Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özlü sözler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düşündüm, böyle bir konu olsa nasıl olur? sonra böyle bir konun nasıl olacağını görmek için, böyle bir konu açmaya karar verdim.

ilk söz:

said:
çirkinlik yamuk duran bir tablo gibidir, resmin önüne geçer.

jamal bir sevgi faresi
Mesaj tarihi:
tam 9 - 10 sene önce bu seviye oluşmaya başladı zaten.

ayrıca op çok ciddi bir imaj yaratmamış, seviyesizlik olarak değerlendirmenin alemi yok.

kaç zamandır buralarda ciddi bir topic açıldı da, ciddi ciddi sayfalarca tartışıldı? tartışıldıysa da kaç tane var böyle topic? boşuna gerilmeyin.
Mesaj tarihi:
Feamer senin imzandaki sözlerde şu konuyu açarken yazdığın sözde çok garip geliyor bana. tamamen beynimin simetrik mürekkep lekesi gibi.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ayrıca op çok ciddi bir imaj yaratmamış, seviyesizlik olarak değerlendirmenin alemi yok.

kaç zamandır buralarda ciddi bir topic açıldı da, ciddi ciddi sayfalarca tartışıldı? tartışıldıysa da kaç tane var böyle topic? boşuna gerilmeyin.

ben sana bu seviye ne zaman oluştu diye bir soru sormadım. haklısın, yaptığın şeyin adı seviyesizlik değil, terbiyesizlik. burası edebi konular için var. senin okul öncesi seviyesindeki "göt oldun sus" tarzı girilerin için değil. benim yarattığım imaja hangi sentez sonucu ulaştın bilmiyorum ancak şahsi çıkarımların sende kalsın.

selametle.
Mesaj tarihi:
AthleT said:

-Deno- said:

ben sana bu seviye ne zaman oluştu diye bir soru sormadım. haklısın, yaptığın şeyin adı seviyesizlik değil, terbiyesizlik. burası edebi konular için var. senin okul öncesi seviyesindeki "göt oldun sus" tarzı girilerin için değil. benim yarattığım imaja hangi sentez sonucu ulaştın bilmiyorum ancak şahsi çıkarımların sende kalsın.

selametle.

Senin imajina laf edildigini sanmiyorum
Konuyu acan op a demiş sanki
Mesaj tarihi:
said:
Yüzde ısrar etme, doksan da olur
İnsan dediğinde, noksan da olur
Sakın büyüklenme, elde neler var
Bir ben varım deme, yoksan da olur.

Mevlâna
  • Yeni Oluştur...