birsey yapmisti doktor.

iki tane uzun telle tutturuyor kemigi. Sadece sargi yapiyorsunuz. Dirsege kadar alciyla gezecektim obur turlu. aklinizda olsun boyle ufak kiriklara alci gerekmiyormus.

İlk basta milim oynamiyordu benimde. Yavas yavas ileri geri ittir parmagi gun gectikce eski esnekligine kavusuyor kaslar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

serce parmagimi kirmistim bende. Alci yapmak yerine soyle birsey yapmisti doktor.

iki tane uzun telle tutturuyor kemigi. Sadece sargi yapiyorsunuz. Dirsege kadar alciyla gezecektim obur turlu. aklinizda olsun boyle ufak kiriklara alci gerekmiyormus.

İlk basta milim oynamiyordu benimde. Yavas yavas ileri geri ittir parmagi gun gectikce eski esnekligine kavusuyor kaslar.

Acilde bakan uzman belki operasyon gerekebilir demişti de, kırığı öyle bir evirdi çevirdi ki, böyle bir acı yok. Röntgen filan sonra gerek yok dedi. Parcalı kırıklarda filan yapıyorlar galiba o olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...