madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Cicinho'ya direk kırmızı vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 tum kupalar bizim gencler sorry. seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 sivas atana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 İyi şike yaptık bu sene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Oha baya dövüyorlar lan bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 kavga mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 lan maç ne ara 2-0 olmuş. salak salak pozisyonları harcarsanız öyle olur. utanmasak elencekmişiz 4-1 rovanşında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 fizban said: abi ahahahah gs-fb lig finali ve kupa finali olsun diye hakemin yedigi boka bak. Kötü hakem kötüdür. Aynı hakem Mersin Fener maçında Sow'un kendini atmasına da penaltı veren biri yani. Yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yedekler harbi kotu. Sivas 3-0 yapsa bitmisti ki yasin cikti piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi hakemler kötüdür de iki maç üst üste bu kadar da kötü olamazlar. bu net fb-gs finali olsun diye düzenlenmiş başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 2 mac ust uste mi? adamlar bir milyon mactir kotu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 abi yarı finaldeki iki sivas maçı da gs'nin net aleyhine lehine kararlarıyla hep döndü yalnız. fb maçlarını izlemedim bilmiyorum da benzer bir şey varsa aynı şey orası içinde geçerli. sivas iy atsaydı, etseydi vs.yle de olmuyor işte. sivas'ın şuradan elenmesinin en büyük sebebi net hakem kararları. özellikle ilk maçtakiler efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 penaltı harikaymış yine, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ilk macta ne hakem hatası vardı hatırlamıyorum da. Bu macta Yasin e temas varsa penaltı ve ben var gibi gordum. Onu gectim 2 haftadır tartısmasız penaltılar calınmazken, kırmızılar cıkmazken hic agzını acan yok. Bugun tartısmalı bir penaltı calınınca, melo nun sarısı cıkmayınca bunlar hep ayarlı. Hade len. Pozisyondan 2 dakika sonra da cicinho'nun net kırmızısı var. Yasin e dumduz tekme atıyo herif. O? Yok o olmadı cunku. Onun bir onemi yok. Penaltıdan sonra kasti olarak sakatlamaya yonelik yapılan faullere hic kart cıkmadı? Hatta golleri atan batuhan'ın daha mac 0-0ken, semihi hic bir sey yokken kaleciye dogru itisi var sarısı da varken onu hic mi hic konusmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 beşiktaşlı abi onlar boşver dsf. hakemden başka bişi bilmezler. gençler maçında maç 0-0 iken kırmızı + penaltı var hayvan gibi verilmeyen. ama melo'nun sarı kartı için ağlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 temas var bu arada sag bilege. 2 ayak havadayken gayet dengesini bozabilir. abartarak dusuyor ona katılıyorum ama seni gecmis oyuncuya sallayıp temas edersen penaltıdır. yerde yatan herife takıp da dusmuyor gecerken mudahale ediliyor. bu arada Bu haftaya sampiyon girmis Zenit de kaleciyi satın alma ihtiyacı duymus. http://www.youtube.com/watch?v=v6ttD1iCF0U bu daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 gel de anlat ters ayakta yakalanmanın nasıl bir şey olduğunu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DarKRideR said: abi yarı finaldeki iki sivas maçı da gs'nin net aleyhine lehine kararlarıyla hep döndü yalnız. fb maçlarını izlemedim bilmiyorum da benzer bir şey varsa aynı şey orası içinde geçerli. sivas iy atsaydı, etseydi vs.yle de olmuyor işte. sivas'ın şuradan elenmesinin en büyük sebebi net hakem kararları. özellikle ilk maçtakiler efsaneydi. yahu ben zaten türkiye kupası ne lan diyen bi adamım. bireyselliğimi geç çoğu futbol klübü öyle zaten. ah 3-0 olaydı da eleneydik ya. napim abi ben kupayı giderleri karşılamıyor anasını satim kulüpte. bi de üzerine para verip hakemi aldık he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fb gs finali için bariz bir uğraş var belliki zaten fb gs harici bir finalde kim takar ziraat kupasını gs-eskişehir maçını falan çoğu kişi izlememiştir bile. kupa finali izlemek için ya fb-gs maçı olcak yada fb 30 yıldır kupayı alamıyo falan olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 +1 fener sivas veya gs bursa maçını kim taksın. Lig tv para kaybetmesin diye playoff uydurulan bi ülkede maç bakmak saçma salak bir şey gelmişler burda hala o penltıydı bu değildi tartışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Finalde ne halt edecek hakemler onu merak ediyorum, kime verileceği ayarlandıysa bilemem tabi. Şampiyon gs olsun kupa fenerin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 GS penaltısını şimdi izledim de, ne yalan penaltıymış arkadaş hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Laraken said: DarKRideR said: abi yarı finaldeki iki sivas maçı da gs'nin net aleyhine lehine kararlarıyla hep döndü yalnız. fb maçlarını izlemedim bilmiyorum da benzer bir şey varsa aynı şey orası içinde geçerli. sivas iy atsaydı, etseydi vs.yle de olmuyor işte. sivas'ın şuradan elenmesinin en büyük sebebi net hakem kararları. özellikle ilk maçtakiler efsaneydi. yahu ben zaten türkiye kupası ne lan diyen bi adamım. bireyselliğimi geç çoğu futbol klübü öyle zaten. ah 3-0 olaydı da eleneydik ya. napim abi ben kupayı giderleri karşılamıyor anasını satim kulüpte. bi de üzerine para verip hakemi aldık he mi? bilae gs para verdi diye itham mı var. yapılması isteniyor dedik ki son 3 sezondur izlensin de yandaş yayıncı kuruluşu para kazansın diye yapılan her türlü şaklabanlığı burada defalarca herkes eleştirdi. tr kupası varlığıyla rezaletten başka bir şey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ya herşeyi geçtik bu siktimin kupasında Çarşamba'ları Kara Para Aşk var diye maçlar Salı-Perşembe ayarlanıyor. Finale çıkacak takımlara karar verip ona göre iş yapmadıkları hakkında nasıl emin konuşulabilir ki asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ne yalan penaltıymış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar