Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 gamepadi atmışsın fotografa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 gamepad sürekli takılı. masa büyük olduğu için sallamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Benim masa almam sart ya. Ama basit sade bir sey istiyorum, misal ikeadaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 abi yazık o setup'a yahu napıyorsun sen. gel gidelim senle ikea'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 ahaha abi yemek masası o, böyle ayağını koyunca bile dengesi bozulup kayan şeyin üstüne nasıl güvenip 2 monitör koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Abi masa 7 senelik zaten, ayaklarida yamuk ama daha bi yamugunu gormedim. hanima dedim masa alicam diye illa kutuphaneyide degistirelim benzer olsun beraber aliriz dedi öylece kaldi. Yoksa yaklasan tehlikenin bende farkindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ben de ikea ile hallettim. Bir de raf caktım ust tarafa cillop oldu. http://i.imgur.com/PgKfFoM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 toggie said: Ben de ikea ile hallettim. Bir de raf caktım ust tarafa cillop oldu. http://i.imgur.com/PgKfFoM.jpg kasayı yere koymama sebebini öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 calvaria said: Benim masa almam sart ya. Ama basit sade bir sey istiyorum, misal ikeadaki gibi. ütü masası mı o ? asdhauhsdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 BaaL said: aha süper source buldum : http://www.meleklermekani.com/threads/koseli-calisma-masasi-modelleri-2015.257862/ http://www.meleklermekani.com/attachments/calisma-masasi-5-jpg.40894/ Bu ne?? Bunu tasarlayan adam hayatında bi kere masaya oturmamış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 @Goering ev aşırı toz oluyo, kasa yerde durunce inanılmaz toz topluyor. Yukarda olunca hem temizlemesi daha kolay, hem de daha rahat arkasına ulasabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 toggie said: @Goering ev aşırı toz oluyo, kasa yerde durunce inanılmaz toz topluyor. Yukarda olunca hem temizlemesi daha kolay, hem de daha rahat arkasına ulasabiliyorum. abi ben 5+1 sistemi neden dağıtmadığını öğrenebilirmiyim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Onu da denedim ama oda fazla buyuk kaldı. Yani daha dogrusu masayı koydugum kenara gore kablo uzunlukları dagıtmaya yetmiyor. Ses sistemi de en az 12-13 yıllık emektar creative inspire 5300. Belki yenilerde kablolar daha uzundur ama hic yenisini alma ihtiyacı duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ben de odanın tamamına dagıtmadım, ama yine etrefımda çember olacak şekilde ayarladım, ille köşelere koymak zorunda değilsin. LB-RB olanları arkana koy yeter, cok fark ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Toggie masanın ebatları ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 karatan said: HaciYatmaz said: geçenki konuda verilmişti. güzel kullanışlı görünüyor. Böyle bir görüntü yok hocam. İşin içine kablolar girince manzara berbat oluyor ve bundan şimdilik kaçış yok. hepsiburada'dan aldı arkadaş bunu. ertesi gün geri yolladı. malzeme kalitesi çok kötü. masa derinliği de 55 cm monitör+ klavye koyuyorsun doluyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Altına ayak uzatamadığın bilgisayar masası mı olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 calvaria said: Benim masa almam sart ya. Ama basit sade bir sey istiyorum, misal ikeadaki gibi. varlık içinde yokluk dedikleri böyle oluyor demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 o gold önünde kağıttan pc toplayan nesilin sorunu malesef. fiyat performans kasası toplıycam diye yıllarca iktidarsızlık sorunu çeken, en makul kasayı topladığını sanıp, ses kartını ya da cd romu unutan gençliğin böyle bir masaya sahip olması çok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ooo masama laf ettirmem, ne sinavlara hazirlandim ustunde ne odevler hazirladim daha ustesinden gelemedigi bir misyon yok. Yeni masa alsam dahi kendisini atmayi dusunmuyorum, cocuklarima miras olarak birakicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 http://i.imgur.com/52bZDjP.jpg masa gibi masa, masanin dibi, hayat arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 bir milyon mega piksel boyutunda cekmisim fotoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 havlu peçeten büyükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 boyuma uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar