Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Spring Forward 9 Mart

DavidMills

Öne çıkan mesajlar

DavidMills said:

Görmemişin oğlu için altın rengide var ne olsun.

http://images.apple.com/live/2015-mar-event/images/6f88441de8ab05591ba7fa943367fd34ee753513_large.jpg

Çok ŞIK bir renk ama bu. Arap altını gibi değil. Ben çok beğendim, altın rengi önyargılarımın hepsini aşar bu.
Sosyal ağlarda paylaş

18 saat olan watch sanirim
macbook 9 saat demis sitesinde

core2duolu kulustur macin bile gundelik islere epey yettigini dusununce core m'ler cok mantiksiz gelmiyor klavyeli ipad + tam isletim sistemi isteyen biri icin

de tek giris ne abi ajfkhsd
thunderbolt2 koymamislar neyse ki, 250 dolares dockuna vermek gerekecekti
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Magsafe çok şart değil ama olsa daha iyi olurmuş. Macbook'a bayıldım ben en azından bu sefer donanım güncellemelerinin ötesine gidip epeyi detaylı çalışmışlar. Bence Haziran'daki WWDC'de bunların Macbook Pro halini de tanıtırlar. Türkiye'deki 4 bin küsürden başlayan fiyatı olmamış ama kurda inanılmaz arttı tabii. Saate gelecek olursak ben hala gereksiz olduğunu düşünüyorum hele ki 10 bin dolardan başlayan versiyonları gene satacaktır hedef kitlesine ama gereksiz geliyor bana..
Sosyal ağlarda paylaş

Saat gereksiz değil, bence en önemli şeylerden biri. Şuan sadece ilk aşamasına tanık oluyoruz biz. Çok büyük geleceği var saatin.

1. nesil Apple Watch güzel ama must buy değil. İkinci nesil ile sağlık üzerine daha ağırlık vereceklerdir. ilk jenerasyona koyamadıkları çeşitli sensörlerle birlikte olması gereken hale gelecek.

Ben şahsen normal saat takmayı sevmiyorum. Önemli işlevleri olmalı. Hearth rate ölçümü, uyku düzeni ölçümü, aktivite takibi gibi şeylerin yanında daha ciddi sağlık taraması yapacak saatler. Apple bunu yapmak için doğru adımları attı. Research ve Health kit çok önemli şeyler.

Yani oturup ailenizi şöyle bir gözlemleyin, sağlık onların birinci konusu haline geldi. Belli yaştan sonra "keşke"ler başlıyor, ve sürekli sağlık sorunları ile boğuşuyorsun.

Apple Watch hem yaşlılar için sağlık takibini yapacak, hem de gençler için daha da bilinçli bir yaşam sunacak.

bu nedenle Apple Watch çok ama çok önemli.

Apple her zamanki gibi çok daha ilerisini düşünerek ilerliyor. Diğer kopyacılar gibi anı yaşayıp sadece ürün satmak için uğraşmıyorlar. Innovation böyle oluyor.

Hayattımız da çok şey değişiyor ve daha da değişecek. Öncülüğünü de Apple ve ardından Kickstarter yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

saat önemli ve ilerde çok daha işlevi olacak bence de ama niye böyle çağ dışı bi şekilde çıkardılar merak ediyorum

http://fs04.androidpit.info/userfiles/4774964/image/AndroidPIT-Apple-Watch-ApplePay.jpg

http://fs01.androidpit.info/userfiles/4110382/image/g-watch-r-urbane.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...