Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslinda twitterdan guzel linc edilir.

Mubarek Ramazanda yasli basli adama anabaci sovup dalmak gercek muslumana yakismaz diye flood yapilsa biraz siner sddf

Yoksa normal bi kavga olsyi gibi yaklasilirsa hic birsey olmaz. Yalandan paea cezasi belki.
Mesaj tarihi:
Frantic said:

kovmaları imkansız ardayı.
adam rte ile olan bağından dolayı, terimden ve demirörenden dahi daha sağlam konumda ki ikisini de rahat yer. malesef sadece futbolcu değil bu adam. akp'nin önemli futbol pr yüzlerinden biri görevini görüyor. futbolu bırakınca da kurtulamayacağız malesef:(

(tu)
Mesaj tarihi:
Ya terim gsnin basina gecer takilir gene. Ama hedef adam degil anlasilan. Feto mevzusundan sonra hukumet kendi adamlarini kullanmayi seciyor. Demiroren ve terim de hukumetle uzlasmaci oldugu icin sikinti olmadi.

Ama arda emre yuksel aytug ridvan gibi adamlarla iyice futbol ekonomisine de cokmek istiyorlar iste. Ekonomisinden daha cok tum ipleri ellerine alip hem rant hem de marka gucune hakim olmak istiyorlar ozunde.

Zira gittikce bosalan tirbunler bir sonra trhlike. Kitle afyon icmeyi birakirsa baska konulardan daha cok haberdar olmaya baslayabilir sddf
Mesaj tarihi:
Göksel başkanım, Emre abim, Sayın cumhurbaşkanım vb. yalaya yalaya sağlama aldı kendini Arda. Ben Terim'in de artık o kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorum bu düzende. Rıdvan da baya tırmalıyor ama TFF'in bir sonraki başkanı Göksel Gümüşdağ olur, Aziz ile "sözde" eskisi kadar olmasa da yakınlığı RTE'de hep soru işareti.
Mesaj tarihi:
Milli takım formasıyla ve milli takım kafilesinin içindeki bir gazeteci dövmedi.

Ha bu demek değildir ki ben savunuyorum bu adamı ama milli forma üzerindeyken yaptıkları daha önemli sanki bu konuda.

Benim görüşüme gore karaktersiz hiç bir adamı almayacaksın milli takıma, genç ve istekli çocuklar oynasın.
  • Yeni Oluştur...