Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 25. Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş | 22 Mart Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gs maçında da selçuk veli'nin boğazına yapışıyor kart yok, bu dingil sneider ın suratı parmaklıyor diye kırmızı :p Tamam bizimki öküz anladıkta bunun boğazını sıkıp tahrik edenleri neden görmüyorlar çok mu zor.

En komiği fener derbisi öncesinde fernandes soyunma odası kapısını tekmeledi diye tam 2 maç ceza verdiler 2. maç fener maçı diye indirime bile gitmediler. Daha ötesinide tanımam, bunu geçen örnek bulursanız yazın hep beraber gülelim :P
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

he ya.
da sana sormam gerektiğini bilmiyordum.
cevap vermeyince amma agladiniz ya oluyor.
ülkede it kopuk korunmasina alışkın olduğumuz için tabi Emre'ye böyle yaklasmaniz garip gelmiyor.

adalete fener yak diyene kadar emre ceza alsın diye adalet lobisi yapsanıza siz.

http://www.fanatik.com.tr/2015/03/24/emre-belozoglundan-bilice-seni-bulurum-419403

ne rerörö yaptınız,
sırf bjk'yi çalıştırdı diye bilic adam mı oluyo?

mayko'lu küfür etmiş sonra da arkasında duramamış...

kimse mi sırpça bilmiyo ülkede?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

he ya.
da sana sormam gerektiğini bilmiyordum.
cevap vermeyince amma agladiniz ya oluyor.
ülkede it kopuk korunmasina alışkın olduğumuz için tabi Emre'ye böyle yaklasmaniz garip gelmiyor.

adalete fener yak diyene kadar emre ceza alsın diye adalet lobisi yapsanıza siz.

okuduğunu anlamıyor musun güzel kardeşim?
emreyi savunacak tek bir fenerli çıkmaz şu paticikte. çıkıyorsa da saftır o arkadaş.
Mesaj tarihi:
Abi harbi haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan derler ya burda rengi farketmeksizin öyle adamlar var ki gözün gördüğünü öyle allayıp pullayıp farklı yere çekiyolar ki karaktere kişiliğe yazık resmen ya..
Mesaj tarihi:
Goering cidden sen Emre'yi mı savunuyorsun anlayamadım.
Yani Emre'nin yaptıklarını doğru buluyorsun ve hakem Emre ile Emenike konusularında tamamen doğru tarafsız karar verdi mi diyorsun?
Mesaj tarihi:
biliç ana bacı karıştırmış, emre haklı galiba bu sefer

5:40'tan sonrasına bakınız

fenerliler hepsine baksın.

http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2

edit: link vermeyi unutmuşum ak
  • Yeni Oluştur...