barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 di sen de trip atiyordun. Kız tribi olmasa da sinirleniyordun filan. Ingiltere yaramış ama azaldı tribin. BÜYÜMÜŞSÜN AZCIK AFERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Baktim adam olmuyosunuz, dedim ne ugrasicam, anasi babasi ugrassin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 di said: Baktim adam olmuyosunuz, dedim ne ugrasicam, anasi babasi ugrassin. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 saçmalamanız bittiyse konumuza dönelim. kalede sinan varmış lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ulan biriniz de sormamış GENEL MOD nedir diye İkinci AREA MASTERZ ARE SON OF A BITHCH durumu yaşanıyor siz de öyle duruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 CthuLhu said: saçmalamanız bittiyse konumuza dönelim. kalede sinan varmış lan :( Arsenali saymazsak 7 maçta 8 gol yemiş adam. İstatiği bozmazsa sanki 2 gol atarız gençlere biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 arsenalle ne ilgisi var derail ettin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kaleye gelen ilk şut gol olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Emre'yi kadroya almamış Hamza. Demek ki, geçen hafta maç sonrası, ya olur böyle şeyler, maç heyecanı, özür diledi, yok elini öptü işleri yalanmış. Sıkıntı büyümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ibo 12 istemis biz 10 vermisiz Webaslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ne ibosu yahu? Kadro da şöyle olur; Eray - İbrahimoviç Bu sayede FFP'ye uyum sağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Kithnos said: Emre'yi kadroya almamış Hamza. Demek ki, geçen hafta maç sonrası, ya olur böyle şeyler, maç heyecanı, özür diledi, yok elini öptü işleri yalanmış. Sıkıntı büyümüş. haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 formayı atan selçuğa 4 milyon sayarken sikinti yok ama http://www.yeniasya.com.tr/spor/ilhan-cavcav-dan-galatasaray-maci-oncesi-itiraf-gibi-aciklama_335699 cavcav her türlü teşvik primine açığız demiş sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 pattisliborek said: Ne ibosu yahu? Kadro da şöyle olur; Eray - İbrahimoviç Bu sayede FFP'ye uyum sağlarız. Pandev, cemali , gokhan , aydin, eboue, engine verdigimiz para o civarda zaten. Eger baska engel yoksa kasadan cok para cikmayacak, hatta reklam , forma, tribun derken para bile girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Forma satışı ile parası çıktı goygoyu da ne saçma şeydir be. Lafım sana değil bu arada, bu terimi Türk futboluna sokanlara sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ibo gelirse kadro nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Umut bulut yerine ibo oynar 4-4-2 klasik terim taktigi Ibo ibo ibo . Fener ve besiktaslilar bile forma alir. Isler yolunda giderse stad full ceker. 4 yildizli ibo formasi kulaga cok hos geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Biyik said: Kithnos said: Emre'yi kadroya almamış Hamza. Demek ki, geçen hafta maç sonrası, ya olur böyle şeyler, maç heyecanı, özür diledi, yok elini öptü işleri yalanmış. Sıkıntı büyümüş. haketti Katılıyorum, ama şu dar kadroda kötü oldu. 2.5 saat sonra görücez bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bu adama 10 milyon TÜRK LİRASI bile versen , formadan çıkartılması için ( ki sadece ve sadece formadan bahsediyorum) formalar şuan 100 lira, bunun 90 lirası net kar olsa (ki değildir ) 110bin adet forma satılması gerekiyor. 110 bin ibra formasına imkan ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Parasi formadan cikar demedim ki zaten onceki mesajda yazdigim gideceklere verilen para ve formadan gelen para ibo ya verilse kasadan para cikmayi birak girer bile dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Marka değerine katkısı büyük böyle kişilerin, sadece forma parası diye tek kalemde düşünülemez. Drogba, Sneijder falan dünyanın bildiği A+ ve saygın oyuncular. Hem sempatizan sayısını artırıyor, hem sponsorların bakışını. Ha bunlar hep yan katkılar, öncelikle isme değil ( hele GS içindeki yancı lise tayfası için hiç değil ), takıma verebileceği katkıya göre transfer yapılırsa, maliyetlerin altıntan kalkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ibo gelsin gelmesin onu mu tartışıyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Drogba, Sneijder ile İbo karıştırılmasın. Drogba ve Sneijder'i yıllık max 4-5m maaş ile alabilirken İbo şuan 18m alıyor diyorlar. Ayırca Çin'e gitmiş bir Drogba ve 6 ay futbol oynamamış bir Sneijder söz konusu idi. İbo bazıları PSG yi küçümsese de hiç durmaksızın üst düzey futbol oynuyor. İmkansıza yakın bir transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Transfer imkansız diye bir olay yok . Bu ülke roberto carlosun fenerbahçeye geldiğini gördü. Bu sene olmazsa 35 yaşındayken alırız. Hala türk futbolu için fersah fersah muhteşem olur o haldeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Herhalde 35 yaşında olabilir. Onu söylemek için kahin olmaya gerek yok. Ben bu zamandan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar