Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya bu ne allah için

Llama

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Sağlık bakanlığı tüm restoranlarda masalardaki tuzluklarıda kaldırtıyor mesela. Kaldırtacak daha doğrusu. Sen tuz istemediğin sürece getirmeyecekler vs. Güzel şeyler bunlar. Tuzlu yemeğe bile tuzu dayayan var çünkü

Bu kadarı saçmalık. Ben de öyle çok tuz atan biri değilim de hazırda bulunması iyi oluyor.

İlla böyle boş beleş işlerle uğraşacaksa bakanlık istenmediği halde masada suyu hazırda bulundurup sonra da içilmese bile hesaba itelemeye çalışan şark kurnazı zihniyeti engellesin, onu yasaklasın.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Ooo, şeker faşizmi. Alırım bi küp.

ahaha this.

yazın eczacıbaşı stajdayken onlar da tuz kullanımı için karabiber ile yerini değiştirmişerdi.

tek delikliler tuz, 3 delikliler karabiber olmus yemekhanede, tuz akmayınca insanlar altını delmiş bu kez ordan döküyorlardı sdafas
Sosyal ağlarda paylaş

sen yakinda tuz icin milleti yalamaya baslarsin.

Ren said:

abi ben patlıcanlı yemeklere tuz dayamadan yapamıyorum, hatta her yemeğe dayıyorum. yemek kötü de ondan mı dayamak zorunda hissediyorum kendimi acaba. siz dayamayınca keyif alıyor musunuz. çorbada tuzunuz yok galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Oh ne güzel adamların tek derdi tek şekerli çay içilmesi. Biz de kamudayız ama devlet ne çay veriyor ne yemek ne lojman ne de servis

Bu arada şekerli 3-4-6 şekerli çay nedir,gidin şerbet, pekmez falan için. Hatta kolayı çalkalayıp gazını kaçırdıktan sonra için
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ya da pizzaya ketçap mayonez sıkanlar var, bunu yasaklayabilir. Hatta pizzaya ketçap mayonez sıkana odunla dövmek suretiyle damak zevki kazandırma çalışmaları başlatılabilir.

Pizza ya mayonez sıkma hakkım engellenemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...