mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bende bi gün ofiste oturuyorum böle yeni bi çocuk gelmiş tipinide çok beğenmemiştim bişi var bunda diyodum. yakınımda da oturuyo bi baktım turuncu bişi parlıyo ekranında. aa lan dedim sen kimsin paticik'i nerden biliyosun falan. meğersem adam benim senelerdir sürekli gs fb maç başlıklarında kavga ettiğim herifmiş. vay anasını demiştim. şimdi öğlenleri kahve içmeye gidiyoruz, sigaraya falan çıkıyoruz. hayat çok garip kuşlar falan. MrLevie burada bahsettiğim gizli özne. o kendisini biliyo diye yazmamıştım safdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 isim versenize olm oymuş buymuş yazıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 first rule of paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 fistanı benzetmişim o zaman ama absolut kesin oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 This is so fuckedup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ramiz köftede köfte yerken, ramoyu gördüm ben. Sahibi geldi diye kaçtım. Başka da birine denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ben Bella ile tanismistim. Bizim okulda arkadasi varmis. Bir de genwa yi taniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Sende ne çakalsın hee hiç demiyon gelin köfte ısmarlayam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ramsesten övgü alan tarafta olduğum için bi lan?! oldu. bazen diyorum ki böyle forum kutsal bir locaya doğru evrilse ne güzel olur sonra adı geliyor aklıma.. PATİCİK PATİ PA Tİ CİK CİK cik cik paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 şöyle bir "Skull and Bones" veya bir "BOHEMİAN" niye olmayalım, maşallah hepimiz kafası çalışan adamlarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Varmış zaten mason falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 50-60 kişi biliyorum yarısıyla da aktif görüşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 baya bir tanıdık var benim de irl'de. ama bazı üyeleri çok pis dövesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ben bi ara xunn cuce fln grup halinde wow pack almaya gittiklerinde tanıştıydım foto fln çekmiştim hatta evet. toggie de vardı yamulmuyorsam. bir kere de benzer grubu kanyon da sinema çıkışı gördüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 mason varda kime ne faydası var, abd ye bir baklava bilem gönderemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 füksantarı arada görüyodum ben okulda uzaktan tanımazdan geliyodum. coldshadow vardı bi ara ünide, o nedense yazmıyo artık. liseden miseden baya arkadaş var. hatta kuzenim var lo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Fistan said: (:P) bu mesela iyi bi adam, laf sokar falan ama kalitesi yüksek bir parça. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 eyv 8 cok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Dworgian said: ben bi ara xunn cuce fln grup halinde wow pack almaya gittiklerinde tanıştıydım foto fln çekmiştim hatta evet. toggie de vardı yamulmuyorsam. bir kere de benzer grubu kanyon da sinema çıkışı gördüm evet. o gördüğün grup: ben, gangren, spark, xunn, cüce, laurelin, aktiftablet, scorch, yancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bizim ofiste de , bir az yazıcı var benden başka, bir kişi de gelecek gözümüz yollarda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 dreagloth said: Dworgian said: ben bi ara xunn cuce fln grup halinde wow pack almaya gittiklerinde tanıştıydım foto fln çekmiştim hatta evet. toggie de vardı yamulmuyorsam. bir kere de benzer grubu kanyon da sinema çıkışı gördüm evet. o gördüğün grup: ben, gangren, spark, xunn, cüce, laurelin, aktiftablet, scorch, yancılar HAH İŞTE!! benim isim/nick hafızam azıcık kıt ya kusura bakma :| doğru konuşmuştuk seninle bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ben babacum mostors'un eline vermiştim sene 2004 kamigawa prerelase de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Bir gün şantiyeye gittim. Sıhhi tesisat ustasını bulamıyorum. Herhalde dedim foseptiğin orda, aşağı indim bir de ne göriyim mobilden patiye giriyor. Artık ustayla çok yakın arkadaşız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ne zaman buralarda türk mühendis görsem paticikte isim ne diyorum 6 kisi gördüm biri paticikte yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar