axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Anhora said: İmsakiye Hahaahaha said: [*] Emek ver, Kulak ver, Bilgi ver, ama hiçbir zaman Boşverme. Kimi zaman boşvermek lazım, hayatta müdahele edemediğin durumlar oluyor. said: [*] Doğrul, Devril, ama Eğilme. Aynı şekilde esneklik gösterip eğilmek lazım arada. said: [*] Yaklaş, Konuş, Tanış, ama Uzaklaşma. Özellikle zor insanlarla uğraşmak istemediğin zaman uzaklaşmak en iyi çözüm. said: [*] Eşini beğen, İşini beğen, Aşını beğen, ama Kendini Beğenme. Biraz kendini beğenmenin ve özgüvenin zararı değil yararı var. said: [*] Paranı ver, Gönlünü ver, Selam ver, ama Sırrını Verme. İki kişinin bildiği.. şaka şaka. Sırlarını paylaşabilecek güvenilir arkadaşlar her zaman iyidir. said: [*] Hedefe koş, Cihada koş, Yardıma koş, ama Şirk Koşma. Sirk koşsak? Bide cihada koş ne ya hahahahahah sen bu kafayla ışide katılırsın said: [*] Seslen, Uslan, ama Yaslanma. Hayatta her zaman tek başına mücadele edilmez, bazen yaslanacak bi omuz tek başına yüklenmekten iyidir. said: [*] Rakibini geç, Sınıfını geç, ama Gülüp Geçme. Buna boşverme kısmında değinmiştik. said: [*] Satıcı ol, Alıcı ol, Kalıcı ol, Bulucu ol, ama Bölücü Olma. Bunu rıdo cevaplasın. said: [*] İtil, Atıl, ama Satılma. Bunu kendi kendine nasıl başaracaksın. Saçma olmuş. Anhora said: aptallık. Ne zaman adam olacağım ben.. Bu son kısma da katılıyorum. Şöyle saçma listelere değer vermeyi bıraktığında belki adam olabilirsin.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 oha imsakiye diye bişi vardı di mi lan abovv, en son ananemlerde ( nasıl yazılıyor bu kelime ak) gördüydüm çocukken. iyi ki imsakiyeyi anhora kadar ciddiye almamışım allah muhafaza :S
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Anhora said: İmsakiye'ye göz gezdirirken, üzerine yazılmış "Ne ol, Ne Olma" başlıklı sözler dikkatimi çekti. Paylaşayım dedim. (Değmez ya.) [list] [*] Elini aç, Kapını aç, Gözünü aç, ama Ağzını Açma. [*] Emek ver, Kulak ver, Bilgi ver, ama hiçbir zaman Boşverme. [*] Doğrul, Devril, ama Eğilme. [*] Yaklaş, Konuş, Tanış, ama Uzaklaşma. [*] Eşini beğen, İşini beğen, Aşını beğen, ama Kendini Beğenme. [*] Paranı ver, Gönlünü ver, Selam ver, ama Sırrını Verme. [*] Hedefe koş, Cihada koş, Yardıma koş, ama Şirk Koşma. [*] Davet et, Hayret et, Affet, Tövbe et, ama İhanet Etme. [*] Seslen, Uslan, ama Yaslanma. [*] Günlerini say, Servetini say, Büyüklerini say, ama Yerinde Sayma. [*] Okumaktan zarar gelmez, oku, ama Lanet Okuma. [*] Ev al, Araba al, Abdest al, ama Beddua Alma. [*] Rakibini geç, Sınıfını geç, ama [i][b]Gülüp Geçme. [*] Zulmü devir, Nefsi devir, ama Çam Devirme. [*] Satıcı ol, Alıcı ol, Kalıcı ol, Bulucu ol, ama Bölücü Olma. [*] Fidan büyüt, Garip doyur, Çocuk besle, ama Kin Besleme. [*] İtil, Atıl, ama Satılma. [/list] Bunları bildiğim halde, hala yarısından fazlasının tersini yapmam da ayrı bir aptallık. Ne zaman adam olacağım ben.. donanımhaber diye bi forum var bi baksana çok seversin
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://i28.photobucket.com/albums/c233/trigunfreak1120/stuff/nelson.gif
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 asddsadsa Trolluriel in title başarılı (tu)
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 "bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır toprak, uğrunda ölen varsa utanmalıdır"
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Şu sözü söyleyen, paylaşan adamla aynı ülkede yaşamak zorunda olmak kadar acı bir durum var mı? Yazık ya.
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bu sözü söyleyen adamı öldürmem için hesabıma beşyüz lira yollayabilirsin. Ömden hesap no veriyorum
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Axedice a kulak vericeksin işte ciddiyi alınmaması gerek adamı ciddiye alıp yorum yapmıycaksın dediği gibi. Sonra böyle ne söylediğininin farkında olmayıp şaklabanlık yaptığını sanan bir süre sonra susup kaybolur.
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bi yerimizden ozlu soz uydurmayalim, var olani da bozmayalm plz.
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paran varsa Range Rover, para yoksa game over.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 arkadaşlar mobbinge uğradığınız yerde neden ısrarla durmaya kasıyorsunuz? size daha uygun platformlar yok değil, buraya mecbur değilsiniz ki
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sorduğuma göre ilgimi çekmiş evet. hala merak ediyorum.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 "You must gather your party before venturing forth. You..you.. You mus.. Yo..you you must gather your party before venturing forth."
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Anhora said: Battı mı? donanımhabere git diyor
fenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 tiLi said: arkadaşlar mobbinge uğradığınız yerde neden ısrarla durmaya kasıyorsunuz? size daha uygun platformlar yok değil, buraya mecbur değilsiniz ki Bolum yetkılısı mı dıye baktım
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yok bi' ekip var böyle bölümün ucundan tutmuş garbıç'a doğru çekiyorlar. ondan bahsediyor sanırım.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 pindaros said: her kimsen o olmayı başar "kenzaburo oe" said: kendini kandırma zehrini bir kez tadan insanlar, bir daha kendilerini asla kurtaramazlar
Öne çıkan mesajlar