HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 geçenki konuda verilmişti. güzel kullanışlı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Kullanisli falan degil o kitaplar cartlar curtlar surekli yamulup dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 oraya ya ayak uzatıcan ya da şundan alıcan o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ben eşyalı evde kiracı olduğum için ucuz yollu masa arıyordum, sonra baktım balkona atılmış eski bişey var kullanayım dedim http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masa_zps6mpyi5zt.jpg Baya rahat ettim, bundan sonra bilgisayar için masa alacağımda yine böyle dümdüz ve geniş bi masa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 HaciYatmaz said: geçenki konuda verilmişti. güzel kullanışlı görünüyor. Böyle bir görüntü yok hocam. İşin içine kablolar girince manzara berbat oluyor ve bundan şimdilik kaçış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 onlar da ondan laptop koymus..de zaten 4 bacak 1 suntaya donecekse is alin malzemeyi kendiniz yapin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 yukardaki masada bacaklarini nereye koyucan. rahat edemezsin ki onda. ha ayakta calisirim ben diyorsan problem yok. ha ilk foto acik versiyonuymus ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 insan gibi normal masa alın neden böle ascma seyler alıyosunuzki. düz cillop masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mouse pad niye yok abi? Bu nasil master race? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 şu son sayfadaki masaların hiç birinde oyun oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 axedice said: Ben eşyalı evde kiracı olduğum için ucuz yollu masa arıyordum, sonra baktım balkona atılmış eski bişey var kullanayım dedim http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masa_zps6mpyi5zt.jpg Baya rahat ettim, bundan sonra bilgisayar için masa alacağımda yine böyle dümdüz ve geniş bi masa alırım. o halı o koltuk deseni o masa o radyo teyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 babaannesinde yaşio çocuk, napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Biraz daha uzaktan çeksem 1972 model buzdolabını da görebilirdin salonun ortasındaki =/ Ama konforlu mu şimdi konforlu. Akşam gidince arkadaki 2li kanepemi de katayım yayılma faktörü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 gece uyumaya çalışırken kırt kırt kırt diye ses de geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 istanbula gelme abi artık sen, kal orada hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Benimde masa değiştirme veya yanına bir masa ekleme zamanım geldi. Ama aynı desenlerde birşey bulamadım. Bunu da Metro 'dan almıştım. Sığamıyorum artık buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o alttaki raf olayı kötü baya boş ve geniş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 o tür raflara bağdaş kuruyordum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Rasmon said: axedice said: Ben eşyalı evde kiracı olduğum için ucuz yollu masa arıyordum, sonra baktım balkona atılmış eski bişey var kullanayım dedim http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masa_zps6mpyi5zt.jpg Baya rahat ettim, bundan sonra bilgisayar için masa alacağımda yine böyle dümdüz ve geniş bi masa alırım. o halı o koltuk deseni o masa o radyo teyp sunlari yazmaya gelmistim, yazilmis. umut sarikaya karikaturu gibi resim buram buram alaturka kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 offf koylu gaming. axedice said: Ben eşyalı evde kiracı olduğum için ucuz yollu masa arıyordum, sonra baktım balkona atılmış eski bişey var kullanayım dedim http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masa_zps6mpyi5zt.jpg Baya rahat ettim, bundan sonra bilgisayar için masa alacağımda yine böyle dümdüz ve geniş bi masa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 IKEA masasini kullaniyorum ben de gayet yeterli geliyor 2 pc + ps4 + ses sistemi vs cok rahat sigiyor. Arka tarafina suntadan beyaz fon yaptim butun kablolar vsde orada sakli duruyor. http://i.hizliresim.com/9Vbrq8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 2 klavye/mouse niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 coop filan oynuyorlardir arkadaslarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 internet kafe mi orası ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 axedice said: Ben eşyalı evde kiracı olduğum için ucuz yollu masa arıyordum, sonra baktım balkona atılmış eski bişey var kullanayım dedim http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masa_zps6mpyi5zt.jpg Baya rahat ettim, bundan sonra bilgisayar için masa alacağımda yine böyle dümdüz ve geniş bi masa alırım. Oralet Elemental ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar