bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 edge'de ısınmıyor, chrome'da ısınıyor. chromela alakalı bence. onun dışında genel ısınma problemleri varsa da bilmiyorum. ben ps, office ve browser kullanıyorum sadece. onlarda ısınmıyor. hearthstone a giriyorum bazen, onda ısınıyor.
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Chrome'un anasını silkelemediği platform yok zaten. Hepsini emiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 surface pro 4 type cover reviewleri çok iyi gelmiş. tuş, pad improvementlarını öve öve bitirememişler. daha sert olduğu için bükülme olmuyormuş, benim sp3 proda da olmuyordu zaten, nasıl bir basıyorsa camışlar. finger print olanı hakkında login konusunu baya öve öve bitirememişler. almaya karar verdim fakat amazon tr'e göndermiyor. var mı alternatif bulan? barnak izli almak istiyorum, login ekranı için değer ofis kullanımında. barnak izi okuyucunun sadece siyah olması üzdü ya :( aylardır siyah kullanıyordum, orospu pembesi falan alacaktım, o kadar sıkıldım siyahtan.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bingildak said: toplantıda koca laptopla not almak daha zor abi. herkes köylü gibi defter kullanıyor. defter ekstra yük yanında sürekli taşıman gereken. ben 2015'de yanımda 3 tane gadget taşırken defter kalem taşımayı kendime yediremiyorum abi. utanmasam sesli not alacam falan. şu alet all-in-one ve bildiğin laptop performansı sahip fakat muadili yok işte, MS olduğu için çekiniyorum. adamlar bu tür gadgetları yapıp yapıp discontinue ediyorlar. sonra ne satabiliyorsun ne destek alabiliyorsun. senin gecıtlarını yesinler laflara bak ya tam bir mtv'de my sweet 16 genci 25 bin dolarlık doğum günü partisini beğenmeyen
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 sana dijital penis çizer gönderirim benim canımı sıkma.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Hahahaha ya şu adamla toplantıya girdiğini düşünsene böyle herkes insan gibi not alırken bu özenti almış eline surface ı stylusu milletin gözüne ben çok teknolojiyim diye sokmaya çalışıyor sfshahah Bide kendinin herkesten ne kadar daha akıllı olduğunu anlatıyor toplantı çıkışı bütün nimetlerinden faydalanıyorum aldığım en iyi gecıt diyor falan. Müfettiş gecıt hahahaha HAHAHAHHAHAHAH
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 o kadarla kalsa iyi. briefleri el yazısıyla şemalar çizerek falan gönderiyorum. 2015 yılında insanlar dijital el yazısı okuma çilesi çekiyor. benim umurumda mı? fakirler düşünsün.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 tasarım ve geliştirme toplantılarında wireless projektöre bağlayıp, live sitenin kalemimle ss'ini çekip, onenote'da açıp, üzerinde bölgesel olarak işaretleme ve notlar alıyorum kalemi kullanarak. dev ekrana yansıtırken tabii. daha fazla nasıl ileri gidebilirim diye her gün düşünüyorum.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ipad alip en ileriden baslayabilirsin abi. ileriye gitme derdin olmadan =P
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ipad mi business mi hahaha https://c2.staticflickr.com/4/3460/3238411144_5c747c1132.jpg
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 biz de mi biznistik biz de mi olduk diye sorma ama sdfsd
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 elma logolu bebişlerin ofise geldiğinde "restart" a basıp windows ile tekrar başladıklarını izlemek günümün en keyifli anlarından biri. o değilde surface pro 4 type cover bulan olursa uplasın topiki.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 type cover bu abi http://assets.hardwarezone.com/img/2015/10/MS-Surface-Pro-4-trackpad.jpg @SenariouS : eticaret
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Esh said: barney stinson turkiye subesi (tu) bingildaga sormustum ama asdfsdf
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 onun adina yanitladim iste ted turkiye subesi olarak
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ne idüğü belirsiz demiş işte ashduas haklı..
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 eticarette ne abi patronmusun dizayner mi yazilimci mi pazarlamaci mi insan kaynaklari mi
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 iş geliştirme diyelim ortaya karışık olsun.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 yok genelde isin belirliyor kullanman gereken gadgetleri misal server side yazanlar falan genelde windows kullanir mobilciler ve dizaynerlar mac ortaya karisik diyor isen al gitsin. Kotu bir alet degil. Sinirlaman yok bisey yok. Isine gorede kullanabiliyormussun
Öne çıkan mesajlar