Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Heroes of the Storm oynuyorum ben bu aralar, güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Skyrim ve Fallout New Vegas. Son zamanlarda ikisinden başka oyun oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bright said: Shadowrun Returns var Dragonfall var. RPG'leri oynamak lazım. çok iyi hikayeleri vfalan, direk oyna derim... Üstüne de pillars of eternity patlattın mı old school rpg den kusarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bu konuyu hortlatayım: şuara boş vaktim var, hikayesi güzel bir oyun tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kendi hikayeni kendin yaz; FM 2015! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 onu yıllar önce oynadım zaten. fm'de epey oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fruit ninja free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben manyaklar gibi TF2 oynuyorum bu aralar. beleş de. miiis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Oyun işini iyiden iyiye boşladım ben. Diablo 3 oynuyordum sıktı, Pillars of Eternity oynuyorum şimdi. Bir haftada 4 saat anca oturmuşum başına. Artık boş zamanlarımda bas gitar çalıp müzik teorisi çalışıyorum. İnsanın ilgi alanları değişiyor zamanla. Bir de çevre bayağı önemli bir faktör, beraber oyun oynadığım arkadaşlarımla eskisi kadar sık bir araya gelmiyoruz ya da beraber oyun oynamıyoruz. Herkes çoluk çocuk, iş-güç derdine düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 diablo benide sıktı. artik patchden patch'e oynuyorum. Su aralar hots feci sardi arkadaslarla cok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 deadwoll said: Oyun işini iyiden iyiye boşladım ben. Diablo 3 oynuyordum sıktı, Pillars of Eternity oynuyorum şimdi. Bir haftada 4 saat anca oturmuşum başına. Artık boş zamanlarımda bas gitar çalıp müzik teorisi çalışıyorum. İnsanın ilgi alanları değişiyor zamanla. Bir de çevre bayağı önemli bir faktör, beraber oyun oynadığım arkadaşlarımla eskisi kadar sık bir araya gelmiyoruz ya da beraber oyun oynamıyoruz. Herkes çoluk çocuk, iş-güç derdine düştü. content patch geliyormuş horadric cubeün yenisiyle legendarylerin özelliklerini storelayıp extra passive olarak kullanıyormuşun, bir alay customization bir alay yeni leisure build çıkmış rift trialleri kalkıcakmış, her monster farklı rift xp vericek, zombi rift hunt density hunt falan kalkıcakmış yeni sezon geliyormuş cosmetic rewardlarla birlikte, yeni setler ve özellikleri değiştirilen setlerle hellfire amulet otomatik soketle çıkıcakmış! http://cdn.meme.am/instances/61737885.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya ahaahah Patch gelince 1 ay falan oynarım, X item yine düşmez oynadığım süreçte. Ben de "fuck that shit" diyip diğer patch'e kadar gitar çalmaya devam ederim np sdlfk Yeni bir mmo gelip de tüm arkadaşlarımla aynı hype trenine binmediğimiz sürece sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 işte ikide bir bedavaya dlc geliyor gibi bişey diabloya, en kötü 1-2 ay takılıyorsun, itemler arkadaşlar hedeyle zaten co-opun kralı oluyor üstüne hearthstonedu hotsdu dotaydı zaten malum ben de bu yüzden oyun almayı bıraktım resmen, summer salei boş geçtim falan, hltb.com'da 15-20 saat gameplay görünce AAAsı indiesi elim gitmiyor artık hotline miami'yi bilmeyen oynayamayan yoktur, 2.si salede çıktı EH BUNU ZATEN OYNADIM ÖYLE OVERWHELMIGLY POSITIVE FALAN DA ALMAMIŞ SALLA dedim direk bir de sabonis %33 ne la bunun autumn saleı halloweni var dedi o da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 deadwoll said: Ya ahaahah Patch gelince 1 ay falan oynarım, X item yine düşmez oynadığım süreçte. Ben de "fuck that shit" diyip diğer patch'e kadar gitar çalmaya devam ederim np sdlfk Yeni bir mmo gelip de tüm arkadaşlarımla aynı hype trenine binmediğimiz sürece sıkıntı yok. ya bide bana dusmuyor beraber oynadigimiz arkadas var ona 4 tane dusunce nefretten birakiyorum oyunu Monk'un sopasi smk daha da sayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ben de patch'ten patch'e oynuyorum neredeyse ama yeni patchle SMK gibi "en über tillah" mantığı kalkıyor biraz. 800 saat WD'um var, ben de göremedim henüz SMK ama bu yeni patch ile ihtiyaç kalmayacak işte. Bir tek Furnace peşinde koşarız, o da yeni cube ile passive skillini bir yere monte etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 diablocu tayfa olarak topici iç ettik dicem de üstte çetintaş gelmiş fruit ninja demiş falan sıkıntı yok devam ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 aha furnace de oyle daha 1 kere dusmedi lan arkadasta 7 tane falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 fruit ninjami? http://cdn.meme.am/instances/500x/57370757.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 transistör oyna, bakma bu diablo'culara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Hikayesi guzel: Witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 bana da tavsiye lazım. online oyun olması tercihim ama single varsa da olur. tür olarak da craft ekonomi derin olsun, rts gibi değil de karakter olarak oynim. swg'deki gibi, crafter olarak yaşayıp hakkını verebileyim. eve online artık dns vpn bi şeylerden dolayı giremiyorum. böyle farming crafting piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ultima online tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 ultima online olmaz adama swg lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Hazır hype varken Eso. Pati guildi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar