masa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yok tasinirken bombaladim ben orayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Beilow'un Yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Below's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Geziciler yüzünden kapandi ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 pillars of beyoglu: the master beilow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 geziciler yüzünden kapandı çok doğru bir ifade değil. gezi olaylarından hemen önce açmış bellow orayı. tam güzel iş yaparken gezi olayları patlamış.ondan sonra da işler kesat gitmiş uzun süre.zaten ben de o dönemde gidip gelmeye başladım bellow'un yerine. 7-8 ayda 5-6 kez gittim. hatta 3 kişilik paticik buluşması bile yaptık :) sonuç olarak bellow hem işlerin kesatlığından ve hem de ortağının hiç bir boka yardım etmemesinden dolayı mekanı kapattı 3-4 ay önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 masa said: adı ne? Silmaril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 E açalim tekrar baklava yollicaz diye para toplar her ay idare ederiz mekanı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 küçük beyoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 caka ama kapandı ya orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Editor said: E açalim tekrar baklava yollicaz diye para toplar her ay idare ederiz mekanı ya ? Kucuk eniste yine belirmis ufukta das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 midpoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 KuddusiMavra said: geziciler yüzünden kapandı çok doğru bir ifade değil. gezi olaylarından hemen önce açmış bellow orayı. tam güzel iş yaparken gezi olayları patlamış.ondan sonra da işler kesat gitmiş uzun süre.zaten ben de o dönemde gidip gelmeye başladım bellow'un yerine. 7-8 ayda 5-6 kez gittim. hatta 3 kişilik paticik buluşması bile yaptık :) sonuç olarak bellow hem işlerin kesatlığından ve hem de ortağının hiç bir boka yardım etmemesinden dolayı mekanı kapattı 3-4 ay önce. Cetin abi araya sen girince hiç trolleyesim gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 paticik diye bi mekan açalım biz, bellow işletsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Caka'ya ben gidemeden kapandı. Yeni mekan açtıysa bilmiyorum, söylerseniz giderim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar