Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming'ish Klavye

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Çalarız :)o

ShadowFax said:

g710+ var. Makroları hiç denemedim. Ne için kullaniyorsunuz mesela? işe yararsa ben de kullanayim.

Ben öyle aşırı pro oyuncu değilim. Ama mesela tf2 için bir macro seti yaptım. Basedeyken bastığın tuşa göre sınıf değiştiriyor. G1'e basıyorum mesela. Sniper'ın oklu varyasyonuna geçiyor. G2'de Demoman'in uzun menzilli olarak ayarladığım varyasyonunu açıyor. "Spy in sewer" falan gibi macroya atadığım birkaç chat mesajı var. Bokunu çıkartıp rocket jumpı macroyla yapan da vardır elbet ama o kadar macro yazmaya kasmadım açıkçası.

Genelde bir oyunda inventoryi(veya menüyü) açıp belli bir item(veya bir şey) seçmen gerekiyorsa macrolar işe yarıyor. Bunun dışında masaüstü için bir dizi farklı macrom var. Login menüsüne dönen, belli programları açan tek tuş macrolarım var. 16 x 3 macro tuşuna sahip olunca görmemişler gibi bokunu çıkardım xD
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

arcane said:

roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip...

roccat support iyi ya. ama direk maille ulaşsan daha kolay yanıt alıosun siteden ziyade

aksine support form doldurursan daha kolay yanıt alıyorsun. oradan da maille cevap veriyorlar zaten. support o kadar iyi ki bir soru sordu adam, sonra hiç cevap vermedi günler geçti sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Engrave olanlar var işte lazerle filan yazıolar üstüne boya atıyorlar onlar bir süre sonra boya gidiyor ama yazı kalıyor daha zorlayınca yazıda düzleşiyor. Onun dışında double shot olanlar var içine başka renk katman daha atıyorlar öyle olup birde ABS plastik değilde PBT olursa ne sararma ne bozulma tam evladiyelik oluyor.

Gerçi PBT koyan var mı standart pek bilmiyorum Filco koymuo ama kendi kaplaması var değişik, Vortex koyuo PBT standart olarak. Ducky var sanırım bazı modellerde.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Dworgian said:

arcane said:

roccat supporta birşey sordum. hemen cevap geldi, detay istedi. onu da yazdım. cevap gelmedi sonra. alman bir de bunu yapan. hayret ettim. support forumu falan yok bu arada. bir garip...

roccat support iyi ya. ama direk maille ulaşsan daha kolay yanıt alıosun siteden ziyade

aksine support form doldurursan daha kolay yanıt alıyorsun. oradan da maille cevap veriyorlar zaten. support o kadar iyi ki bir soru sordu adam, sonra hiç cevap vermedi günler geçti sdf.

abi ben de support a form doldurdum yanıt vermediler, üstüne gidip yetkili emailini bulup mail attım "mouse bozuk tr firma da saçmalıo" diye, 3 5 konuşma sonrası anladık ki tr firmanın roccat anlaşması bitmiş, adam saolsun yeni mouse yolladı bir üst model fln
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Şuradan uplayarak sorayım,

2011 den beri razer lycosa kullanıyorum. güzel klavye aslında (arada bir portları çıkarıp takmam gerekmesi dışında), ama tuşları öyle adi yapmışlar ki, direk şeffaf tuş üstüne siyah kaplama ile harflerin olduğu kısımları boş bırakarak aydınlatmayı sağlamışlar fln, en çok basılan tuşlar soyuldu gitti. şimdi yeni klavye alma derdindeyim,

roccat ın ürünlerini seviyorum aslında ama aynı problem bunlarda da olur mu diye burada kullanan varsa bilgi rica edicem.

onun dışında op un mesajındaki gibi hem aydınlatmalı (tuşları yıpranıp aynı sorunu yaratmayan), TR klavyeli, büyük enterlı klavye tavsiyeleri de işime yarar.

mekanik istemiyorum çok ses yapıyor diye.

razer bir daha almam herhalde büyük ihtimal hepsini aynı yöntemle yapıyorlar çünkü, onlarda da tuşların renkleri yitip gidecek fln.

teşekkür şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

hazır bahsi geçmişken bi f/p mekanik klavye edebilir misiniz

Şunu aldım geçen tenkeyles diye, Umduğumdan daha iyi çıktı, gayet başarılı buldum ben. Tam F/P - Zalman ZM K500

http://www.hizlial.com/zalman-zm-k500-usb-mekanik-klavye/10434133?gclid=CLGjiKGfq8UCFWvMtAodaWQA2w

Yalnız Hızlıal da ingilizce Q tuş yaziyor , Ben sanalmarketimden aldım türkçe Q 141 tl ye

http://www.sanalmarketim.com/zalman-zmk500-siyah-mekanik-usb-q-turkce-klavye/p_58629/
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Şuradan uplayarak sorayım,

2011 den beri razer lycosa kullanıyorum. güzel klavye aslında (arada bir portları çıkarıp takmam gerekmesi dışında), ama tuşları öyle adi yapmışlar ki, direk şeffaf tuş üstüne siyah kaplama ile harflerin olduğu kısımları boş bırakarak aydınlatmayı sağlamışlar fln, en çok basılan tuşlar soyuldu gitti. şimdi yeni klavye alma derdindeyim,

roccat ın ürünlerini seviyorum aslında ama aynı problem bunlarda da olur mu diye burada kullanan varsa bilgi rica edicem.

onun dışında op un mesajındaki gibi hem aydınlatmalı (tuşları yıpranıp aynı sorunu yaratmayan), TR klavyeli, büyük enterlı klavye tavsiyeleri de işime yarar.

mekanik istemiyorum çok ses yapıyor diye.

razer bir daha almam herhalde büyük ihtimal hepsini aynı yöntemle yapıyorlar çünkü, onlarda da tuşların renkleri yitip gidecek fln.

teşekkür şimdiden

Logitech g510 sahibiyim. Teknosada indirim varken 100 kağıda almıştım.

Tuşların simgeleri led ışık, renkler full ayarlanabiliyor. Aydınlatmayı kapatabiliyorsun. 18x3 gibi sayıda macro tuşu olması lazım. Klavye üzerinde mikrofon ve kulaklık girişi var. Klavye üzerine elinin yağı falan yapışmıyor, iz falan kalmıyor. Ekranı var, mail, rss, sistem takibi yapabiliyorsun.

1 küsür sene falan oldu. Sıkıntı yaşamadım. İyi bir headsetin varsa gaming sisteminde eksiğin kalmaz. Tuşlarda soyulma olur mu bilemiyorum tabi. Tuşların nasıl tasarlandığı konusunda fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Logitech g510 sahibiyim. Teknosada indirim varken 100 kağıda almıştım.

Tuşların simgeleri led ışık, renkler full ayarlanabiliyor. Aydınlatmayı kapatabiliyorsun. 18x3 gibi sayıda macro tuşu olması lazım. Klavye üzerinde mikrofon ve kulaklık girişi var. Klavye üzerine elinin yağı falan yapışmıyor, iz falan kalmıyor. Ekranı var, mail, rss, sistem takibi yapabiliyorsun.

1 küsür sene falan oldu. Sıkıntı yaşamadım. İyi bir headsetin varsa gaming sisteminde eksiğin kalmaz. Tuşlarda soyulma olur mu bilemiyorum tabi. Tuşların nasıl tasarlandığı konusunda fikrim yok.

teşekkür yine de ona da bakayım ben.

esas tuşları çıkabildiği vs için roccat valo ya da kaydı gönlüm ama artık üretilmio galiba ve tr layout yok

AYRICA BÜYÜK ENTER FTW

=/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...