Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 seks yapmaktan vücutta carb kalmayınca eve sipariş verip getirttiğiniz veya partnerinizin mutfağa girip çabucak hazırladığı yemekler nelerdir? yoksa buzdolabındaki daha önceden yapılmış dolmayı mı yiyorsunuz? evet, favori fuel up yemeklerinizi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Çıbık kraker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 öz ufram ocakbaşından 1.5 porsiyon adana kebap. lavaşı bol getiriyolar soğan salatasıyla kebabı arasına koyup koyup yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 at dölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 gergedan penisi haşlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 sushi düreliyorum hemen 2-3 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 omlet yapıp içine çaktırmadan ertesi gün hapı rendeliyorum, tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 partnerimi yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Sütlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair bu topicinde seviştiğini betimlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 göbekten zeytin peynir fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 seks molası vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Karımı yiyorum. "Şiddetli açlıkta karınızı yiyebilirsiniz" http://www.milliyet.com.tr/-siddetli-aclik-halinde-karinizi/dunya/detay/2041399/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Çorba tavuklu nohut salata üzerine sütlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 3 katlı tost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ortaya paşa kebabı söylüyoruz 2 litre de şalgam, kişi başı 3 er adet de bol çemenli pastırma yiyip iyice terleyene kadar sekse deva ediyoruz -istiklal marşı -kapanış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Başlık 31 den sonra diye düzeltilirse daha gerçekçi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair burada "eve sipariş" ve "partnerinin hazırladığı" gibi hazır ve eforsuz eylemler ile mola sırasında ne kadar yorgun ve bitap düştüğünün resmini bence istemeden çizmiş, buna ek olarak partneri ise mutfakta yemek yapacak kadar dinç kaldığının da vurgusunu yaparak üstüne istemeden tüy dikmiştir... bence bu hususları bir daha gözden geçirmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair kendiyle sevişmiş hatun da bunu izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 fenn said: Başlık 31 den sonra diye düzeltilirse daha gerçekçi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Feamer said: şair burada "eve sipariş" ve "partnerinin hazırladığı" gibi hazır ve eforsuz eylemler ile mola sırasında ne kadar yorgun ve bitap düştüğünün resmini bence istemeden çizmiş, buna ek olarak partneri ise mutfakta yemek yapacak kadar dinç kaldığının da vurgusunu yaparak üstüne istemeden tüy dikmiştir... bence bu hususları bir daha gözden geçirmelidir. şair iktidardan düşmüş mesela hatırlasa lise dönemlerini ihtiyaç duyuyor muydu molalara, ara yemeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 senko said: partnerimi yiyorum. en samimi bence yine senko, dini bir adam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Hayir sexe mola verildiyse zaten yemek yenmez kusarsin la Hahah anal olmaz... I Bircok neden var:) Ben direk kizada kendimede baklava ceviz cikolata ne bulursam dayiyorum enerji icin.... Sonucta mola bu devam etcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Dayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 tarçınlı pekmezli yoğurt mala gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar