DavidMills Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Bunun için önce dolar kuru ve teyyibi analım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 taptic engine ilginç olmuş, baya değiştirecek touchpad kavramını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 http://www.apple.com/macbook/ Space Gray çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ooo apple saat çıkarmış iyi samsungdan bişeyler ögrenip adam olmaya baslamıslar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Samsung unki daha kötü be :( Moto ve Peeble iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 şu an 11.6 inch bir laptop* kullanmaktayım. adamlar resmen gel beni al diye macbook üretmiş. haydi uzun adam düşür doları bu yaz bizim yazımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 eğitim indirimiyle 4040tl oluyor. yalnız aylardır yeni macbook air'i bekliyordum. macbook varken de air alınmaz. dolar kuru + vergi 4k ediyor bu arada. apple steam'in yaptığını yapıp doları 1.6 gibi bir şeye sabitlese :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Neredeyse hic bir elementi kullanmamislar.Tahtadan mi yaptilar acaba? X( Mercury‑free display Arsenic-free display glass BFR-free PVC-free5 Beryllium-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 dolar yazın 2.70+ olur, bırakın düsmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yazın mı? asdgjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 2.70 mi asdıjsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yaz tanimina gore degisir, belki erken basliyodur onlarda yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 DavidMills said: Görmemişin oğlu için altın rengide var ne olsun. http://images.apple.com/live/2015-mar-event/images/6f88441de8ab05591ba7fa943367fd34ee753513_large.jpg Çok ŞIK bir renk ama bu. Arap altını gibi değil. Ben çok beğendim, altın rengi önyargılarımın hepsini aşar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 hahahh verge ne jkkötü bi site ya 18 saat şarj ömrüne harika çekmiş herifler hahahhahh kim meşhur etti bu aptal siteyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 verge ye bakmayın ya hem apple hayranı site hem bir sürü gamersgate karşıtı haberleri vardı her hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 18 saat sarji op de basina koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 18 saat sarj omru olan baska hangi laptoplar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 laptop değil, saaten bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 18 saat olan watch sanirim macbook 9 saat demis sitesinde core2duolu kulustur macin bile gundelik islere epey yettigini dusununce core m'ler cok mantiksiz gelmiyor klavyeli ipad + tam isletim sistemi isteyen biri icin de tek giris ne abi ajfkhsd thunderbolt2 koymamislar neyse ki, 250 dolares dockuna vermek gerekecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 lan magsafe yok mu? yuh ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Magsafe çok şart değil ama olsa daha iyi olurmuş. Macbook'a bayıldım ben en azından bu sefer donanım güncellemelerinin ötesine gidip epeyi detaylı çalışmışlar. Bence Haziran'daki WWDC'de bunların Macbook Pro halini de tanıtırlar. Türkiye'deki 4 bin küsürden başlayan fiyatı olmamış ama kurda inanılmaz arttı tabii. Saate gelecek olursak ben hala gereksiz olduğunu düşünüyorum hele ki 10 bin dolardan başlayan versiyonları gene satacaktır hedef kitlesine ama gereksiz geliyor bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 saat zaten direk yalan olacak. bu kategori büyümeyecek. büyürse de saat değil gear olarak konumlandırılırsa büyür (ki o da kısıtlı olur). ayrıca bütün smartwatchları ezer: http://www.pckoloji.com.tr/wp-content/uploads/2013/03/05-cmd-40.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Saat gereksiz değil, bence en önemli şeylerden biri. Şuan sadece ilk aşamasına tanık oluyoruz biz. Çok büyük geleceği var saatin. 1. nesil Apple Watch güzel ama must buy değil. İkinci nesil ile sağlık üzerine daha ağırlık vereceklerdir. ilk jenerasyona koyamadıkları çeşitli sensörlerle birlikte olması gereken hale gelecek. Ben şahsen normal saat takmayı sevmiyorum. Önemli işlevleri olmalı. Hearth rate ölçümü, uyku düzeni ölçümü, aktivite takibi gibi şeylerin yanında daha ciddi sağlık taraması yapacak saatler. Apple bunu yapmak için doğru adımları attı. Research ve Health kit çok önemli şeyler. Yani oturup ailenizi şöyle bir gözlemleyin, sağlık onların birinci konusu haline geldi. Belli yaştan sonra "keşke"ler başlıyor, ve sürekli sağlık sorunları ile boğuşuyorsun. Apple Watch hem yaşlılar için sağlık takibini yapacak, hem de gençler için daha da bilinçli bir yaşam sunacak. bu nedenle Apple Watch çok ama çok önemli. Apple her zamanki gibi çok daha ilerisini düşünerek ilerliyor. Diğer kopyacılar gibi anı yaşayıp sadece ürün satmak için uğraşmıyorlar. Innovation böyle oluyor. Hayattımız da çok şey değişiyor ve daha da değişecek. Öncülüğünü de Apple ve ardından Kickstarter yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Aha fanboy da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 saat önemli ve ilerde çok daha işlevi olacak bence de ama niye böyle çağ dışı bi şekilde çıkardılar merak ediyorum http://fs04.androidpit.info/userfiles/4774964/image/AndroidPIT-Apple-Watch-ApplePay.jpg http://fs01.androidpit.info/userfiles/4110382/image/g-watch-r-urbane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar