Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Konumu çalmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Çalarız :)o ShadowFax said: g710+ var. Makroları hiç denemedim. Ne için kullaniyorsunuz mesela? işe yararsa ben de kullanayim. Ben öyle aşırı pro oyuncu değilim. Ama mesela tf2 için bir macro seti yaptım. Basedeyken bastığın tuşa göre sınıf değiştiriyor. G1'e basıyorum mesela. Sniper'ın oklu varyasyonuna geçiyor. G2'de Demoman'in uzun menzilli olarak ayarladığım varyasyonunu açıyor. "Spy in sewer" falan gibi macroya atadığım birkaç chat mesajı var. Bokunu çıkartıp rocket jumpı macroyla yapan da vardır elbet ama o kadar macro yazmaya kasmadım açıkçası. Genelde bir oyunda inventoryi(veya menüyü) açıp belli bir item(veya bir şey) seçmen gerekiyorsa macrolar işe yarıyor. Bunun dışında masaüstü için bir dizi farklı macrom var. Login menüsüne dönen, belli programları açan tek tuş macrolarım var. 16 x 3 macro tuşuna sahip olunca görmemişler gibi bokunu çıkardım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Sen bence aynı klavyeyle devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 arcane said: roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip... roccat support iyi ya. ama direk maille ulaşsan daha kolay yanıt alıosun siteden ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 bu arada raer lycosa var 2012 den beri. 1) çok kullandığın tuşların üstü soyulunca masmavi görünüyor tuşlar 2) tuşların aydınlatması yokken okunmuyor 3) arada sırada bir tuş takılıyor (random), ancak usb port sök tak yapınca geçiyor (bu genel sorunmuş bu arada okuduğum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 mekanik klavyelerin tuşları da kalite üretim oluyo, soyulma falan yaşamıyosunuz genelde. hatta o işlemin de bi adı var, boyama değil direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 lycosa'yı kalitesiz malzemeden yapıldığı için almamıştım bende. logitech g510 var bende de 4 senedir taş gibi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Dworgian said: arcane said: roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip... roccat support iyi ya. ama direk maille ulaşsan daha kolay yanıt alıosun siteden ziyade aksine support form doldurursan daha kolay yanıt alıyorsun. oradan da maille cevap veriyorlar zaten. support o kadar iyi ki bir soru sordu adam, sonra hiç cevap vermedi günler geçti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Engrave olanlar var işte lazerle filan yazıolar üstüne boya atıyorlar onlar bir süre sonra boya gidiyor ama yazı kalıyor daha zorlayınca yazıda düzleşiyor. Onun dışında double shot olanlar var içine başka renk katman daha atıyorlar öyle olup birde ABS plastik değilde PBT olursa ne sararma ne bozulma tam evladiyelik oluyor. Gerçi PBT koyan var mı standart pek bilmiyorum Filco koymuo ama kendi kaplaması var değişik, Vortex koyuo PBT standart olarak. Ducky var sanırım bazı modellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Bizim 510ların harfleri baskı değil de led ışık gibi bir şey. Eski klavyenin harfleri soyuluyordu. Bunda öyle bir şey olmuyordur diye umuyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 G 710+. mekanik ama en sessizinden, typing experience muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 arcane said: Dworgian said: arcane said: roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip... roccat support iyi ya. ama direk maille ulaşsan daha kolay yanıt alıosun siteden ziyade aksine support form doldurursan daha kolay yanıt alıyorsun. oradan da maille cevap veriyorlar zaten. support o kadar iyi ki bir soru sordu adam, sonra hiç cevap vermedi günler geçti sdf. abi ben de support a form doldurdum yanıt vermediler, üstüne gidip yetkili emailini bulup mail attım "mouse bozuk tr firma da saçmalıo" diye, 3 5 konuşma sonrası anladık ki tr firmanın roccat anlaşması bitmiş, adam saolsun yeni mouse yolladı bir üst model fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 roccat isku fx kullaniyorum 2.5 senedir falan gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Şuradan uplayarak sorayım, 2011 den beri razer lycosa kullanıyorum. güzel klavye aslında (arada bir portları çıkarıp takmam gerekmesi dışında), ama tuşları öyle adi yapmışlar ki, direk şeffaf tuş üstüne siyah kaplama ile harflerin olduğu kısımları boş bırakarak aydınlatmayı sağlamışlar fln, en çok basılan tuşlar soyuldu gitti. şimdi yeni klavye alma derdindeyim, roccat ın ürünlerini seviyorum aslında ama aynı problem bunlarda da olur mu diye burada kullanan varsa bilgi rica edicem. onun dışında op un mesajındaki gibi hem aydınlatmalı (tuşları yıpranıp aynı sorunu yaratmayan), TR klavyeli, büyük enterlı klavye tavsiyeleri de işime yarar. mekanik istemiyorum çok ses yapıyor diye. razer bir daha almam herhalde büyük ihtimal hepsini aynı yöntemle yapıyorlar çünkü, onlarda da tuşların renkleri yitip gidecek fln. teşekkür şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 razer tournament edition aldım harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Phyx said: hazır bahsi geçmişken bi f/p mekanik klavye edebilir misiniz Şunu aldım geçen tenkeyles diye, Umduğumdan daha iyi çıktı, gayet başarılı buldum ben. Tam F/P - Zalman ZM K500 http://www.hizlial.com/zalman-zm-k500-usb-mekanik-klavye/10434133?gclid=CLGjiKGfq8UCFWvMtAodaWQA2w Yalnız Hızlıal da ingilizce Q tuş yaziyor , Ben sanalmarketimden aldım türkçe Q 141 tl ye http://www.sanalmarketim.com/zalman-zmk500-siyah-mekanik-usb-q-turkce-klavye/p_58629/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_RAZER-Deathstalker-Ultimate-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Gaming-Klavye,103452,504945,1642638.html?langId=-14 bu ne çirkin ne gereksiz birşeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yalnız bunların switchleri zalmanın kendi ürettiği tırt switchler. newegg amazon reviewleri falan pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 stimpak said: yalnız bunların switchleri zalmanın kendi ürettiği tırt switchler. newegg amazon reviewleri falan pek iyi değil. Kailh o klavyenin switch'leri, Razer'ın yeni modelleriyle aynı yerde üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Dworgian said: Şuradan uplayarak sorayım, 2011 den beri razer lycosa kullanıyorum. güzel klavye aslında (arada bir portları çıkarıp takmam gerekmesi dışında), ama tuşları öyle adi yapmışlar ki, direk şeffaf tuş üstüne siyah kaplama ile harflerin olduğu kısımları boş bırakarak aydınlatmayı sağlamışlar fln, en çok basılan tuşlar soyuldu gitti. şimdi yeni klavye alma derdindeyim, roccat ın ürünlerini seviyorum aslında ama aynı problem bunlarda da olur mu diye burada kullanan varsa bilgi rica edicem. onun dışında op un mesajındaki gibi hem aydınlatmalı (tuşları yıpranıp aynı sorunu yaratmayan), TR klavyeli, büyük enterlı klavye tavsiyeleri de işime yarar. mekanik istemiyorum çok ses yapıyor diye. razer bir daha almam herhalde büyük ihtimal hepsini aynı yöntemle yapıyorlar çünkü, onlarda da tuşların renkleri yitip gidecek fln. teşekkür şimdiden Logitech g510 sahibiyim. Teknosada indirim varken 100 kağıda almıştım. Tuşların simgeleri led ışık, renkler full ayarlanabiliyor. Aydınlatmayı kapatabiliyorsun. 18x3 gibi sayıda macro tuşu olması lazım. Klavye üzerinde mikrofon ve kulaklık girişi var. Klavye üzerine elinin yağı falan yapışmıyor, iz falan kalmıyor. Ekranı var, mail, rss, sistem takibi yapabiliyorsun. 1 küsür sene falan oldu. Sıkıntı yaşamadım. İyi bir headsetin varsa gaming sisteminde eksiğin kalmaz. Tuşlarda soyulma olur mu bilemiyorum tabi. Tuşların nasıl tasarlandığı konusunda fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 spompas said: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_RAZER-Deathstalker-Ultimate-Ayd%C4%B1nlatmal%C4%B1-Gaming-Klavye,103452,504945,1642638.html?langId=-14 bu ne çirkin ne gereksiz birşeymiş evet ya küçük enter ne amk? küçük enter kadar pipiniz olur inş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 buyuk enter sevenlerin baska fantazileri oldugunu dusunmeye basladim artik, siz napiyosunuz o enterlarla ey ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben typo yapıyorum sen napıyorsun? SEN KONUŞURSUN BEN YAPARIM PENİSİLİVANİLYALI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Redeagle said: Logitech g510 sahibiyim. Teknosada indirim varken 100 kağıda almıştım. Tuşların simgeleri led ışık, renkler full ayarlanabiliyor. Aydınlatmayı kapatabiliyorsun. 18x3 gibi sayıda macro tuşu olması lazım. Klavye üzerinde mikrofon ve kulaklık girişi var. Klavye üzerine elinin yağı falan yapışmıyor, iz falan kalmıyor. Ekranı var, mail, rss, sistem takibi yapabiliyorsun. 1 küsür sene falan oldu. Sıkıntı yaşamadım. İyi bir headsetin varsa gaming sisteminde eksiğin kalmaz. Tuşlarda soyulma olur mu bilemiyorum tabi. Tuşların nasıl tasarlandığı konusunda fikrim yok. teşekkür yine de ona da bakayım ben. esas tuşları çıkabildiği vs için roccat valo ya da kaydı gönlüm ama artık üretilmio galiba ve tr layout yok AYRICA BÜYÜK ENTER FTW =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bende logitech g105 var. o zamanlar en ucuz ışıklı klavye diye almıştım, bir sıkıntısını görmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar