kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Akıllı telefonundan ilahi dinleyen Arda .. derler ve savunurlar Öfke kontrolü sorunu var dediğinde İmanı kuvvetli olanın psikolojik yardıma ihtiyacı yok derler. ..
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Aslinda twitterdan guzel linc edilir. Mubarek Ramazanda yasli basli adama anabaci sovup dalmak gercek muslumana yakismaz diye flood yapilsa biraz siner sddf Yoksa normal bi kavga olsyi gibi yaklasilirsa hic birsey olmaz. Yalandan paea cezasi belki.
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Frantic said: kovmaları imkansız ardayı. adam rte ile olan bağından dolayı, terimden ve demirörenden dahi daha sağlam konumda ki ikisini de rahat yer. malesef sadece futbolcu değil bu adam. akp'nin önemli futbol pr yüzlerinden biri görevini görüyor. futbolu bırakınca da kurtulamayacağız malesef:( (tu)
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 hedef demiroreni istfa ettirip ridvani gecirmek sonra ridvan arda tayyip uclusunuun istedigi elemanlarla oynamak. terim bile yan basar o derece
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ortadoğu'da kartlar yeniden karılır
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 hehe ikilem zaten gazetenin patronunun ve TFF başkanının aynı olması hadi bakalım al karar da görelim :D
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ya terim gsnin basina gecer takilir gene. Ama hedef adam degil anlasilan. Feto mevzusundan sonra hukumet kendi adamlarini kullanmayi seciyor. Demiroren ve terim de hukumetle uzlasmaci oldugu icin sikinti olmadi. Ama arda emre yuksel aytug ridvan gibi adamlarla iyice futbol ekonomisine de cokmek istiyorlar iste. Ekonomisinden daha cok tum ipleri ellerine alip hem rant hem de marka gucune hakim olmak istiyorlar ozunde. Zira gittikce bosalan tirbunler bir sonra trhlike. Kitle afyon icmeyi birakirsa baska konulardan daha cok haberdar olmaya baslayabilir sddf
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yok lan oturup basket izliyo o kitle sdfgsdf
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 yayin gelirleri bu olcude oldugu surece tribunu iplemez bu vizyonsuzlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Göksel başkanım, Emre abim, Sayın cumhurbaşkanım vb. yalaya yalaya sağlama aldı kendini Arda. Ben Terim'in de artık o kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum bu düzende. Rıdvan da baya tırmalıyor ama TFF'in bir sonraki başkanı Göksel Gümüşdağ olur, Aziz ile "sözde" eskisi kadar olmasa da yakınlığı RTE'de hep soru işareti.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ahahah Terim göndermiş Arda'yı kamptan. Popcorn'u alıp izliyoruz.
enrique Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 arda turan gibisi 100 yılda bir gelir yanlıs yapmıs terim.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 100 yılda bir gelsin de, milli takıma gelmese de olur. Abisinden kurtulduk, kendisi iyice sapıttı abisi gidince.
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Terim hoca kapalı kapılar ardında fena dalmış Arda ya ..
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 gelişi kaç para ise söylesin geri iade edelim, gelmesin
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 babacan da gazeteci dövmedi mi o niye milli takımda?
Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Milli takım formasıyla ve milli takım kafilesinin içindeki bir gazeteci dövmedi. Ha bu demek değildir ki ben savunuyorum bu adamı ama milli forma üzerindeyken yaptıkları daha önemli sanki bu konuda. Benim görüşüme gore karaktersiz hiç bir adamı almayacaksın milli takıma, genç ve istekli çocuklar oynasın.
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Adam kuş gibi hissediyorum dedi ya...
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 milli takimi biraktigina gore rahat rahat mac izleyebilriz sdfg
enrique Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 muhtemelen barcelona yönetimi istediği için milli takımı bıraktı. Seneye tırt tırt milli maçlarda yorulması, sakatlanması isteahuahgdfaıhdahgfddfasgd
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 sinem kobal kenan'a kaçtığından beri toparlayamadı herif.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Şaka gibi :D
Öne çıkan mesajlar