DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Once biraz background vereyim elimden geldigince kisa tutmaya calisacagim Elimdeki telefon (xperia) aylardir beni deli ediyor. lan bisey olsa ambulans polis itfaiye cagirana kadar is isten gececek, telefon uygulamasini acarken bile 50 kere dusunuyor ne hesap kitap yapiyorsa artik. sarji da evden ise gidene kadar dayanirsa iyi diyorum ise gidince sarja takiyorum. arabada sarja takarsam bir sekilde pili azaltmayi beceriyor nasil oluyorsa zira. yani yeni telefon alacagim bir kac aydir. internetten arastirip duruyorum her telefonun bir eksisi var, en iyi telefon diye bir sey yok ortada. secenekler malum, iphone 6 veya 6 plus zira androidden baya sogudum bu telefondan dolayi. yalniz o kadar para bayilacagim bir bakiyorum eksilerine ekrani ciziliyormus da, whatsapp'ta sorun cikariyormus da (hos pek kullanmiyorum), pili iyi gitmiyormus, yok 2 ay kullandiktan sonra egilip bukuluyormus, widget olayi yok zaten bi de sene 2015 plus 6 almaya kalksam 850 dolar verecegim yine kafam rahat olmayacaksa ne anlami olacak? samsung note 4'e bakiyorum, note serisi baya ovgu almis falan, yenisini de nispeten ucuz 600 dolar civarina alabiliyorum. gel gelelim bok varmis gibi kucucuk alete 4k ekran koyduklari icin sarji dayanmiyormus aletin. ve yine androidin ibibikliginden kaynaklanan sorunlar girla, sikayetlere bakinca saymakla bitmiyor. yepyeni alet 3 ay olmus cikali lolipop guncellemesini yeni yukledim kasiyor abi diyenler var. htc one m8 alacaktim aylar once, soyle super boyle mukemmel diyor kullanan bir baktim cektigi fotograflar casio asker saati kalitesinde aletin. hayir tamam 5d mark2 performansi bekleyen yok da elimdeki eski telefondan 10 kat daha kotu kamera performansi da buyuk hayal kirikligi yaratir. iki tip yorum var nette zaten, birini yazan telefonu almis abi oyle mukemmel boyle harika alet diye ove ove bitiremiyor ama dunyadan haberi yok, eline yeni telefon versen "lan benim telefon yavasmis aslinda" diyecek. ya da oyle sert girisiyor ki hani bedava verseler 50 kere dusunursun kullanayim mi diye. tl;dr telefon alacagim, en iyi telefon hangisidir? alacagim aleti en az 2-3 sene verimli kullanabilme taraftariyim, aldiktan 6 ay sonra yavasligina sinirlenip duvara firlatmak istemiyorum. iphone 6 plus'a da degmeyecekse ebesinin seyi kadar para vermek mantikli gelmiyor. ne yapalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 htc m9 650 dolarmis, alinir mi? simdi gordum stoga girmis yoksa 200 dolar daha verip iphone mu almak mantikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Al bi windows phone, 935 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 windows phone'da kullanmak zorunda oldugum 1-2 app hala yok, sadece android ve iosta var. maalesef secenek disi su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 m9 s6 edge bunlar android tarafında en son cıkan teller ben olsam s6 edge alırım çok garip duruyo fakat samsungun arayüze guvenilir mi bilmem şişme cok yapıyor diyorlar. gerçi s6 ile samsung düzelttik diyor ama bilemem htc m9un arayüzü gayet iyi sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 htc - iphone arasında seçim yap samsung gerçekten kötü yazılım olarak iphone - htc arası tamamen tercih meselesi. android - ios seçimi tamamen. işletim sistemi dışında ikisi de kaya gibi top notch alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 m9'un kamerasi yine fail olmus su resim acikliyor gokyuzunu yok etmis arkadas. bi de ekran renkleri konusunda hayli kotuymus maviler beyaz gozukuyormus sicak renkleri kotu gosteriyormus falan oyle cok buyuk problemler mi, yazilimla duzeltilir mi bilemem. ama kafa kurcaliyor. ote yandan htc'nin super garantisi varmis amerika'da. kirilma, su kacmasi vs olursa bi seferlik degistiriyorlar, 1 yil boyunca basina bir sey gelmezse de sonraki htc telefonu icin 100 dolar credit veriyorlarmis. baya baya iyi bisi. htc'ye kaydim gibi, isinma sorunu (hala varmis), batarya omru (m8'ten daha kotu), kamerasi ve color correction kagit ustundeki kotu yanlari. iphone'a da elim gidiyor ama iphone 6 100 dolar plus 200 dolar daha pahali, yukarda yazdigim sorunlari da cabasi. karar veremeyip telefonsuz kalicam sanirim yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Cak bi 5 s. 64 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Abi tek fotoğrafla hele o fotoğrafla hic karar verme. Gökyüzünü odaklarsan soldakini Binayı odaklarsan sagdakini çeker her telefon. Senin iPhone alma Zamanın gelmiş. Cok Düşünme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 performans testlerine bakinca 5s ile 6 arasinda aman aman bi fark varmis gibi durmuyor aslinda ucuza bi tane bulup gonul rahatligiyla alabilecegim bi telefon cikana kadar beklesem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Lg g3 al gec. Kesinlikle samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Foto testi baya sacmaymis ama m9 almamak icin daha buyuk bir problem var. Htc başlığına koymuştu biri,ne kadar doğru araştırmadim. M8 37 celcius a kadar isinirken m9 50 celcius uzerine cikabiliyordu. O alet elle tutulmaz isindiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Son çıkan haberlerde ısınma sorununun önüne geçildiği yazıyordu. http://www.trustedreviews.com/htc-one-m9-review Bu reviewde ısındığını ama uyarı verecek kadar olmadığından bahsetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 samsung s6 ya da lg g3 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Iphone 6 64gb çak geç. Takılma böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Samsung pismanliktir. HTC en iyi Android markasi bence, genel olarak en iyi telefonlari yapiyorlar. Baska telefonun daha iyi kamerasi, baskasinin daha iyi malzemesi, baskasinin daha iyi donanimi, baskasinin daha iyi ekrani var belki ama genel olarak baktiginda HTC en iyi ikinci filan tum alanlarda. Genel olarak en iyi telefon yapiyor bu da bence. HTC al Android istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 dusundum tasindim android'den yeterince soguduguma karar verdim. 5s ile 6 arasinda da cok fark goremedim aksine 6'nin tasarimini hic begenmemistim ciktiginda ve neredeyse yari fiyatina sifir 5s siparis ettim. sagolun yardimlariniz icin, telefon gelince simdiye kadar ipad harici ios kullanmamis biri olarak goruslerimi yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ne oldu simdi ne aliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 hayırlı olsun guzel secim windozfon almicaksan tabi ki ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Androidden iphonea geçince saç baş yolduran şeyler var, takılmazsan sıkıntı yok. bence android kullanılacaksa en sade haliyle kullanmak lazım. "Google ne verdiyse o" olduğu zaman mükemmel Android. ama işin içine samsung, sony etc yazılımı girdi mi bloatware falan binince gg... o yüzden nexus 5-6 android olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 s6 edge al rom çak oldu bitti normalde samsung tasarımlarını hiç sevmem ama edge çok güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Neden kimse sony onermemis,ben dusunuyordum da merak ettim su an. Ayni baslik altinda ben de sorayim o zaman. Sony xperia z2 ile z3 arasindaki o kadar fiyat farkını vermeye gerek var mi,bir de ekran boyutu kucuk olan modeli compact genel olarak daha iyi bir telefon mudur. Hic sony marka telefon kullanmadim o yuzden bir bilgim yok. Bunlari alacagina sunlari alman daha mantikli diyebileceginiz ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi benim elimdeki telefon xperia s ilk ciktiginda mukemmeldi lakin 2 sene oldugu an sony buna uvey evlat muamelesi yaparak yazilim destegini falan durdurdu, yine o aralar telefon yavasliktan kullanilmaz hale geldi. yine bataryasi su an 2 saatlik google map navigationa dayanamiyor falan. sony'nin cikardigi urunle ilgili bu tutumundan hic memnun kalmadim, iphone 4'u falan hala kullanan var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Siparişi verdiysen bende burdan bi soruyum Bende yılların ipod torç+takoz kullanıcısı olarak satıp , internet+müzik için htc desire 820 alıyım diyorum.Ööeh madem öyle git şunu al dediğiniz bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ne biliyim ole antin kuntin islere- navigasyon muzik vs..girince ne alirsan al sarj huup diye bitiveriyor.. ilk basta koymaz da 1 sene dolmadan sarj dolmaz cirt diye % 10 lari gorur sinir olursun ..o yuzden fazla beklentili olmamak lazim diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar