Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuru öksürük

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta grip olacağımı hissederekten ilaç abanıp hastalığı yarı yolda durdurdum. yalnız boğaz ağrısı yaptı epey. çok nefis ifrazat birikti boğazda.

4 - 5 gündür de özellikle gece yattığımda (gün içinde çok fazla olmuyor) kuru öksürük krizi tutuyor. ulan her nefes aldığımda öksüresim geliyor ne iğrenç bir şeydir bu. var mı çaresi ? su içip nemli mi tutmak lazım boğazı.
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftalık savaşı bugün itibariyle kazanmış sayılırım. Gece uyutmuyordu, çıldıracak gibi oluyor insan. Tavsiye vermek gerekirse :
1.Öksürük şurubu.
2. Ilıkla-sıcak arası şeyler iç sürekli. ( ıhlamur, süt, soğan suyu, biberiye suyu ne olursa )
3. Taze zencefili ezip balla karıştırıp ye. (yoksa karıştırmadan ye)
4. Sakız çiğne, olips mentollü al.
5. Soğuk hiç bir şey yiyip içme.
6.Soğuk hava soluma, ortamın ılık olsun hep.
Sosyal ağlarda paylaş

öksürük durdu sayılır bu arada, dün gece 10 - 15 kere öksürdüm max.

fakat pts ve salı boktan bir karın ağrısı başladı. baya karnımın ortasından göğsüme çıkar gibi. dedim aha reflü ciddi ciddi incoming. spora tekrar dönmemle ilgisi de olabilir, pazar akşamı ilaç alıp üstüne şarap ve bira içmiş olmamdan da olabilir. doktor bir tanıdığı aradım, daha reflü demek için erken dedi. olmadı doktora gidicem Cuma'ya kadar geçmezse.

bugün daha iyi gibi ama. talcid aldım 3 tablet. sabah bi yokladı gene, sonra durdu.
Sosyal ağlarda paylaş

bana olmuştu bu.

ilk seferinde kuru öksürük delirtti. internetten arattım çıkan şeylere göre ölmüştüm şimdi sfds. Sonra reflü çıktı.

Onun dışında bir kez daha oldu. 1 ay filan öksürdüm kuru kuru ama reflüden de değildi o. O da daha önce hasta olduğum zaman ciğerleri tahriş etmişim bronşları filan. Ondanmış. Astım ilacına benzer bir fısfıs verdi filan. Sonra geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...