tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ya hipster diye vurmayın da ben süt koyuyorum bi gıdım. şekersize geçenler denemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 süte şeker koyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Sağlık bakanlığı tüm restoranlarda masalardaki tuzluklarıda kaldırtıyor mesela. Kaldırtacak daha doğrusu. Sen tuz istemediğin sürece getirmeyecekler vs. Güzel şeyler bunlar. Tuzlu yemeğe bile tuzu dayayan var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 saglik bakanligina mi sorucaz lan ne yicemizi, bunlar hep diktatorluk seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kermit said: Sağlık bakanlığı tüm restoranlarda masalardaki tuzluklarıda kaldırtıyor mesela. Kaldırtacak daha doğrusu. Sen tuz istemediğin sürece getirmeyecekler vs. Güzel şeyler bunlar. Tuzlu yemeğe bile tuzu dayayan var çünkü Bu kadarı saçmalık. Ben de öyle çok tuz atan biri değilim de hazırda bulunması iyi oluyor. İlla böyle boş beleş işlerle uğraşacaksa bakanlık istenmediği halde masada suyu hazırda bulundurup sonra da içilmese bile hesaba itelemeye çalışan şark kurnazı zihniyeti engellesin, onu yasaklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ya da pizzaya ketçap mayonez sıkanlar var, bunu yasaklayabilir. Hatta pizzaya ketçap mayonez sıkana odunla dövmek suretiyle damak zevki kazandırma çalışmaları başlatılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 xunn said: Ooo, şeker faşizmi. Alırım bi küp. ahaha this. yazın eczacıbaşı stajdayken onlar da tuz kullanımı için karabiber ile yerini değiştirmişerdi. tek delikliler tuz, 3 delikliler karabiber olmus yemekhanede, tuz akmayınca insanlar altını delmiş bu kez ordan döküyorlardı sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 abi ben patlıcanlı yemeklere tuz dayamadan yapamıyorum, hatta her yemeğe dayıyorum. yemek kötü de ondan mı dayamak zorunda hissediyorum kendimi acaba. siz dayamayınca keyif alıyor musunuz. çorbada tuzunuz yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 YOKSA TUZUNUZ MU KURU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 aquila said: saglik bakanligina mi sorucaz lan ne yicemizi, bunlar hep diktatorluk seyleri. obamaya sorcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 MasterHapLo said: Claiborne said: 2-3 ay önce şekeri bıraktım. şimdi içtiğim çaydan zevk almıyorum. oyuna gelmeyin. yanlış! Çayın gerçek tadı şekersiz içilince anlaşılır. >Gerçek >Tat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 sen yakinda tuz icin milleti yalamaya baslarsin. Ren said: abi ben patlıcanlı yemeklere tuz dayamadan yapamıyorum, hatta her yemeğe dayıyorum. yemek kötü de ondan mı dayamak zorunda hissediyorum kendimi acaba. siz dayamayınca keyif alıyor musunuz. çorbada tuzunuz yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 tekila içerken yaladım abi şimdi burda biz bizeyiz yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Bir dakka simdi. O servis fotolari bir kamu kurumundan he mi? Lan bende sans yok arkadas etrafimm Recai, Beytullah, Abdullah falan dolu komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Bankada bile böyle bi servis yok siz düşünün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Şerefsizler para araklayacak yer kalmadı çayın şekerine mi gö dikmişler Beter olsunlar gerçi sonları götü satmaya kadar gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Oh ne güzel adamların tek derdi tek şekerli çay içilmesi. Biz de kamudayız ama devlet ne çay veriyor ne yemek ne lojman ne de servis Bu arada şekerli 3-4-6 şekerli çay nedir,gidin şerbet, pekmez falan için. Hatta kolayı çalkalayıp gazını kaçırdıktan sonra için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Llama said: bileydim şeker stoğu yapardım ikinci şeker için ikinci çay al diyo Derdini seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Rewendor said: Ya da pizzaya ketçap mayonez sıkanlar var, bunu yasaklayabilir. Hatta pizzaya ketçap mayonez sıkana odunla dövmek suretiyle damak zevki kazandırma çalışmaları başlatılabilir. Pizza ya mayonez sıkma hakkım engellenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 siz hala pizza mi yiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Hayır ama yersem bol mayonez sıkarım . Mayonezi sizden öğrenecek değiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mantıyı da yoğurtla yiyorsunuzdur siz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 thermidor usulu istakoza kremali truf mantar sos koyanlar var bir de abi thermidor istakoz morney sos ile yenir, hayir magradan mi cikmislar anlamiyorum ki hic bilemedim ustune azicik parmesan koyarsin ama truf mantar sos nedir ya pappardelle yiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Çayı kahveyi şekerle mi içiosunuz siz ? vah vah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar