Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

GS li hamit gitti, sırada inş mozarella da gider. Sarı kırmızı medyaya yaranacağım diye şu potansiyeli en yüksek milli takımın içine sıçtı. Millet bunda bir bok arıyor. 11 i yanlış veya doğru oyuncu değiştiremeyen td yi tutmayacaksın, takıntılı adamlar. mozarella , gvb hepsi aynı bok. Görecek adam lazım. 

zaten 6 maçta 8 golle grupların en az gol atan lideriydik, liderlik de gitti. Salak salak değişiklikler. Bozuk zemin hava kötü fiziği yüksek tüm oyuncuları kenarda başlattı. Değişiklikler fiyasko, Vizyon sıfır, orta seviye td. 

Sosyal ağlarda paylaş

ben neden forvetsiz oynuyoruz onu anlamadım.  tamam forvetler formsuz ama semih son haftalarda toparlamıştı, rakip en güçsüz rakip zaten bertuğ bile oynasa fark yaratırdı. yılların forvetsiz takımları liverpool ve arsenal bile artık bu oyun tarzından vazgeçti senin inadın nedir anlamadım. şu takımın küçük takım alerjisi bir gitmedi gitti. dünyanın en iyi hocası gelse bile son sıralarda ki takımlara kesin kaybediyoruz. bu tarz maçlarda oyuncuların psikolojilerini de iyi yönetebilmek gerekiyor sanırım, genel türk takımlarının sorunu bu. gider gs totthenham a kök söktürür ama köy takımına kaybeder

Sosyal ağlarda paylaş

Valla buradaki cogu yoruma katilmiyorum. 

Kadro genelde mucizevi seyler olmazsa, zaten stada daha gelmeden bellidir. Yani saha soyleymis boyleymis, komple oyun plani degismez bunun icin baslangicta.  Kaldi ki son maca benzer bir kadroyla cikmayi yadirgamadim. Degisiklikler tren kazasi. Tamam sen belirli oyun tipini benimsemis adamsin da, oynayamiyorsun iste ne bu israr. Ama tabii ki, turkiyedeki cogu "o gitsin bu gelsin kardesim"cilerin aksine, teknik direktorlerin de hata yapma luks olduguna inaniyorum. Takimin montellayla duzgun bir uyumu var (son maclar bunu gayet guzel ozetliyor), ne oynadigini bilen daginik olmayan takim izliyoruz. Arada boyle tren kazasidir olur. Ama kamuoyu baskisindan adam Semih'i soktu 82'de. Biraz fazla kamuoyunun yorumlarina takiliyor. 

Ha zaten Montella gitse kim gelecek? FT desen artik ben sahsen biktim. Sergen diyorlar, adam bana sorarsaniz milli takim icin cok gamsiz. Aykut mu gelecek Ismail mi gelecek guldurmeyin. 

Hepsini gectim kim takar nations leaguei. Dunya kupasina gidemesin, o zaman gondeririz. Ama normal sartlarda oynanan oyundan memnunum ben milli takimda. 

Sosyal ağlarda paylaş

Saha oyunun en önemli faktörlerinden biri. Saha için kadro değişmez mi ya? Hadi maç saatinde değiştirme, bir tane gorevlini gönderip baktirmaz misin sahanın durumu nasıl diye? Top surulmuyor iki pas yapamiyorsun, sürekli zıplıyor top patates tarlası gibi. Gidip en teknik ve fiziksiz oyuncuları atmazsin sahaya. Teknik direktör bunları yapmayacaksa evde oturan fm31 ergen de yönetir milli takimi. Mesele sadece diziliş midir yani 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

valla her takimin bir Ana oyun plani oldugunu dusunursek, ve her takimin en etkili oldugu halinin bu oyun oldugunu dusunursek, alternatife donmeden once durumu gorup ondan sonra degistirmek bana daha mantikli geliyor. Bu konuda suclayamiyorum Montellayi. Sonraki degisikliklerle alternatife donersin santrafor vs koyup. Onu da kamuoyu ile inatlasicam diye yapmadi o ayri. 

hos, adamlarin defans oldukca yapili duruyordu. Doldur bosalta, direkt oyuna donsen ne kadar etkili olacakti o da muallak bana sorarsaniz da neyse. Kenarda da drogba yok sneijdere top indirsin sonucta. 

MrLevie tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Turnuvanın darkhorse'u olarak anıldığımız turnuvaya gidip 0 çekip, taşak geçilip dönmektense, UEFA'nın hazırlık maçları yerine resmi maç yapın diye getirdiği angarya Neyşın's Lig'de patlayalım. Ben tamamım.

MrLevie, 20.11.2024 14:07 tarihinde dedi ki:

Ha zaten Montella gitse kim gelecek? 

Bu değil abi olay. Montella gitse de gelecek hoca bulunur. Olay bizim spor kültürümüzle alakalı. Herrrr şeye ama herrr şeye kabilecilik kafasıyla bakıyoruz. Şu anda Montella takımdan kovulmayı gerektirecek bir durumda mı? Adam geçen sene bu zamanlarda takıma geldi. Takımı euro'ya götürdü. euro'da çeyrek final oynadık. Takım belli bir oyun stili oturttu. (Yıllardır bir ekole sahip olmayan takımımız için çok acayip bir gelişme bu)

Hani... Çok büyük, geçmişi başarılarla dolu bir ülke olsak, Montella öncesinde de düzenli olarak çeyrek final oynayan bir takımımız olsa valla anlıcam. 2008'de doğan çocuklar, milli takım tekrar çeyrek final görene kadar kendileri milli oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...