Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 son birkac gundur birsey yapayim, film izliyim, dizi izliyim diye dolaniyorum. ne izliyim bilemiyorum. vizyona giriyorum, guncel son cikmis dizilerin falan konulari var hep ama, ben daha cok kacirdigim mutlaka izlenmesi gereken birseyler vardir diye dusundugum icin (oz'u sonradan izledim, bu hislerim buradan kaynakli olabilir) aramayi bitiremedim bir turlu. google'dan ariyorum must watch diye, liste yapmislar hep guncel dizileri doldurmuslar, yorumlarda millet kayva ediyor. simdi, burada soyle bir konumuz olsa, ismi "once bunlari izle, sonra gel agla" olsa. icinde liste olsa, dizi ve nasil birsey oldugu yazsa. ben ne izleyeyim, izleyecek hicbirsey yok diyen once gelip baksa. listeyi bitirene kadar susma hakkini kullansa fena mi olur? ornek OZ -hapishane bsg - scifi uzay muzay stargate sg1 - scifi fantastik uzayli muzayli breaking bad - sus ve izle game of thrones - kitaplari daha iyi gibi tldr ne izliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 The wire izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 onun bunun sevdigini sen sevecek misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 the shield the wire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Sensin lan onun bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 az dram bodos aksiyon; Strike Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Firefly! band of brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 kaygısızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 six feet under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 the wire'i izliyordum. ne oldu bilmiyorum, yarida biraktim galiba. the shield'a bakayim. band of brothers izledim. firefly'a da bakicam kaygisizlari da izledim six feet under'i da tvde yayinlanirken arada rastlayip baka baka eskittim. izleyesim yok. fistan, onun bunun sevdigini sevecek olsaydim gider hurriyet haber yorumlarinda sorardim ne izliyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 the lost room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Lost - adada gizemli şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 benim yukardaki listeye band of brothers'i da katabiliriz. ayni seviyedeler. LOST ne kadar kotu bir dizidir ya. resmen konu dogaclama, bir yere baglayabilirsek baglariz, baglayamazsak da tuttugu kadar diye cekmisler. lan ne sacmaladiniz diyip birakmistim 2.sezonda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Supernatural ilk 5 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 oz - hapishaneli zaten izlemissin californication - guzel bu da askli pompali komikli friends - dostluk falan it's always sunny in philadelphia - absurd komedi baya iyi the sopranos - mafya dizisi gibi ama cok agir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 babylon 5 (space opera)(eski sarmayabilir) the wire bsg (demissin) sopranos (desperate mafia mobs!) rome (rome) best of hbo series de siradan izle :D blue mountain state (komedi iptal edildi ama olsun) breaking bad dexter lost spartacus house of cards (2 sezonu bitti) the it crowd (komedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 homeland scrubs :D true detective the office :D vikings parks and recreation :D battlestar galactica two guys and a girl :D gülücüklü olanlar komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 coupling uk wire true detective breaking bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 seinfeld married with children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ben true detective 4. bölümdeyim. true detective - değişik bi adam var cinsmidir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 House gider aslında ama uzun dizi ve sezonu cok, her sezon aynı kalitede değil hatta bölümden bölüme bile çok değişiyor, arada çok efsane bölümlerde vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Bide entourage tabi filmi filan gelicekti ne oldu acaba 2015 yaz geliomuş iyi bari, trailerıda yeni izledim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 wire oz true detective izle diğerleri dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 rome, breaking bad izledim. bunlar da tier1 benim gozumde. house of cards iyi mi o kadar, duydum bi bakindim trailer falan ama vazgectim. sopranos da tvde yayinlanirken bakinmistim biraz yakaladigim bolumlere. deger mi 0'dan izlenir mi? true detective izledim. o da cok iyiydi house izledim entourage izledim californication o kadar sarmadi entouragedan sonra izlemistim. spartacus de izledim. 3.sezon biraktim. ilk sezonu cok iyiydi. da vinci's demons nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 House of Cards'ı izle sadece Kevin Spacey'nin oyunculuğu bile izlettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar