Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon secimi sorunsali

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Once biraz background vereyim elimden geldigince kisa tutmaya calisacagim

Elimdeki telefon (xperia) aylardir beni deli ediyor. lan bisey olsa ambulans polis itfaiye cagirana kadar is isten gececek, telefon uygulamasini acarken bile 50 kere dusunuyor ne hesap kitap yapiyorsa artik. sarji da evden ise gidene kadar dayanirsa iyi diyorum ise gidince sarja takiyorum. arabada sarja takarsam bir sekilde pili azaltmayi beceriyor nasil oluyorsa zira.

yani yeni telefon alacagim bir kac aydir. internetten arastirip duruyorum her telefonun bir eksisi var, en iyi telefon diye bir sey yok ortada. secenekler malum, iphone 6 veya 6 plus zira androidden baya sogudum bu telefondan dolayi. yalniz o kadar para bayilacagim bir bakiyorum eksilerine ekrani ciziliyormus da, whatsapp'ta sorun cikariyormus da (hos pek kullanmiyorum), pili iyi gitmiyormus, yok 2 ay kullandiktan sonra egilip bukuluyormus, widget olayi yok zaten bi de sene 2015 plus 6 almaya kalksam 850 dolar verecegim yine kafam rahat olmayacaksa ne anlami olacak?

samsung note 4'e bakiyorum, note serisi baya ovgu almis falan, yenisini de nispeten ucuz 600 dolar civarina alabiliyorum. gel gelelim bok varmis gibi kucucuk alete 4k ekran koyduklari icin sarji dayanmiyormus aletin. ve yine androidin ibibikliginden kaynaklanan sorunlar girla, sikayetlere bakinca saymakla bitmiyor. yepyeni alet 3 ay olmus cikali lolipop guncellemesini yeni yukledim kasiyor abi diyenler var.

htc one m8 alacaktim aylar once, soyle super boyle mukemmel diyor kullanan bir baktim cektigi fotograflar casio asker saati kalitesinde aletin. hayir tamam 5d mark2 performansi bekleyen yok da elimdeki eski telefondan 10 kat daha kotu kamera performansi da buyuk hayal kirikligi yaratir.

iki tip yorum var nette zaten, birini yazan telefonu almis abi oyle mukemmel boyle harika alet diye ove ove bitiremiyor ama dunyadan haberi yok, eline yeni telefon versen "lan benim telefon yavasmis aslinda" diyecek. ya da oyle sert girisiyor ki hani bedava verseler 50 kere dusunursun kullanayim mi diye.

tl;dr telefon alacagim, en iyi telefon hangisidir? alacagim aleti en az 2-3 sene verimli kullanabilme taraftariyim, aldiktan 6 ay sonra yavasligina sinirlenip duvara firlatmak istemiyorum. iphone 6 plus'a da degmeyecekse ebesinin seyi kadar para vermek mantikli gelmiyor. ne yapalim?
Sosyal ağlarda paylaş

m9'un kamerasi yine fail olmus su resim acikliyor

gokyuzunu yok etmis arkadas. bi de ekran renkleri konusunda hayli kotuymus maviler beyaz gozukuyormus sicak renkleri kotu gosteriyormus falan

oyle cok buyuk problemler mi, yazilimla duzeltilir mi bilemem. ama kafa kurcaliyor.

ote yandan htc'nin super garantisi varmis amerika'da. kirilma, su kacmasi vs olursa bi seferlik degistiriyorlar, 1 yil boyunca basina bir sey gelmezse de sonraki htc telefonu icin 100 dolar credit veriyorlarmis. baya baya iyi bisi.

htc'ye kaydim gibi, isinma sorunu (hala varmis), batarya omru (m8'ten daha kotu), kamerasi ve color correction kagit ustundeki kotu yanlari.

iphone'a da elim gidiyor ama iphone 6 100 dolar plus 200 dolar daha pahali, yukarda yazdigim sorunlari da cabasi.

karar veremeyip telefonsuz kalicam sanirim yine :/

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Samsung pismanliktir.

HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence.

HTC al Android istiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

dusundum tasindim android'den yeterince soguduguma karar verdim. 5s ile 6 arasinda da cok fark goremedim aksine 6'nin tasarimini hic begenmemistim ciktiginda ve neredeyse yari fiyatina sifir 5s siparis ettim.

sagolun yardimlariniz icin, telefon gelince simdiye kadar ipad harici ios kullanmamis biri olarak goruslerimi yazarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Androidden iphonea geçince saç baş yolduran şeyler var, takılmazsan sıkıntı yok.

bence android kullanılacaksa en sade haliyle kullanmak lazım. "Google ne verdiyse o" olduğu zaman mükemmel Android.

ama işin içine samsung, sony etc yazılımı girdi mi bloatware falan binince gg...

o yüzden nexus 5-6 android olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden kimse sony onermemis,ben dusunuyordum da merak ettim su an. Ayni baslik altinda ben de sorayim o zaman. Sony xperia z2 ile z3 arasindaki o kadar fiyat farkını vermeye gerek var mi,bir de ekran boyutu kucuk olan modeli compact genel olarak daha iyi bir telefon mudur. Hic sony marka telefon kullanmadim o yuzden bir bilgim yok. Bunlari alacagina sunlari alman daha mantikli diyebileceginiz ne var
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim elimdeki telefon xperia s

ilk ciktiginda mukemmeldi lakin 2 sene oldugu an sony buna uvey evlat muamelesi yaparak yazilim destegini falan durdurdu, yine o aralar telefon yavasliktan kullanilmaz hale geldi. yine bataryasi su an 2 saatlik google map navigationa dayanamiyor falan. sony'nin cikardigi urunle ilgili bu tutumundan hic memnun kalmadim, iphone 4'u falan hala kullanan var yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...