Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 breach modunda tutorial i bitirince 3 praxis daha geliyor, 1 tanesi ana oyuna, 2 tanede sadece breach icinde kullanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 oyun çıktı mı ya bi de nerede ucuza bulabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Steam: 2 saat kaldı Ön yükleme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Şimdi bu GO zamazingosunu oynamazsak oyunda karakteri düzgün geliştiremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 yoo gelisir, bisi olmaz, gecen oyunda fazladan praxis vardi burdada olur. zaten breach oyunundan da geliyor gibi. tr saati ile 6-7 arasi acilcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 nereden almalı pampalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 kinguin ve gmg de steamden daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 gmg'den alayım o zaman hırgızlara gitmesin para, kaç gb bu arada preload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 19 gb preload, 40gb install, bide sonra 3-4gb patch var diyorlar day 1 birde deus ex universe app. update olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ne biçim preload la bu, azıcık preload yaptırıp öküz gibi download mı yapıcaz? 4 güne inmez o 40gb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 abi... sıkıştırılmış indiriyorsun unpack ediyor. Sen ki pc gaming hastasısın şurada yıllardır. Oldu mu şimdi güzel kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 bingildak said: nereden almalı pampalar kinguin.net/7en/drd Şuradan al da %10 bana gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 patch basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 rusçu falan yok mu 50 liraya alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 patch inmiyor bende :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Yamadan önce Steam oyunu hazırlıyor 15-20 dakika sürüyor Sonra 3 GB yama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 tuh be abi mesajını gördüm şimdi ama almıştım gmg den. hatta steam fiyatı da çok yakınmış steamden de alsam olurmuş. 22.6 gb çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 nileppezdel said: abi... sıkıştırılmış indiriyorsun unpack ediyor. Sen ki pc gaming hastasısın şurada yıllardır. Oldu mu şimdi güzel kardeşim? gaming hastasıyım da 20gb preload 40gb install download ediyor diye düşündüm. toplamda 60gb olacak gibi bir şeyler duymuştum çünkü. oldu mu? oldu bence. olmayacak bişi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 45gb disk space istiyor zaten oyun yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Deus Ex Universe uygulaması hoş olmuş. Kesinlikle denenmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 20 dk kaldı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 mouse menuler ustunde falan garip biraz, ittire ittire gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 exclusive fullscreen ayarından olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 o değilde texture u high üzerine çekmeye çalıştığımda "bilae 4gb vram yetmiyor" dedi VAY ARKADAŞ very high'ın 1 tık üstü de var bu arada. VAY ARKADAŞ. 970 dedcart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 baya güzel başladı ya, 1st driver çektim nvidiadan. recommended settings de sadece FOV'u 50'den 70'e çektim. herhangi kasma, fps düşmesi, bug, glitch fln olmadı. ilk bölümü stealth oynadım, take downlarda sert obje olarak kafasını kullanması asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar