fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Derbi haftasına girmiş bulunmaktayız. İyi olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 tek sonuçlu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 KAOOSSS lütfen KAAOOSSS zaten güzel futbol görmüyoruz, bari tekme tokat kavga, uçan koltuklar, yağan cisimler, havada uçuşan kırmızılar görelim. maça gelecek olursak fener ilk yarıda tek başına üst yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 yenilirsek aziz'in tahtı sallanır, hedefe oturabilir.muhtemelen yem olarak ismail kartal'ın kellesini alır.aziz için çok önemli bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kırmıza kart olura yüklü miktarda girmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 applev0dka said: KAOOSSS lütfen KAAOOSSS zaten güzel futbol görmüyoruz, bari tekme tokat kavga, uçan koltuklar, yağan cisimler, havada uçuşan kırmızılar görelim. evet yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 hakem cüneyt çakır olursa evi arabayı basın zaten kırmızı olura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Aziz samandiraya kamp kurdu ciddi ciddi. Tek tek futbolcularla gorusecek. Fener kadikoy psikolojisini kaybetmisti zaten bu olay durumun tam tersine dondugunu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 melo yok, sabri de olmazsa cok sikinti olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 LİDERİZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sabri Emre b. Volkan kirmizi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/124572/fenerbahceden-flas-basvuru ehaheh bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 her hafta keyfimize gore degissin o zaman program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 gs 5 atsın aziz gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 madcow said: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/124572/fenerbahceden-flas-basvuru ehaheh bu ne http://img-comment-lol.9cache.com/media/88ccf9de141685838549424032_700wa_0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 HADİ BAKALIM. CİMBOM ALIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 madcow said: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/124572/fenerbahceden-flas-basvuru ehaheh bu ne fükstür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 az kasıp lider olsalarmis gruplarinda. (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 gollü beraberlik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 benjani said: yenilirsek aziz'in tahtı sallanır, hedefe oturabilir.muhtemelen yem olarak ismail kartal'ın kellesini alır.aziz için çok önemli bir maç. GS bu maçı 20-0 bile kazansa Aziz'in tahtına bir şey olmaz, maç oynanırken sahaya meteor düşme ihtimali maç sonucu yüzünden Aziz'in istifa etmesinden daha fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Adamlar neye başvuracaklarını şaşırdı sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Galatasaraylı olarak, arkadaş bende bizimkilerin her maç öncesi bu gazını anlamıyorum. Sanki her maç 4-5 atıyoruz modundayız. Ben fenere 8 atarız 10 atarız muhabettini johnson'un frikiğinden sonra açılmamak üzere kapadım. Biraz gerçekçi olmak lazım. Şu maçi efendi bir şekilde 0-1 ( O bile zor.) Kazanalım şu uğursuz seri bozulsun. Sonrasına atalım 8 9 ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2-1 alır bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 0-1 olsun bizim oldun modundayim. Beraberlik istemiyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben şahsen berabere bitse üzülmem maç. Bırak adamlar zuhahımına 16 sene oldu diye sevinsinler. Dönemlik kazanca bakarım ben. FB deplasmanı çıkmış aradan. Sadece 5 deplasman kalmış 4 puan fark gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar