Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Surface Pro 3 almak istedim ama Türkiye fiyatlarına baktığımda 1000 dolarlık alet 4 milyara satılıyormuş. MacBook fiyatıyla aynı. Gidip MacBook almak daha mantıklı olur sanırım?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 TR'den alacaksan macbook her türlü daha mantıklı f/p olarak ama konseptleri çok farklı. macbook'u sonuçta tablet olarak kullanamıyoruz + pen konsepti yok. aletine kalemle yazma olayı samsungdan 5 kat falan daha iyi. samsung'daki o delay yok. instant vuruyor. ayrıca kalemin ağırlığı + tuşları inanılmaz utility katıyor. not alma konusunda dijitalde 1 numara. TR'den alınmaz ama kesinlikle. zaten pahalı bir alet, üstüne türkiyedeki saçma sapan pricing, yazık yani. ben 1100 dolara aldım i5, 8gb ram, 256 gb ssd. keyboard ayrıca 100 dolar bu arada. onu da almadan olmuyor. (tr'de sanırım 4.5k falan oluyor sanırım bu ikisi) şimdi şöyle bir durum var, ben aletle birlikte çantamda şarj aleti taşımak istemiyorum. şu tarz bir şey arıyorum, tr'de satılıyor mu bunlar. telefon için araştıranlarınız falan vardır kesin, ben iphone kullanmadığım için bilmiyorum :) http://www.amazon.com/gp/product/B00JQKUCHQ/ref=s9_simh_gw_p107_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=desktop-1&pf_rd_r=0M2CVEMGZCSZJBWZ4WGP&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2079475242&pf_rd_i=desktop bu alet 1 hafta şarj eder surface pro'yu. amazon.com TR'e göndermiyor EU amazonlarında ürünü bulamadım ebay'e baktım gönderiyor fakat kargo 50 dolares. muadili olsa converter'ı her türlü ayrı alıyorsun zaten pro 3 girişi farklı olduğu için sadece çıkışın uyması gerekiyor voltaj olarak anladığım kadarıyla.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 alet çok güzelmiş kaç kilo acaba?, bir de 34k mah kaç günde şarj oluyordur ki?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 shipping ağırlığı 1.5k kilo diyor, 700-800 gr fln herhalde ebatları : 100 x 74 x 23.5mm
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 çok muş ya, Kablo + 5000-10000 mahı taşımak daha kolay olur sanki.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 surface prolar usb'den şarj edilemiyor ama işte. ondan büyük kapasiteli bir şey olması gerek ki normal çıkış olsun diye anladım ben. ufaklar hep ups çıkışlı benim gördüğüm.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 şarj aletinin kare kutusunun üzerinde usb girişi var oraya taksak olmaz mı acaba?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sanmıyorum abi, videonun birinde usb portundan surface pro için çıkış alınamıyor demişti fakat pro 3 modeli için mi genel bir şey mi araştırmadım. o usb çıkışı ek alet şarj etmek için yazıyordu, atıyorum surface pro şarj ederken telefonu da yanında şarj etmek gibi. şarj aleti daha mantıklı gibi ya. çok ufak zaten şarj aleti. 100-150 gr falandır. ben çantada taşımayı sevmiyorum çünkü gün içerisinde oturup da bir kafede şarj etmem zaten. tek bir power bank çözüm olsa iyi olurdu ama tabletin kendi 1 kg zaten, power bank de 700-800 gr eklerse laptop olur asdasd
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Telefonlara yaptıkları kablosuz şarjı laptop ve tabletlere yapamayan gerizekalı üreticilere sesleniyorum. AKILLI OLUN ARTIK YAPIN ŞUNU.
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Alet çok güzel ondan yazıyorum şu anda, Amerika'dan getirttim. i5 128 gb. Kesinlikle tavsiye ederim.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 şu aletle yapılması gerekilen şey photoshop kullanmak. ofis uygulamaları falan için alıyorsunuz tam dayaklıksınız ya sdfg.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Peki Surface Pro 4 yerine alternatif alınabilecek benzer cihazlar neler? Yani illaki bir Pro4 killer cihaz vardır planlanmıştır veya olacaktır bir tavsiye var mı şimdiden? Mesela Pro3 killer ne, Pro 3 yerine xxx al herşeyi daha iyi diyebileceğiniz bir tablet laptop var mı?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 laptop var, aynı segmentte ürün yok
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 arcane said: şu aletle yapılması gerekilen şey photoshop kullanmak. ofis uygulamaları falan için alıyorsunuz tam dayaklıksınız ya sdfg. bu da yanlış. business kullanımı için ultimate cihaz. hafiflik, batarya, donanım yeterliliği (hafif* ve mobil cihazın hantallığı yok işlem yaparken), windows kullanıyor olması (masaüstü yazılımı) falan falan. ps için avantajlı ama diğer yönlerinde hiçbir eksikliği kusuru yok. business kullanım amaçlı laptop alan adamın bütçe sıkıntısı yoksa daha iyi bir alternatif net bir şekilde.
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 şu var http://store.sony.com/vaio-duo-13-convertible-ultrabook-zid27-SVD13225PX//cat-27-catid-All-Convertible-Duo
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 14" e yakın abi alet artı display farklı var baya, bi de pen olayı yok tabii. surface pro displayı saçma sapan iyi. discontinue olmuş bu arada o seri, sitede yazıyor. surface pro 4'de büyük ihtimal bu sene sonunda falan gelir. daha yeni seri çıkarttılar surface 3 diye. onu adam akıllı yaymadan yeni lansman yapmazlar. w10 oturduktan sonra pro 4'u çıkartırlar. kötü olan geliştirecek bir alanı yok aletin. hardware olarak şu an zaten overkill. yazılım olarak w10'a zaten destek sağlanacak. hani surface pro'da ne geliştirilebilir desen sadece batarya derim o da sanırım teknolojinin el verdiği son noktada.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 sony laptop üretmeyi bıraktı. Şu an sonyden laptop alınmaz.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 PEki ekran kartı nasıl bu pro4ün yani wow'a yetermi? Benim için iş laptopu wow oynatabilen veya oynatamayan olarak 2 modelle sınırlı gerisi zaten word excell yani ekran kartı farketmiyor :P
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abi pro 4 diye birşey yok. pro 3 var.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 gaming istiyorsan tavsiye etmem abi ben en fazla hearthstone oynuyorum
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 hots oynuyordum ben bi aralar. Ancak i7 versyon var bende. Sıkıntı olmuyordu. Wow da çalışır heralde ama emin değilim.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Kullanıcılara soru :hanima bundan alsam ofis programlarını rahatça kullanabilirmi?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aletin donanımı çoğu iş yerindeki masa üstünden daha iyi ya. anasını bile ağlatır.
Öne çıkan mesajlar