Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 düşündüm, böyle bir konu olsa nasıl olur? sonra böyle bir konun nasıl olacağını görmek için, böyle bir konu açmaya karar verdim. ilk söz: said: çirkinlik yamuk duran bir tablo gibidir, resmin önüne geçer. jamal bir sevgi faresi
Feamer Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 demek ki böyle oluyormuş, ilkokul terk...
AthleT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 11 yıldır buralardayım, seviyesiz yazılarınız şu bölümden eksik olmadı.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 tam 9 - 10 sene önce bu seviye oluşmaya başladı zaten. ayrıca op çok ciddi bir imaj yaratmamış, seviyesizlik olarak değerlendirmenin alemi yok. kaç zamandır buralarda ciddi bir topic açıldı da, ciddi ciddi sayfalarca tartışıldı? tartışıldıysa da kaç tane var böyle topic? boşuna gerilmeyin.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 http://galeri7.uludagsozluk.com/211/sevgilim-osuruyor_318165.png
Mal Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Feamer senin imzandaki sözlerde şu konuyu açarken yazdığın sözde çok garip geliyor bana. tamamen beynimin simetrik mürekkep lekesi gibi.
AthleT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 -Deno- said: tam 9 - 10 sene önce bu seviye oluşmaya başladı zaten. ayrıca op çok ciddi bir imaj yaratmamış, seviyesizlik olarak değerlendirmenin alemi yok. kaç zamandır buralarda ciddi bir topic açıldı da, ciddi ciddi sayfalarca tartışıldı? tartışıldıysa da kaç tane var böyle topic? boşuna gerilmeyin. ben sana bu seviye ne zaman oluştu diye bir soru sormadım. haklısın, yaptığın şeyin adı seviyesizlik değil, terbiyesizlik. burası edebi konular için var. senin okul öncesi seviyesindeki "göt oldun sus" tarzı girilerin için değil. benim yarattığım imaja hangi sentez sonucu ulaştın bilmiyorum ancak şahsi çıkarımların sende kalsın. selametle.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 said: "Lordum 1k pls." -Lord British
AthleT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 @Deathblade: geçtiğimiz günlerde ekşi'deki "ilk buluşmada kıza im por ylem atmak" başlığını hatırlattın : )
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 keşke ben de sevgi faresi jamal'ın sözlerinden birini koysaymışım o zaman. kabahat bizde azizim.
Auril Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 AthleT said: -Deno- said: tam 9 - 10 sene önce bu seviye oluşmaya başladı zaten. ayrıca op çok ciddi bir imaj yaratmamış, seviyesizlik olarak değerlendirmenin alemi yok. kaç zamandır buralarda ciddi bir topic açıldı da, ciddi ciddi sayfalarca tartışıldı? tartışıldıysa da kaç tane var böyle topic? boşuna gerilmeyin. ben sana bu seviye ne zaman oluştu diye bir soru sormadım. haklısın, yaptığın şeyin adı seviyesizlik değil, terbiyesizlik. burası edebi konular için var. senin okul öncesi seviyesindeki "göt oldun sus" tarzı girilerin için değil. benim yarattığım imaja hangi sentez sonucu ulaştın bilmiyorum ancak şahsi çıkarımların sende kalsın. selametle. Senin imajina laf edildigini sanmiyorum Konuyu acan op a demiş sanki
Feamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 said: Yüzde ısrar etme, doksan da olur İnsan dediğinde, noksan da olur Sakın büyüklenme, elde neler var Bir ben varım deme, yoksan da olur. Mevlâna
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Lyv said: -Deno- said: karabiber tuz göt oldun sus Ya.
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sparkcaster said: nerdesin lan sen aynen, nerdesin lan sen
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 adam kompile çıkmış gitmiş hayatımızdan facebook kapatmış :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 {¥}ž said: denizin yok ama dümenin çok angara
Feamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 said: "Hiç umudu olmayan, hiç bir şeyden umudunu kesmez." Medea, 163
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 mutlu son hikayeyi nerede bitirdiğinle alakalıdır nihat doğan
Öne çıkan mesajlar