Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balkonda kedi ölmüş olmm

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

evi yeni tuttum daha doğrusu bi arkadaşın evine geçtim o da antalya ya taşındı.
neyse acıbadem de
balkonu var bahçeden kot şeklinde

1 aydır hiç bakmadım balkona bir sürü saçma sapan şey var. neyse dün arkadaş geldi kedi ölmüş lan dedi

bi baktım kedi yatıyor orda. Şimdi ne kadar zamandır orada bilmiyorum
bu kediyi oradan nasıl kaldırıp gömücem
ya da gömmek mi vaciptir nedir? Belediyeyi mi aramak lazım napıcaz?

ayrıca süreyi bilmediğimden yaklaşmadım yanına da fareler falan doluşmasın virüs kapmayayım

syglr,
Sosyal ağlarda paylaş

üsküdar belediyesini aradım açmadılar

önce acıbadem muhtarlığı diye aradım kadıköy acıbadem miş üsküdar acıbadem bakıyor dediler

üsküdarı aradım altunizade acıbadem bakıyor dediler
altunizadeyi aradım üsküdar belediyesine yönlendirdiler

neyse veterinerliği aradım söyledim gidip alacaklarmış
Sosyal ağlarda paylaş

Amma kasmışsın be..

Benim evde, çamaşır makinasının arkasından bir koku geliyordu, boru mu tıkandı ne oldu dedim, çamaşır makinesini koyduğum yer de tam makinanın gireceği kadar bir boşluktu neyse.. Makinayı biraz kendime doğru çekip, arkada açılan boşluğa atladım makinanın üzerinden sonra gider hortumunu çekmeye başladım. 1 metre kadar uzun bir hortumdu. Hortumun 30cm kadarını çektim bir baktım hortum delik deşik olmuş, çekmeye devam ettim ve çıkardım.
Hortumu çıkardıktan sonra, deliği tıkayan sadece ortasında gider hortumunun geçeceği bir delik olan bir de silikon vardı. Onu da çıkardım ki karşımda kedi kadar bir sıçan !

Hayvan oraya kadar bir şekilde gelip, sonra da dışarı çıkmaya çalışmış, başaramayınca da muhtemelen boğulmuş çamaşır makinasından gelen sulardan.

Kuyruğundan tutup, sallaya sallaya atmıştım çöpe. 1-2 tane de fotoğrafını çekmiştim.

Evet böyle de bir anım var.
Sosyal ağlarda paylaş

sunthewhich said:

Amma kasmışsın be..

Benim evde, çamaşır makinasının arkasından bir koku geliyordu, boru mu tıkandı ne oldu dedim, çamaşır makinesini koyduğum yer de tam makinanın gireceği kadar bir boşluktu neyse.. Makinayı biraz kendime doğru çekip, arkada açılan boşluğa atladım makinanın üzerinden sonra gider hortumunu çekmeye başladım. 1 metre kadar uzun bir hortumdu. Hortumun 30cm kadarını çektim bir baktım hortum delik deşik olmuş, çekmeye devam ettim ve çıkardım.
Hortumu çıkardıktan sonra, deliği tıkayan sadece ortasında gider hortumunun geçeceği bir delik olan bir de silikon vardı. Onu da çıkardım ki karşımda kedi kadar bir sıçan !

Hayvan oraya kadar bir şekilde gelip, sonra da dışarı çıkmaya çalışmış, başaramayınca da muhtemelen boğulmuş çamaşır makinasından gelen sulardan.

Kuyruğundan tutup, sallaya sallaya atmıştım çöpe. 1-2 tane de fotoğrafını çekmiştim.

Evet böyle de bir anım var.

pics or ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...