Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 istanbulda da vardi sanki sahil yolunda mi nerdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bagdat caddesinde var aslinda, ama birtek gece saatlerinde trafik yokken deneyip uygulanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Istanbul'da bi çok yerde inadına kırmızı dalga var. Bi ışıkta kalkıyorsun, 150 mt sonra öbüründe bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kocaeli'nde merkezden gölcük yoluna girince orada var yıllardır. istanbuldakiler baya yetemiyor çünkü her saat trafik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 izmirde yeşillik caddesinde var bildim bileli (üçyol-gaziemir arası) trafik çok sıkışık değilse kullanılabiliyor. 60km/s ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 daha önce nasıl varacaksın. maksimum aynı anda varabilirsin senden hızlı giden araçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 dur-kalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 PrudenT said: izmirde yeşillik caddesinde var bildim bileli (üçyol-gaziemir arası) trafik çok sıkışık değilse kullanılabiliyor. 60km/s ile bunun ekmegini cok yedik biz ya ozellikle alsancak/bornova donusunu sfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bi kere yakalandın mı da sürekli kırmızıya yakalanıyosun gibi bişey vardı sanırım bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Lan ben daha küçücük çocukken vardı bu yeşil dalga uygulaması, hiç mi dikkatinizi çekmedi yollarda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Senden hızlı giden adam senden sonra nasıl varıyor? Aynı ışıktan beraber çıksan, adam senden önce bir sonraki ışığa varıp seni bekler. Sonra yine beraber çıkarsınız. Hedef ile son ışık arasındaki mesafede ise hızlı olan önce varır. Ben hesabı anlayamadım açıkçası. Mallık bende heralde. Yada okul yanlış öğretiyor. * dur-kalk denmiş. Işıklar arası kısa mesafeyse mantıklı. Yoksa yine dediğim gibi olur bence. Misal Istanbul sahil yolu, sırf 40'la giden adamın şansı yok yeşil dalga olsa bile. Işıklar arası uzak olduğundan hızlı gidenin bir önceki dalgaya terfi etmesi mümkün bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu olay çok oluyor bi kere yeşilde geçince bütün ışıklar yeşil oluyor, kırmızıda yakalanınca bütün ışıklar kırmızı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 onun için bi kırmızıda geçip tekrar yeşillere dönersin. sağ-sol adımları eşleştirirken iki kere sol adım atmak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Fistan said: yıllardır var tr de yeşil dalga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bodrumda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar