Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Eve random magazin geliyor niye bilmiyorum ve flemenkçe, ufak trol atıp masaya bıraktım ev arkadaşı ne zaman farkedicek bakalım diye, 6 saat falan geçti hala bir tepki yok hehe. Bi de kenara ittirmiş kenarda duruyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 abi süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 cicibebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 abi ben de merak ettim. Gelişmeleri direkt yansıt topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 olay nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ev arkadaşı dandik esprisini kaale almamış. şansını forumda denemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 haberturke konu olur bu Ev Arkadaşına Ne Yaptı? Çok Şaşıracaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ne diyeceğimi bilemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bu ne ya http://i.imgur.com/oMWcAWS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 https://images.bursadabugun.com/galeriler/2013/05/13/4063-hayvanlar-aleminden-cok-komik-kareler-5190ea2e0e204.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 böyle konular acacaksaniz kapatalim forumu. bide sempatik olmak icinmidir nedir gitmis cicibebe koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 avrupaya giden böyle oluyo crossbow yapan adam ne hale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 anlamadım lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 http://www.dedoimedo.com/images/computers_years/2010_2/bsod-initiated.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 adam bir taş atmış işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Hadi hepsini gectim flemenkce ne ya? Kac yillik hollandaca ne zaman flemenkce oldu? Kac aydir ordasin hicmi bir dutchie tarafindan azina sicilip "kibarca" dutch a flemenkce demeyin denmedi? Cikcikcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Laurelin said: Hadi hepsini gectim flemenkce ne ya? Kac yillik hollandaca ne zaman flemenkce oldu? Kac aydir ordasin hicmi bir dutchie tarafindan azina sicilip "kibarca" dutch a flemenkce demeyin denmedi? Cikcikcik hehe ingilizcede dutch, kendi dillerinde de nederlands diyorum geçiyo, flemenkçe kelimesini türkçe dışında kullanmıyorum sanırım o da niye bilinmez. Genel olarak netherlands'a holland denmesi daha büyük gıcık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çince latin harfleriyle yazıldığı zaman karşımıza gelen q da ç olarak okunur. herkes ÇAYNA derken, latin alfabesiyle qin olarak yazılan çin'e, kendi ismiyle hitap eden az sayıda ülkeden biriyiz. bence topik bundan sonra bu tarz şeyler üzerine olmalı ama "almanya'da osurmak ayıp deyilmiş" seviyesine inmeyelim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 daçlar baya baya burun karıştırıyo public yerde, var bu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 o zaman ben daçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 yok yok dümdüz ayıyım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Başlığa bakınca şunlarla ilgili bi şey bekliyosun. http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Good-Luck-Trolls.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ben masada onlarda aradım gerçekten, bir sebeple yeşil olacağını düşündüm hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar