Zyrobod Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yahu bundan yiyenleriniz var mı ? hayatımda 7-8 kere falan yemişliğim var, her seferinde şüpheyle kemirdim lan eti. değişik bi tadı var bunun. fakat ete doyuruyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 gerçek burgercılar http://new4.fjcdn.com/comments/Gt+a+black+ancestor+wow++_94d8d02a8a5ceac3d4c9fca453f522b6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Plastik değil ama hiç de kaliteli değil. Kelitesiz bile övgü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 et degil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 wtf bende bu bu mek börgır arasında tek et tadıgı aldığım hamburger olarak nitelendiriyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Odun selülozu vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 KenshinHimura said: gerçek burgercılar http://new4.fjcdn.com/comments/Gt+a+black+ancestor+wow++_94d8d02a8a5ceac3d4c9fca453f522b6.jpg Olm sen neden her burger topiğinde damak tadına sahip insanlara ulti açıyosun lan dsjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 10 numara et yapan biri olaraktan diyorum ki burger eti pisirmek bildigin sanat. Disini yakmican, icini istedigin kivamda pisiricen, lastik gibi yapmican falan. Buyuk is. Kagit gibi burgerlerden bahsetmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bigmac dışında bişi yemeyin lan mcdonaldstan bide tek çizburger double değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Alopuan kac oldu gokalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 gerçek burger eti bizon çükünden yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 di said: 10 numara et yapan biri olaraktan diyorum ki burger eti pisirmek bildigin sanat. Disini yakmican, icini istedigin kivamda pisiricen, lastik gibi yapmican falan. Buyuk is. Kagit gibi burgerlerden bahsetmiyorum tabi. Kağıt gibi olanlar da ayrı güzel de ekmeğe bir tane koymuyorsun tabii. 3-4 tane kat kat dayayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yok onu pisirme icin degim. Kagit gibi burgeri pisirirken cok bi sansin yok da digeri resmen bilgi beceri istiyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yoo gayet basit köfte yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyon işte bi numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 degil ya 4-5 kez denedim hala su butik burgercilerin hamburgeri gibi yapamadim hala arastiyorum isin sirri nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yağlı eti zırhta çekicen az karabiber köfte çapına getir ortasını 3-4 parmakla göçür önceden ısınmış döküm oluklu ızgaraya at, 3-4 dk sonra çevir falan bi sırrı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 işin sırrı iyice közlenmiş kömürde yavaş yavaş suyunu damlatmadan eti uzun süre ateş üzerinde tutabilmekte. tabii bu ızgaranın sırrı, butik hamburgercinin sırrı köftenin harcında. ateşini kendin yakmadığın ızgaradan hayır gelmez diyeyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bak sen de bambaska bisi diyorsun genelde muhurleyin eti diyorlar uzun sure tutsan suyunu birakir zaten, anne usulu lastikten bozma kofte olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 jacabo said: Alopuan kac oldu gokalp olm senede en az 20 30 tane beleş menü söylüyoz biz o alopuanı farkettikten sonra bi ara yemek sepeti kapanmıştı, telefondan söylemiştik mcdonalds, kadın bize 130 tl alopuan birikmiş ordan ödeyin dediğinde ayıkmıştık. her sene resetleniyomuş bide o puan sanırım. allah bilir öncesinde neler kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 senko said: bak sen de bambaska bisi diyorsun genelde muhurleyin eti diyorlar uzun sure tutsan suyunu birakir zaten, anne usulu lastikten bozma kofte olur bizimkisi delikanlı usulü ızgara. öyle eti sosa, yağa yatırmadan terbiyesini ateş verdiğimiz türden. kıçımın kenarı chefler yağa banmadan mühürlesinler eti o zaman tartışmayı kabul ederim. ızgara dediğin usul usul pişer hemşerim, denemesi de 100 gr ete bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 seninkini deniyemem abi evde ızgara lazım dediğin gibi dökme demir tava var bende sağlam güzel bişi bayağı, onda mühürlüyorum ben 2 tarafını da 2-3 dak tutarak. ama hala istedğim o kıvamı yaratamadım, burgerLab müthiş yapiyor mesela köfteyi. işin sırrı kıymada mı, yoksa harcında mı bulamadım şefleri fln dinledim yurtdışındaki bir çoğu harc bile koymuyor direk yoğuruyor kıymayı içine birşey atmadan. Onu da denedim, bok gibi oldu :) bizim etlerin genel bir kalitesizliği var tabii, onun da etkisi muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 fast foodların hepsi naylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Geçen denedik yüzde 60 antrikot kıyma, yüzde 40 dana döş'den, bir tek karabiber, tuz ile yoğurarak. Fena olmadı. Ama daha geliştirilebilir. Bir de oran sanki 70e 30 filan olmalı. Biraz yağlı et olmalı. Bu arada pişirme olarak da 3'er dakika iki tarafı da mühürleyip 5 dakika fırına attık. Birisi suyunu kaybetmedi güzel mühürledik çok güzel oldu. Esasında güzel ekmek de hamburger için çok önemli ya. Onu da yapabilsek süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Veya hiç kasmayın gidin Virginia Angus a yiyin gelin. İstanbul da yaşayıp da evde yemek yapmayı anlamıyorum. Disdainforplebs.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar