HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 daha irili ufaklı ne sunucular var son 1 ayda açılan. rekora koşuyorlar. corona sunucuları tabi bir çoğu.iş yerleri normale dönsün yuzde 75 i kayolur yine
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) ben girdim de sarmadı ya. çok teferruat var. runuo gireyim dedim bi server var kalabalık wouo muydu neydi hala tailor bodcu sistemi var ya. arkadaş kim buldu bu gerizekalı şeyi 2020 yılında hadi uo hala var bodcu sistemi niye var. türkiyenin uosu bile aptal bi zihniyette. insanlar gerizekalı gibi 1500 tane tailor kasıyor hala. Mayıs 10, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Beni oyundan sogutan bodcu sistemiydi ahahhah. Hic mantigi ya da zevki yok, haftalik sewing kit ver, ne bileyim objective koy. Iih boyle aptal bir sistem var 15 sene daha hic dokunmayalim buna, feature olarak sunalim.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 AoS temelli surumde tailorlar work order aliyor gunluk olarak mi saatlik olarak mi ne, bu orderlarin bazilari horned/barbed vs. sewing kit veriyor. O kitlerle diktigin armorlar 4 6 ozellikli falan magical armor olabiliyor. Millet de o work orderlari dusurebilmek icin bir suru acc. acip tailor kasiyor 100 120ye falan. Sonra suresi geldikce girip work orderlari topluyor. Bazi serverlarda adamlar basa cikamayinca bod hak devri diye bir sistem gelistirdi seneler once, tailor'i kasiyorsun, sonra o karakterin meslegini sifirlayip bod hakkini main tailor'ina devrediyorsun. Buna benzer beyin yakan fikirler var bir suru benzer sekilde calisan. Ben uo oynamayi 2007 2008 civarinda falan birakmistim yanlis hatirlamiyorsam. Birakma nedenim buydu. Adamlar her seyi bota birakiyor, sonsuz tane tailor kasiyor. Hem sikici hem de oyunu duzgun oyniyim dersen adamla yarisma sansin yok. (Bu arada ayni sistem bs'de de var, valorite hammerla silah armor falan yapiyorsun iste)
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 ne saçmaymış yahu klasik dümdüz uo yahu bizim sevdiğimiz
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Df kesmeyi özledim lan, sakin sakin takılıyordum dragonumla. O oda senin bu oda benim adasd.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) abi sorma ya. aptal bir sistemi düzeltmek yerine aptallığını arttırmaktan başka birşey değil. biz world of uoda 2007lerde falan yapmıştık gaza gelip. bi kaç barbed kit basabilmiştim bi tane düzgün armor düşmeyince soğumuştum oyundan. o kadar emeği 5'e falan katlamam gerektiğini görünce oynayasım kalmamıştı. 120 eva charım vardı bi de ya. (biraz sphere taunt atayım) yıllarca sphere'de mage pvpsi adı altında 3 saat birbirimize uus jux atıp medi basıp sonra da dolan 3 manamızla in nox yedirmeye çalışma aptallığından sonra gerçek mage pvpsinin tadına varmıştım o serverda. hele warriorlara hiç girmiyorum. yazık türkiyede heralde 2010'lu yıllara kadar warrior diye birşey olamadı. şimdi işte görüyorum nebula yapmış bi düzeltmeler falan. ne güzel taunt attım toplaşır şimdi pleb sphereciler. lama başlamış bile operasyona. ehehhehe siz kim olm? sphere seven ve yaşatanlar derneği. merak ediyorum dünyada bu kadar ilkel bir uo oynayan bizden başka kaç kişi var. second age serverı falan bile sphere'in en salak şeylerinin düzeltilmiş haliyle çalışıyor. bronx sağolsun sphere'in salaklıklarını baya bi düzeltmişti de 2000lerde scriptleri de halka açınca bütün serverlar nebula olmuştu. ama cahile nasıl anlatacaksın tabi. loot yok falan derler şimdi of. Mayıs 10, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 1 dakika önce, Akhlaur dedi ki: Df kesmeyi özledim lan, sakin sakin takılıyordum dragonumla. O oda senin bu oda benim adasd. haha lan abi uo'da pve yapmanın tadı apayrıydı ya. ben pek df kasamadım ama unuttum bak bi yer vardı paragon kesip minör kasardım. neresiydi orası ya böyle toplaşırdı herkes. ww bonded değilken yaşadığım o stres falan.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) Blood elementlerin olduğu bi mağara vardı oraya gidiyordum ben, hem para he mgüzel paragon spawnlardı. Bi de mini çılgın köylülerin olduğu bi yer vardı unuttum orayı. Valor mu veriyordu valor mu düşürüyordu neydi onları kesmek. Onlar da iyiydi baya. Ahahaha ailenizin keg cisi diye char ım vardı ya büyük guildlere keg satardım asdfşkjsai. Çok keyifliydi run uo. Mayıs 10, 2020 Akhlaur tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 DF'nin allah belasını versin. Bizim beraber oynadığımız bir ekip vardı, beraber giriyorduk gece 6-7 saat falan dönüyorduk. Adamlara ne var ne yok düşüyordu, 3-4 server dolaştık bana hiç bir şey düşmedi. Sonra bunlar server açtılar, 150+ played'lı falan aos. Neyse ben yine DF'de çaresizce dönüyordum o server'da, bir bok düşmüyor... Derken şu sikko siyah orak geldi çantama bi anda. Ben de OO VAU HUAA falan seviniyorum, MSN'den yazıyorum elemanlara. Meğer editleyip çantama koymuşlar. AoS'ta düşürdüğüm tek artifact o orak oldu, o da editle geldi mndsöfg. Hep amele gibi blood farmlayıp sonra gold'la artifact alıyordum o.\\\
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 asddf berserker's maul fantazim vardı benim de test server açıp takılırdık. ama hiç göremedim aktif elinde olan herhangi bi serverda. gördünüz mü hiç siz iş yapıyor muydu 75 attack speed. hep merak etmişimdir biri artık bunu bana söylesin ya.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Thief'le Baron'da virtue karakterine düşen scroll'ları çalıyordum, guildleri birbirine düşürmüşlüğüm var. Champ'in cesedi üzerinde küfürleşmelerini izlemiştim 120 SW'yi thief karakterime bastıktan sonra slkdfjsg
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Berserker's maul pve silahıydı galiba, chivalry kasıp blood elemental dönüyordu millet onla. Ben de kastım galiba hatta. Pugilist falan gerekiyordu bir de virtue'nun yüksek olması lazımdı sanki.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 1 dakika önce, deadwoll dedi ki: Thief'le Baron'da virtue karakterine düşen scroll'ları çalıyordum, guildleri birbirine düşürmüşlüğüm var. Champ'in cesedi üzerinde küfürleşmelerini izlemiştim 120 SW'yi thief karakterime bastıktan sonra slkdfjsg Hahahah çalmak neyse de thief e basmak biraz acımasız olmuş asdlşfkj. Ben çalıp o mağaradan çıkana kadar ki gerginliğimi hala hatırlıyorum. Saat olmuş gece 2 3 ben nefesimi tutup mağaradan çıkmaya çalışıyorum asdfas.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) Runuo var mı şu an iyi server ? World of uo varmış, df side var. Gideyim de df de öleyim biraz. Mayıs 10, 2020 Akhlaur tarafından düzenlendi
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 sphere komünizmdir. öyle hayvani itemlerle milletin önüne geçmek yok. bileğinin hakkıyla döveceksin (duvarlı tuzağa öldü)
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Dünya basını: İnsanlar eve kapaninca UO serverları oyuncuların oldu. İnsanlar çıkmayınca UO serverları onlara kaldı! İnsanlardan boşalan sokaklar UO'ya geri döndü.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 (düzenlendi) baktım şimdi 450 player var. double client da vardır tabi. brit bankda tek bir adam yok. ben o brit bankdaki leş kalabalığı görmezsem tad alamıyorum. ama moonglow bildiğin 2001 moonglow. ne güzel görüntü be. arkaya da ver stones'u. at kişnemesi, pot doldurma şorultusu ve inscription hışırtısı. bir de arkalardan biri in jux sanct attı mıydı sara krizine benzer bi nostalji atağı geçiriyorsunuz. Mayıs 10, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 arcadia güzel şeyler eklemiş. wikisini okudumda. oynanır. her pc den 2 client acılabılıor maks.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 @Black-ice Britain'de kimsenin olmamasının sebebi sanırım uzun bir süre önce GZ'den çıkartılması. Aksiyon daha fazla olsun diye herkesin Moonglow'a toplamışlardı. Dediğin gibi Moonglow eskiyi aratmıyor. Minoc'ta öyleydi
Öne çıkan mesajlar