dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 evi yeni tuttum daha doğrusu bi arkadaşın evine geçtim o da antalya ya taşındı. neyse acıbadem de balkonu var bahçeden kot şeklinde 1 aydır hiç bakmadım balkona bir sürü saçma sapan şey var. neyse dün arkadaş geldi kedi ölmüş lan dedi bi baktım kedi yatıyor orda. Şimdi ne kadar zamandır orada bilmiyorum bu kediyi oradan nasıl kaldırıp gömücem ya da gömmek mi vaciptir nedir? Belediyeyi mi aramak lazım napıcaz? ayrıca süreyi bilmediğimden yaklaşmadım yanına da fareler falan doluşmasın virüs kapmayayım syglr, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ister göm ister çöp kutusuna at genelde sokak kedileri çöpçüler çöpe atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 belediyeyi bi ara yoksa kurekle al at maske eldiven neyim takmayı da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 düşüncesiz hayvan sadadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 al kürekle at belediyeyle uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 poşet giy eline al çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 üsküdar belediyesini aradım açmadılar önce acıbadem muhtarlığı diye aradım kadıköy acıbadem miş üsküdar acıbadem bakıyor dediler üsküdarı aradım altunizade acıbadem bakıyor dediler altunizadeyi aradım üsküdar belediyesine yönlendirdiler neyse veterinerliği aradım söyledim gidip alacaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Sonrasında çamaşır suyu ile temizle balkonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Amma kasmışsın be.. Benim evde, çamaşır makinasının arkasından bir koku geliyordu, boru mu tıkandı ne oldu dedim, çamaşır makinesini koyduğum yer de tam makinanın gireceği kadar bir boşluktu neyse.. Makinayı biraz kendime doğru çekip, arkada açılan boşluğa atladım makinanın üzerinden sonra gider hortumunu çekmeye başladım. 1 metre kadar uzun bir hortumdu. Hortumun 30cm kadarını çektim bir baktım hortum delik deşik olmuş, çekmeye devam ettim ve çıkardım. Hortumu çıkardıktan sonra, deliği tıkayan sadece ortasında gider hortumunun geçeceği bir delik olan bir de silikon vardı. Onu da çıkardım ki karşımda kedi kadar bir sıçan ! Hayvan oraya kadar bir şekilde gelip, sonra da dışarı çıkmaya çalışmış, başaramayınca da muhtemelen boğulmuş çamaşır makinasından gelen sulardan. Kuyruğundan tutup, sallaya sallaya atmıştım çöpe. 1-2 tane de fotoğrafını çekmiştim. Evet böyle de bir anım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 barınağa götür dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 benim de balkonumda kuş ölmüş, ev 6. katta neyle kavga etti bilmiyorum ama yarasa ya da başka kus falan. bütün tüyleri yolunmus, vucudu parcalanmıs sekilde duruyordu bütün balkon kan halinde. 1-2 gün durdu sonra temizlik yaparken eldiven falan giyip kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ya ben çok titizlenen adam değilim de virüs cart curt deyince kıllandım çok bi de cidden ne kadar zamandır orada bilmiyorum çok temiz bir ortamda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Bir kitapta okumuştum; tüm insanlığı eritip bitiren bir virüs bunun gibi ölü bir kediden yayılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 mummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 git bulasık eldiveni al kalın olanlardan.kediyi eldivenle tutarken eldiveni bilek kısımından tutup ters cevır kedinin ustune.böylece kedi eldivenın içinde kalır,sonra onu göm toprağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kocaman alışveriş poşetiyle tut, içerisine yerleştir, ağzını bağla, evin/apartmanın bahçesine göm, tutarken eldiven tak, bişe olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 yani, toprağa gömsen iyi olur. sonuçta ölmüş gitmiş hayvancağız, çöpe atma düşüncesi bana kötü bir fikir geliyor. çöpçülerin böyle bir zamanı olmadığı için yapıyor olabilirler, ama senin maksimum yarım saatini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 sunthewhich said: Amma kasmışsın be.. Benim evde, çamaşır makinasının arkasından bir koku geliyordu, boru mu tıkandı ne oldu dedim, çamaşır makinesini koyduğum yer de tam makinanın gireceği kadar bir boşluktu neyse.. Makinayı biraz kendime doğru çekip, arkada açılan boşluğa atladım makinanın üzerinden sonra gider hortumunu çekmeye başladım. 1 metre kadar uzun bir hortumdu. Hortumun 30cm kadarını çektim bir baktım hortum delik deşik olmuş, çekmeye devam ettim ve çıkardım. Hortumu çıkardıktan sonra, deliği tıkayan sadece ortasında gider hortumunun geçeceği bir delik olan bir de silikon vardı. Onu da çıkardım ki karşımda kedi kadar bir sıçan ! Hayvan oraya kadar bir şekilde gelip, sonra da dışarı çıkmaya çalışmış, başaramayınca da muhtemelen boğulmuş çamaşır makinasından gelen sulardan. Kuyruğundan tutup, sallaya sallaya atmıştım çöpe. 1-2 tane de fotoğrafını çekmiştim. Evet böyle de bir anım var. pics or ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 kedi kadar sıçan öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 -Deno- said: yani, toprağa gömsen iyi olur. sonuçta ölmüş gitmiş hayvancağız, çöpe atma düşüncesi bana kötü bir fikir geliyor. çöpçülerin böyle bir zamanı olmadığı için yapıyor olabilirler, ama senin maksimum yarım saatini alır. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kendin gomebilirsin. yalnız baska hayvanlar eselemesin diye biraz derin kazman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 valla ev sahibi görmüş ne belediyesi hammınaa diyip kağıtla alıp çöpe atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar