Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tavsiyesi - Baydım

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Oyun işini iyiden iyiye boşladım ben. Diablo 3 oynuyordum sıktı, Pillars of Eternity oynuyorum şimdi. Bir haftada 4 saat anca oturmuşum başına.

Artık boş zamanlarımda bas gitar çalıp müzik teorisi çalışıyorum. İnsanın ilgi alanları değişiyor zamanla. Bir de çevre bayağı önemli bir faktör, beraber oyun oynadığım arkadaşlarımla eskisi kadar sık bir araya gelmiyoruz ya da beraber oyun oynamıyoruz. Herkes çoluk çocuk, iş-güç derdine düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Oyun işini iyiden iyiye boşladım ben. Diablo 3 oynuyordum sıktı, Pillars of Eternity oynuyorum şimdi. Bir haftada 4 saat anca oturmuşum başına.

Artık boş zamanlarımda bas gitar çalıp müzik teorisi çalışıyorum. İnsanın ilgi alanları değişiyor zamanla. Bir de çevre bayağı önemli bir faktör, beraber oyun oynadığım arkadaşlarımla eskisi kadar sık bir araya gelmiyoruz ya da beraber oyun oynamıyoruz. Herkes çoluk çocuk, iş-güç derdine düştü.

content patch geliyormuş

horadric cubeün yenisiyle legendarylerin özelliklerini storelayıp extra passive olarak kullanıyormuşun, bir alay customization bir alay yeni leisure build çıkmış

rift trialleri kalkıcakmış, her monster farklı rift xp vericek, zombi rift hunt density hunt falan kalkıcakmış

yeni sezon geliyormuş cosmetic rewardlarla birlikte, yeni setler ve özellikleri değiştirilen setlerle

hellfire amulet otomatik soketle çıkıcakmış!

http://cdn.meme.am/instances/61737885.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

işte ikide bir bedavaya dlc geliyor gibi bişey diabloya, en kötü 1-2 ay takılıyorsun, itemler arkadaşlar hedeyle zaten co-opun kralı oluyor

üstüne hearthstonedu hotsdu dotaydı zaten malum

ben de bu yüzden oyun almayı bıraktım resmen, summer salei boş geçtim falan, hltb.com'da 15-20 saat gameplay görünce AAAsı indiesi elim gitmiyor artık

hotline miami'yi bilmeyen oynayamayan yoktur, 2.si salede çıktı EH BUNU ZATEN OYNADIM ÖYLE OVERWHELMIGLY POSITIVE FALAN DA ALMAMIŞ SALLA dedim direk bir de sabonis %33 ne la bunun autumn saleı halloweni var dedi o da var
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Ya ahaahah

Patch gelince 1 ay falan oynarım, X item yine düşmez oynadığım süreçte. Ben de "fuck that shit" diyip diğer patch'e kadar gitar çalmaya devam ederim np sdlfk

Yeni bir mmo gelip de tüm arkadaşlarımla aynı hype trenine binmediğimiz sürece sıkıntı yok.

ya bide bana dusmuyor beraber oynadigimiz arkadas var ona 4 tane dusunce nefretten birakiyorum oyunu
Monk'un sopasi
smk
daha da sayarim
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bana da tavsiye lazım. online oyun olması tercihim ama single varsa da olur.

tür olarak da craft ekonomi derin olsun, rts gibi değil de karakter olarak oynim. swg'deki gibi, crafter olarak yaşayıp hakkını verebileyim. eve online artık dns vpn bi şeylerden dolayı giremiyorum. böyle farming crafting piyasa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...