Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu kerem ciddi mental sıkıntılı kesin destek alması lazım, emre haklıymış boşa o kadar linç etmişiz zamanında adam harbi sıkıntılı.
gül gibi golü yiyordu az kalsın, golü de kerem'e verdiler doğru düzgün açıdan da vermediler pozisyonu ama iyi yırttık bence.  gayet sportmen geçen maçta gereksiz ortamı da geriyor hadi golü attın o golü sana alda at diyen orkun'a koş bari ne sıkıntılı herif bu .

Bence Montella her ne kadar bence kadronun tam potansiyelini kullanamasa da böyle oynayınca gidiliyor bu kupalara, belki Terim yada Şenol olsa maç içinde soğukkanlı kalamayıp saçma sapan bir kontradan yenilirdik.

gece 3-4 uyanıp dünya kupası izlemek de varmış iyi oldu katılmamız şu kadroyla katılamasak yazık olacaktı. 

Esnaf tarafından düzenlendi
  • Like 1

grup ilk maçını izlemek için kimse lgs girmemezlik yapmaz o kadar da değil, orkun’un vurusu da kerem dokunmasa dışarı gidiyor

Fistan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Esnaf, 01.04.2026 00:52 tarihinde dedi ki:

14 haziranda da LGS varmış. Bir nesil türkiye maçını kaçırmamak için lise sınavına girmeyecek.

Sonra ki haftaya ertelenir belki

2002de de Kosta Rika maçı lgsnin hemen sonrasındaydı. 

Mesaj tarihi:
kizillelma, 01.04.2026 03:39 tarihinde dedi ki:

islamcılar bunu bile elimizden aldı ya

dün dedim korna sesleri ile uyanırım öğrenirim geçtik mi diye hiç tık olmadı ya

Esnaf, 01.04.2026 00:52 tarihinde dedi ki:

14 haziranda da LGS varmış. Bir nesil türkiye maçını kaçırmamak için lise sınavına girmeyecek.

2002'de LGS hazırlık için okuldaki çoğu öğrenci özel ders, dershane koştururken ben okula full devam ediyordum. Okulda devam eden 5-8 kişi vardı. Sosyal bilgiler hocamız sosyal bilgiler odasında Dünya Kupası maçlarını izlememize izin veriyordu sağolsun. Bazı maçları okulda izlemiştim, çok iyi hatırlıyorum.

Sonra okulda LGS'de en yüksek puanı almıştım, sosyal bilgiler hocası da hiç beklemiyordum falan diye gelmişti.

xaty tarafından düzenlendi

ben de ortaokulda bahçede izlemiştim. hey gidi. ben de lgs ye girmiştim. milletin ailesi sınavdan erken çıksa da maça yetişsek diyormuş. o kadar umutları yoktu demekki çocuklarından. babam anlatıyordu çıkınca.

df tarafından düzenlendi

O sınava giren guruhta ben vardım, hangi maçtı hayal meyal kaldı aklımda. Bornova da bir yerde izlemiştik sınavdan cikip koşa koşa 

buldum Kosta Rika maciymis. 1-1 berabere kalmışız. Saat 12deymis

MrLevie tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...