Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 istanbulda da vardi sanki sahil yolunda mi nerdeydi
nuki Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bagdat caddesinde var aslinda, ama birtek gece saatlerinde trafik yokken deneyip uygulanabiliyor.
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Istanbul'da bi çok yerde inadına kırmızı dalga var. Bi ışıkta kalkıyorsun, 150 mt sonra öbüründe bekliyorsun.
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kocaeli'nde merkezden gölcük yoluna girince orada var yıllardır. istanbuldakiler baya yetemiyor çünkü her saat trafik var.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 izmirde yeşillik caddesinde var bildim bileli (üçyol-gaziemir arası) trafik çok sıkışık değilse kullanılabiliyor. 60km/s ile
tharin_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 daha önce nasıl varacaksın. maksimum aynı anda varabilirsin senden hızlı giden araçla
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 PrudenT said: izmirde yeşillik caddesinde var bildim bileli (üçyol-gaziemir arası) trafik çok sıkışık değilse kullanılabiliyor. 60km/s ile bunun ekmegini cok yedik biz ya ozellikle alsancak/bornova donusunu sfsdsdf
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 bi kere yakalandın mı da sürekli kırmızıya yakalanıyosun gibi bişey vardı sanırım bunda
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Lan ben daha küçücük çocukken vardı bu yeşil dalga uygulaması, hiç mi dikkatinizi çekmedi yollarda sdfsdf
Konn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Senden hızlı giden adam senden sonra nasıl varıyor? Aynı ışıktan beraber çıksan, adam senden önce bir sonraki ışığa varıp seni bekler. Sonra yine beraber çıkarsınız. Hedef ile son ışık arasındaki mesafede ise hızlı olan önce varır. Ben hesabı anlayamadım açıkçası. Mallık bende heralde. Yada okul yanlış öğretiyor. * dur-kalk denmiş. Işıklar arası kısa mesafeyse mantıklı. Yoksa yine dediğim gibi olur bence. Misal Istanbul sahil yolu, sırf 40'la giden adamın şansı yok yeşil dalga olsa bile. Işıklar arası uzak olduğundan hızlı gidenin bir önceki dalgaya terfi etmesi mümkün bile olabilir.
µh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 bu olay çok oluyor bi kere yeşilde geçince bütün ışıklar yeşil oluyor, kırmızıda yakalanınca bütün ışıklar kırmızı oluyor.
xaty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 onun için bi kırmızıda geçip tekrar yeşillere dönersin. sağ-sol adımları eşleştirirken iki kere sol adım atmak gibi bişey
Killer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Fistan said: yıllardır var tr de yeşil dalga
Öne çıkan mesajlar