Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Övmece

Holy

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ucuz bir sey aliyorsan Avea'nin telefon f/p olarak inanilmaz iyi. Ucuz bir sey aramiyorsan HTC al gec, daha birkac gunce yazdim sunu:

GERGE said:

Samsung pismanliktir.

HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence.

HTC al Android istiyorsan.

Ama en iyisi Windows Phone ya da iPhone ya. Benim telefon epey kotu hale geldigi ve uygun kontratli WP bulamadigim icin Avea inTouch 4 aldim sadece. Oyun da ynarim diye gaza geldim bir an donanim ozellikleri ve fiyatina yenilip. f/p cidden cok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Android konusunda Nexus serisi başkası yalan. Son zamanlarda biraz Google desteği alan LG fena işler yapmadı G2-G3 ile ama, softwareini yapandan alacaksın androidi. O yüzden Nexus 5 diyorum.

Şunu da kabul edelim ki zerre tık etmemesine rağmen telefon yıl olarak yaşlandı. Ama fiyat olarak hala verilecek parayı hakediyor şu anki haliyle bile.

Nexus 6'da çıktı ama Türkiye'ye gelmeyecek sanırım. Motorola'ya sormak lazım. Yurt dışında bile zor bulunuyor telefon malum.
Sosyal ağlarda paylaş

hem android hem ios her seyi kullaniyorum ben androidin sikintisi yok tek sikinti hardware ureticilerinde olabilir oda belki.

ne farki var anlat hele ios ile androidin bende bileyim :)

su an iphone 6+ var bende. esimde eski benim s5, birde atil note 2.. eger kullandiklarimiz mesele ise diye seettim :)

(1 sene icindekiler bunlar daha eskilere girmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

nexus 5 deyince hala 6'ı ben TR'de görmedim ya, neden böyle

nexus 6 gene klasik belli ulkelerde cikti hala bekliyoruz. netten de satmiyor o ulkeye satis yoktur bekleyin diye.

aha sunlar alabiliyor

Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, India, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United States, United Kingdom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...