Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Hadi herkes bu başlık altında kullandığı android telefonları övsün, ben de en güzel övenin kullandığı telefonu alayım. Bir türlü karar veremedim, bu yolu izlemeye karar verdim. Iphone'cular telefonlarını camdan atıp tartışmaya katılabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 year 2015 and still dandroid... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Android övmek ! Başlık eğlenceye taşınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Androidse nexus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 M8 kullanıyorum. Telefonun övülmeye ihtiyacı yok. Zira telefon piyasasında Allah gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Note serisi de giderli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 G3 bir canavar. Iphone metrobüste okey batak oynayanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 M8 ve G3 güzel telefonlar evet ama hem M9'un çıkmış olması, hem de ay sonu G4 geliyor olması düşündürüyor. Z3 sahibi yok mu? Nexus 6 beklenir mi? Çok iyi olacak mı? Nexus 5 kullanan varsa biraz övsün hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Darqainu said: Note serisi de giderli bence. kesinlikle. note 2imden çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 acelen yoksa 6.7. aya kadar bekle piyasa oturmus olur yeni modeller cikinca eskilerinin fiyati duser vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 En fazla Nisan sonuna kadar bekleme şansım var malesef =/ Zira galaxy s3 kullanıyorum, Nisan sonunda camdan atıcam diye adağım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 G3 gerçekten çok iyi bir telefon. Sadece kamerası çok iyi değil sanırım. Ama ben çok çok beğendim malzeme kalitesini vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 LG G2 bu mayıs ayında Lollipop güncellemesi de alacak ve muhteşem bir hal alacak telefon. Zaten memnundum Lollipop ile performans artışı da olacak. Bence fiyatı da uygun şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 pascalnouman said: year 2015 and still dandroid... +1 androidin elle tutulur yanı yok ki övelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abartsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ucuz bir sey aliyorsan Avea'nin telefon f/p olarak inanilmaz iyi. Ucuz bir sey aramiyorsan HTC al gec, daha birkac gunce yazdim sunu: GERGE said: Samsung pismanliktir. HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence. HTC al Android istiyorsan. Ama en iyisi Windows Phone ya da iPhone ya. Benim telefon epey kotu hale geldigi ve uygun kontratli WP bulamadigim icin Avea inTouch 4 aldim sadece. Oyun da ynarim diye gaza geldim bir an donanim ozellikleri ve fiyatina yenilip. f/p cidden cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 nexus 5 kullanıyorum, diğer telefonu kullanan kazmalara acıyarak bakıyorum, fakir olduklarını düşünüyorum. bi kere karizması yeter. http://cdn02.androidauthority.net/wp-content/uploads/2013/11/Google-Nexus-5-black-vs-white-aa-8-645x362.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Android konusunda Nexus serisi başkası yalan. Son zamanlarda biraz Google desteği alan LG fena işler yapmadı G2-G3 ile ama, softwareini yapandan alacaksın androidi. O yüzden Nexus 5 diyorum. Şunu da kabul edelim ki zerre tık etmemesine rağmen telefon yıl olarak yaşlandı. Ama fiyat olarak hala verilecek parayı hakediyor şu anki haliyle bile. Nexus 6'da çıktı ama Türkiye'ye gelmeyecek sanırım. Motorola'ya sormak lazım. Yurt dışında bile zor bulunuyor telefon malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 nexus 5 deyince hala 6'ı ben TR'de görmedim ya, neden böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://i.ytimg.com/vi/-ZrfXDeLBTU/maxresdefault.jpg al bunlardan birini. ardına bakmadan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Kanuni said: Abartsaydin androide 2 yıl içinde HTC MOTOROLA ve SAMSUNG ile 3 kez şans tanıdım. son 3 yıldır iphone 5 kullanıyorum. abartılacak bir yanı yok, elle tutulur yanı olmadığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hem android hem ios her seyi kullaniyorum ben androidin sikintisi yok tek sikinti hardware ureticilerinde olabilir oda belki. ne farki var anlat hele ios ile androidin bende bileyim :) su an iphone 6+ var bende. esimde eski benim s5, birde atil note 2.. eger kullandiklarimiz mesele ise diye seettim :) (1 sene icindekiler bunlar daha eskilere girmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bingildak said: nexus 5 deyince hala 6'ı ben TR'de görmedim ya, neden böyle nexus 6 gene klasik belli ulkelerde cikti hala bekliyoruz. netten de satmiyor o ulkeye satis yoktur bekleyin diye. aha sunlar alabiliyor Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, India, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United States, United Kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 zenfon 6 kullanıyorum memnun gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ispanya'da da baktım abi yoktu, sanırım stokları çok düşük tutuyorlar ondan pek kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar