Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya bu ne allah için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağlık bakanlığı tüm restoranlarda masalardaki tuzluklarıda kaldırtıyor mesela. Kaldırtacak daha doğrusu. Sen tuz istemediğin sürece getirmeyecekler vs. Güzel şeyler bunlar. Tuzlu yemeğe bile tuzu dayayan var çünkü
Mesaj tarihi:
kermit said:

Sağlık bakanlığı tüm restoranlarda masalardaki tuzluklarıda kaldırtıyor mesela. Kaldırtacak daha doğrusu. Sen tuz istemediğin sürece getirmeyecekler vs. Güzel şeyler bunlar. Tuzlu yemeğe bile tuzu dayayan var çünkü

Bu kadarı saçmalık. Ben de öyle çok tuz atan biri değilim de hazırda bulunması iyi oluyor.

İlla böyle boş beleş işlerle uğraşacaksa bakanlık istenmediği halde masada suyu hazırda bulundurup sonra da içilmese bile hesaba itelemeye çalışan şark kurnazı zihniyeti engellesin, onu yasaklasın.
Mesaj tarihi:
Ya da pizzaya ketçap mayonez sıkanlar var, bunu yasaklayabilir. Hatta pizzaya ketçap mayonez sıkana odunla dövmek suretiyle damak zevki kazandırma çalışmaları başlatılabilir.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Ooo, şeker faşizmi. Alırım bi küp.

ahaha this.

yazın eczacıbaşı stajdayken onlar da tuz kullanımı için karabiber ile yerini değiştirmişerdi.

tek delikliler tuz, 3 delikliler karabiber olmus yemekhanede, tuz akmayınca insanlar altını delmiş bu kez ordan döküyorlardı sdafas
Mesaj tarihi:
abi ben patlıcanlı yemeklere tuz dayamadan yapamıyorum, hatta her yemeğe dayıyorum. yemek kötü de ondan mı dayamak zorunda hissediyorum kendimi acaba. siz dayamayınca keyif alıyor musunuz. çorbada tuzunuz yok galiba.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

Claiborne said:

2-3 ay önce şekeri bıraktım. şimdi içtiğim çaydan zevk almıyorum. oyuna gelmeyin.

yanlış! Çayın gerçek tadı şekersiz içilince anlaşılır.

>Gerçek
>Tat

Mesaj tarihi:
sen yakinda tuz icin milleti yalamaya baslarsin.

Ren said:

abi ben patlıcanlı yemeklere tuz dayamadan yapamıyorum, hatta her yemeğe dayıyorum. yemek kötü de ondan mı dayamak zorunda hissediyorum kendimi acaba. siz dayamayınca keyif alıyor musunuz. çorbada tuzunuz yok galiba.
Mesaj tarihi:
Oh ne güzel adamların tek derdi tek şekerli çay içilmesi. Biz de kamudayız ama devlet ne çay veriyor ne yemek ne lojman ne de servis

Bu arada şekerli 3-4-6 şekerli çay nedir,gidin şerbet, pekmez falan için. Hatta kolayı çalkalayıp gazını kaçırdıktan sonra için
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ya da pizzaya ketçap mayonez sıkanlar var, bunu yasaklayabilir. Hatta pizzaya ketçap mayonez sıkana odunla dövmek suretiyle damak zevki kazandırma çalışmaları başlatılabilir.

Pizza ya mayonez sıkma hakkım engellenemez.
Mesaj tarihi:
thermidor usulu istakoza kremali truf mantar sos koyanlar var bir de
abi thermidor istakoz morney sos ile yenir, hayir magradan mi cikmislar anlamiyorum ki
hic bilemedim ustune azicik parmesan koyarsin ama truf mantar sos nedir ya pappardelle yiyor sanki
  • Yeni Oluştur...