Loxias Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 mi-band in yaptığı şeylere yapan ama yanında gps i de olan ucuz seçeneklerimiz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 30$+kargo başlayan fiyatlarla fitbit satıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 polar bende var gecen senelerde aldim, rahatsiz ediyor bir sure sonra gogsunde terden sirimsiklam falan. ama tabii direk kalbin ustunde arti endo yerine polarin app var oda basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 HR wireless mi karşim Editor said: 30$+kargo başlayan fiyatlarla fitbit satıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 En ucuz nabız ölçen, uyku kontrol eden, kalori yaktığını gösteren bileklik kaç para şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 benden alırsan 180 lira Samsung gear fit =) Sıfırı 250 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bingildak said: HR wireless mi karşim Editor said: 30$+kargo başlayan fiyatlarla fitbit satıyorum... Fitbit Surge = $80 Fitbit Charge HR = $60 Fitbit Charge = $45 Fitbit One = $30 Fitbit Flex = $35 Fitbit Zip = $35 Fitbit Aria = $60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Uykuyu nasıl kontrol ediyor bu aletler? Biriniz açıklarsa pek memnun kalacağım. Derdim uyku kontrolü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 hareketle kalp atisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 uykunu kontrol edip duzenlemiyor sadece nabiz sayiyor ve icinde gyroskop var..sabah uyandiginda su kadar hareket ettin uykunda kabus gordun herhal diyor sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Yes sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Uyuduğumu nasıl anlıyor diye sormalıydım sanırım? Kalp atışına göre mi? O zaman kalp atışı ölçebilen bir şey mi lazımdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 nabiz abi..kalp atisin ayni zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 uyumadan uyku moduna alıyorsun flexi, ve harekete bakıyor gece de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Editor said: bingildak said: HR wireless mi karşim Editor said: 30$+kargo başlayan fiyatlarla fitbit satıyorum... Fitbit Surge = $80 Fitbit Charge HR = $60 Fitbit Charge = $45 Fitbit One = $30 Fitbit Flex = $35 Fitbit Zip = $35 Fitbit Aria = $60 fiyatlar mukemmel eğer gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 bu cihazlar ne işe yarıyor tam olarak ? konsepti anlayamadım, eleştirmek değil derdim. adım sayar gibi şeyler değil sanırım ? kalp ritmi ölçüyor denmiş, ne işe yarıyor ki onu ölçmek ? uyku sayar nedir, kaç saat uyuduğunuzu mu göreceksiniz ? çok merak ettim. sporla mı ilgili sdaece nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kalori yakimda attigin adim degil kalp ritminin nabzinin daha onemli oldugunu dusunen de bir yigin insan var.yani 10 000 adimi kalp ritmin nabzin 60 ken atmakla 100 ken atmak arasinda kalori yakimi acisindan buyuk fark var deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kanuni said: abi zaten HR almamin ana sebebi o. amac 43 yasindayim kalp krizinden gidicem kalbime arada bir bakayim kac ile atiyor degil :) ornegin; dumduz 10000 adim atmisim ee? nerde attim? nasil attim? kumsalda mi attim, yokus mu ciktim, hizlimi gittim yavas mi? bunlarin etkisini ancak kalpten olcebilirsin cunku kalp bunu gosterir kabaca. kaldirimda hic zorlanmazken kumsalda yorulursun ve kalp de fazla atar falan filan. HR bileklikler, HR olcen GYM aletleri, HR olcen kalp uzeri duran kemerler ve bunlarin bluetooth appleri tum spor ve aktivite hesaplarini ana olarak kalp ritminden aliyorlar cunku dogrusu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 adam daha 1 sayfa önce açıkladı lan detaylı bir şekilde, yuh size. bu arada htc m8'de default fitbit app geliyormuş, yeni fark ettim yuh. demek ki destekleme de sorun olacak bir şey olmayacaktır. widgetları falan geliyor home screen için default. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Red_Skull said: uyumadan uyku moduna alıyorsun flexi, ve harekete bakıyor gece de. E ben zaten "hadi yatıyım" diyerek uyuyamıyorum ki sızarak uyuyorum. Onun için bana uyuduğumu anlayacak bi dalga lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 uyku moduna aldıktan sonra ölü gibi kıpraşmazsan uyudun zannedebilir. miband da uyku moduna almıyordun sanırım kendi çözüyordu hatırlamıyorum ama, uyku konusunda miband daha iyi ve sağlamlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Misfit shine2 mi yoksa pebble time/round mu.. Çok arada kaldım. Edit: gear s2'yi de fena yapmamış adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ikisi cok alakasiz seyler, nasil arada kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 İşte o yüzden. App kullanir miyim, kullanmaz miyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 kullanmazsin, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar