Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 seks yapmaktan vücutta carb kalmayınca eve sipariş verip getirttiğiniz veya partnerinizin mutfağa girip çabucak hazırladığı yemekler nelerdir? yoksa buzdolabındaki daha önceden yapılmış dolmayı mı yiyorsunuz? evet, favori fuel up yemeklerinizi yazın.
moncici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 öz ufram ocakbaşından 1.5 porsiyon adana kebap. lavaşı bol getiriyolar soğan salatasıyla kebabı arasına koyup koyup yiyorum
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 omlet yapıp içine çaktırmadan ertesi gün hapı rendeliyorum, tertemiz.
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair bu topicinde seviştiğini betimlemiş
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Karımı yiyorum. "Şiddetli açlıkta karınızı yiyebilirsiniz" http://www.milliyet.com.tr/-siddetli-aclik-halinde-karinizi/dunya/detay/2041399/default.htm
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Çorba tavuklu nohut salata üzerine sütlaç
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ortaya paşa kebabı söylüyoruz 2 litre de şalgam, kişi başı 3 er adet de bol çemenli pastırma yiyip iyice terleyene kadar sekse deva ediyoruz -istiklal marşı -kapanış
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Başlık 31 den sonra diye düzeltilirse daha gerçekçi olacak
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair burada "eve sipariş" ve "partnerinin hazırladığı" gibi hazır ve eforsuz eylemler ile mola sırasında ne kadar yorgun ve bitap düştüğünün resmini bence istemeden çizmiş, buna ek olarak partneri ise mutfakta yemek yapacak kadar dinç kaldığının da vurgusunu yaparak üstüne istemeden tüy dikmiştir... bence bu hususları bir daha gözden geçirmelidir.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 şair kendiyle sevişmiş hatun da bunu izlemiş.
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 fenn said: Başlık 31 den sonra diye düzeltilirse daha gerçekçi olacak
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Feamer said: şair burada "eve sipariş" ve "partnerinin hazırladığı" gibi hazır ve eforsuz eylemler ile mola sırasında ne kadar yorgun ve bitap düştüğünün resmini bence istemeden çizmiş, buna ek olarak partneri ise mutfakta yemek yapacak kadar dinç kaldığının da vurgusunu yaparak üstüne istemeden tüy dikmiştir... bence bu hususları bir daha gözden geçirmelidir. şair iktidardan düşmüş mesela hatırlasa lise dönemlerini ihtiyaç duyuyor muydu molalara, ara yemeklere
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 senko said: partnerimi yiyorum. en samimi bence yine senko, dini bir adam inşallah.
Editor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Hayir sexe mola verildiyse zaten yemek yenmez kusarsin la Hahah anal olmaz... I Bircok neden var:) Ben direk kizada kendimede baklava ceviz cikolata ne bulursam dayiyorum enerji icin.... Sonucta mola bu devam etcez
Öne çıkan mesajlar