Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thailand Gezisi

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

tesekkur ederim <3

annem çok bakamıyor burda çunki kendi hastalandı, her zamanki gibi kendi işimi kendim hallediyorum.

bide insanlarla ilgili kesin yorumlar yapmayın yoksa TSK gibi komik duruma düşersiniz :D

bana verdikleri çürük raporunda "çocuklugundan beri obezite sorunu çeken ve kilo veremeyen ve şu an 122 kilo olan hastanın bundan sonra kilo vermesi mümkün görünmemektedir" yazıyor ve heyet raporu denen ciddi olması gereken bir rapor bu lulz

ilk sene muaynede 110 girdim, ikincide 122 çıkınca "imkansız bunun kilo vermesi, seneye ertelesem 130 gelicekbu yeme ile" diye apar topar çürüğe ayırdılar işte. korkuyordudma kilo verdim biri ihbar edicek vs vs diye, şimdi isteyen ihbar edebilir ahahaha, tsk trollerim mis gibi. zaten askeri kimlik kartının değişimi için şubeye gitmem gerekicek, günübirlik kartı alıp daimi kart vermek zorundalar bana, kapı gibi danıştay kararı var zaten. diretirlerse ordanda mahkemeye veririm hiç orduevlerini sevmesem bile hıncımı alırım en azından senelerdir binbir turlu bahaneyle kapıdan çevirdikleri için.
Sosyal ağlarda paylaş

yok be, kilo vermeye başladığımda kararım hariç fol yok yumuruta yok durumu idi, herşey imkansızs gozukuyordu ve ulkemde bile değildim, aynağa baktığımda obez bşr yaratık goruyordum. dış görüntüm değişse bile aynı insanım hala yani, kiloyu veren benim sonucta gene.

nisan başı anneme soyledim 2013 de, hormona başladım şubat 2014de hani arada 1 sene boş geçen zaman var

bu süreç upuzun legendary quest chain gibi bişi direk, kilo vermek prequest idi direk. ondan sonra branchlanıyor, abuk subuk bir suru requirementgeliyor, doktora git, tanı yaptır, tahlilin iyi çıksın, hormon izni al vs vs vs. son stepten bi öncekini bitirdim ben, şimdi son step kimlik değişimi kaldı. optional tamamlıyamadığım questlerde var voice training ve breast augmentation gibi.

3-4 sene süren epic chain işte, bittiği zaman achievement bile vermiyorlar ama buglı verdikleri karakteri düzeltmek için kasıyorsun bu kadar >_<
Sosyal ağlarda paylaş

sana laga luga edeceğim tek konu işte istanbulda zaten dışarı çıkamıcam :((( ayakları.

koskoca izmir varken.
al anneni kop gel burda yaşa, buluruz bir iş sana.

olm arya'yla pati buluşması yaparsanız izmirden çıkar gelirim lan.

sendeki tek sorunu kilo olarak görmeleri senin için win-win olmalı şu noktada.

-demek ki tek eksiğimiz kiloymuş
dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahaha <3

cogunuz sesimi bilmediginizden onu sorun saymıyorsunuz misal, algı oda ama bilenler biliyor yani buyuk sorun. ses ile goruntu ayarı bozuk şu anda. buluşma filan rahat gelirim şu saatten sonrada işte bu ses hala çıldırtıyor beni, acil duzeltmem ve gercek sesime kavuşmam lazım. o zaman hiçbir sroun kalmıycak işte.

izmir fikrini çok düşündüm bende ama bana uysada annem için zor olur. dogma buyume istanbullu, butun sosyal çevresini bırakıp gelmek ve belli bir yaştan sonra sfırıdan sosyalleşmek zor olur ona. burda 20 gunumuz bitiyor ve yemekten cok turkiyeye açılan telefonlara para odedik :p neysekş skype var ucuz arama için ve bazı arkadaşları facebook kullanabılıyor. bide azda olsa öz arkadaşlarımın hepsi istanbulda ve şimdiden herkesi çok ozledim :(
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

ne zaman dönüyorsun ? dönünce bir buluşma patlatalım bence, bayadır İstanbul buluşması yapılmıyor hatırladığım kadarıyla.

suna +1
ama hele bir toparlasin kiz kendini serseme donmustur
Ayrica bonus fotograf <3<3

aylav yaz elbisesi. efil efil
Sosyal ağlarda paylaş

oturulucak sanldaye rahat oldugu surece şu anda bile buluşma sorun olmaz :p tek limitasyonum gunde 4 saatten fazla ayakta kalmamam gerekmesi şu onumuzdeki 3-4 ay boyunca. iyi iyileştim zaten, ilk geldigim gunler biraz heyecanlı olucak, gidip gelenler olucak çok şükür ki sabırsızlanıyorum o yüzden geri donmek için, iş hayatı yogunlugundan duzgun goremedigim birsuru arkadaşımı peşpeşe gorme şansım olucak daha ne istiyim :D

sonra rutine girer zaten, mahkeme filan ugrasmak dışında boş boş evde oturucam bir süre. ne zaman toparlar, iş bulur ve hayatımı rayına oturturum şu anda bende bilmiyorum.

bu forumda çok "wise" biri daha kimse bilmiyorken ona ilk açıldığımda "ne olur kimliginin tek unsuru yapma durumunu" demişti, o kadar dogru bir tespitki şu. quest gibi işte ve bunu tek unsur haline getirince bittiginde hayat anlamsız geliyor çoğu kişi için, post-op depression diye birşey var ve gozumle goruyorum burda. seneelrce buna odaklanıp bitirdikten sonra hedefsiz kalıyor insanlar.

ebnim için hayat daha yeni başlıyor, daha surecim zaten tamam değil ama tamamlansa bileçok fazla hedefim ve yapmak istediğim şey var. bu iş daga tırmanmak gibi, bir kerede çıkmaya çalışınca intihar gibi birşey ama adım adım gidince anca zirveye ulaşılıyor. çoğu insanın zirvesi şu ameliyat çunki burda 9 senedir bu sureci yaşayanlar var. zirveye daha yolum var, tek farkım çok buyuk bir checkpointi geride bırakmış oldum. hormonun getirdigi değişiklikler için bile 2-3 sene minimum diyor uzmanlar ve 7 sene gibi bir tamamlanma suresi ongoruluyor. bundan 3-4 sene sonra dahada yaşlanıcak olsamda şimdiki resimlerimle dalga geçiyor olucam buyuk ihtimal :p
Sosyal ağlarda paylaş

ergenlikle ilgili kitaplar okuyorum bu ara zaten ve psikolojik değişiklikleri çok rahat gozlemleyebiliyorum. kişilik olarak aynıyım desemde farkında olmadan değişiyor herşey, olayalra verdiğim tepkiler, hayallerim, beğenilerim, ilgimi çeken şeyler, detaylar.

çok sorgulamasam cidden farketmicem çoğu şeyi, hani eskiden avm ye gidince oyun ve elektroniklerde biraz takılıp çıkarken şimdi tekstil ve kozmetiklerde saatler harcamam gibi bariz ve klişe şeyler değil çoğu. içgudusel gelen değişiklikler var, baraj kapaklarının açılması gibi. hiç yapamıyıcagımı düşündüğüm şeyleri yapıp sonra saatlerce dusunuyorum gerçekten oldumu bu diye. benim gibi sosyal bilimlerle bu kadar ugrasan biri için inanılmaz birşey bu kadar gozlem yapabilmek ve kobayın bizzat kendin olması.

ergenliğin getirdiği dengesizlik sinir bozuzucu gerçi.

bide ameliyat için hormon tedavisi durdurulunca bir roller coaster oldu, bir sure yeniden T ye maruz kaldım sonra ise sıfır cinsiyet hormonu ile iki hafta menapoz-andropoz gibi oldu. bugun izin çıktı tedaviye devam etmem için ve iki doz estrojen bile gene korkunc değiştirdi ruh halimi. en basiti çenem düştü, sürekli yazışıyorum kaç saattir :p yatmam lazım 4 saat sonra kalkıcam ama oturuyorum hala.
Sosyal ağlarda paylaş

işin garip tarafı ben wot yazsam şimdi böyle deli gibi, kimse okumaz diye düşünüp gider köşeme çekilip üzülürüm.

ama arya yazınca, içeriğini hiç anlamasan bile, ne diyo lan bu diyip didn't read lol gifini koyamıosun buraya,
seve seve okuosun yani,

bayanlarda çene düştü mü erkeklerde ister istemez böyle galiba önemli bişey anlatıyor bu kadar hevesli hevesli konuştuğuna göre diyip dinliosun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...