Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik zorbaları

roket adam

Öne çıkan mesajlar

son birkaç senedir sık sık 'ulan ben sinirlenemiyorum ya' diye düşünüyordum. resmen dünyanın en sabırlı, empati yeteneği en gelişmiş insanıyım kendi çapımda, her türlü durumda alttan alıp karşımdakini yumuşatıp istediğim yola çaktırmadan çekiyordum.. ama şu arabayı altıma aldığımdan beri tanımadığım bi insan oldum çıktım hacılar. ya sabır etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum. bok gibi araba kullanmalara sinirlenmiyorum da el kol hareketleri yapıyorlar, bazısı yavaşlıyor yanıma geçiyor küfür falan ediyor, bi sefer lavuğun biri inip üstüme yürüdü trafikte niye selektör yaptım diye. önce bişi yapmıyorum yine sakince davranıyorum ama gece çıldırıyorım bu sefer. bu akşam resmen hırsımdan uyuyamadım. 25 yıllık hayatımda ikinci kez oluyordur.

trafikteki bu şehir eşkiyalarını durdurmak için ne yapıyoruz beyler? silah mı taşıyayım, çekiç mi taşıyayım, elektroşok mu taşıyayım? aracım kiralık ve sigortalı, perte çıkarsam bile sıkıntı olmaz. adamların üstüne falan sürsem ne olur en fazla? herifin biri geldi aracıma kasten çarptı gibi bi durum çıksa başıma en fazla ne gelir? çünkü gerçekten bazılarını ya öldürmek istiyorum ya. her türlü arabaya yayaya yol veren adamdım bu hayvan oğlu hayvanlar yüzünden ben de öküz gibi kullanmaya başladım. bu ben değilim. bu herifleri nasıl görmezden geleceğiz ya da bu tarz durumlarda nasıl hıncımızı çıkaracağız bir ses edin bana. bir bilgi verin yoksa seri katil olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

trafikte en sevmediğim tip trafik tıkalıyken arkana yapışıp sellektör yapanlar bi de sarı ışıkta kornaya abananlar sdfs

arabayı kötü kullanmış falan sinirlenmiyorum trafik hataları zaman zaman hepimiz yapıyoruz da. bu zihniyet beni öldürüyor
Sosyal ağlarda paylaş

abi bakın yanlış anlaşılmasın. kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela.

ama kontrollü donel kavşakta kendince uyanıklık yapıp kırmızı ışıkta geçen ve trafiği kilitleyen adamı dövmek istiyorum.

bunun bi tık ötesi bana direkt tepki gösterenler. selektör yaparsın artislik mi yapıyosun olur, ne bileyim hızlı kalkarsın yarış peşinde misin olur, bu tarz şeyler. bunları işte net öldürmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada tavsiye verirken de yenibosna - bahçelievler - gaziosmanpaşa - sultançiftliği - küçükköy hattında araç kullandığımı da dikkate alın. bu bölgede insan yok trafikte, bildiğin canavarlar var. herifler böyle maymundan tam geçişi tamamlarken elektrikler kesilmiş. fw update yaparken fişi çekersin de cihaz sapıtır ya aynı öyle. arada bi tür. bu bölgeye özel.
Sosyal ağlarda paylaş

Emniyet şeridini kullananlar sanırım en nefret ettiklerim. Her gördüğümde umarım bir gün ihtiyacın olur bedduası ediyorum itinayla inanmasamda. Bir de çevre yolunda orta şeritte 50 ile gidip trafiğin içine edenleri, en çok trafik kazasına bunlar neden oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela.

bu yeni arabaların bazılarında tasarruf ayağına var sanırım.
durduğunda kendi otomatik kapatıyo tasarruf için, sonra kendi açıyo tekrar motoru.
bildiin marşa basar gibi ses çıkıyor galiba hatta çok bilgili değilimde geçen bi son model volkswagende gördüm şaşırdım. belkide istop ettirmiştir ama sanmam lan.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

abi bakın yanlış anlaşılmasın. kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela.

ama kontrollü donel kavşakta kendince uyanıklık yapıp kırmızı ışıkta geçen ve trafiği kilitleyen adamı dövmek istiyorum.

bunun bi tık ötesi bana direkt tepki gösterenler. selektör yaparsın artislik mi yapıyosun olur, ne bileyim hızlı kalkarsın yarış peşinde misin olur, bu tarz şeyler. bunları işte net öldürmek istiyorum.

şu dediklerin arasından sadece beni delirten selektör.
müzik açsana arabada son ses kafanı dağıtır
bir kaç sefer bahsettiğin semtlere benzer yerlere gitmiştim bağcılar mesela mümkün mertebe uzak durmaya çalıştım kimin ne olduğunu bilemezsin
ha ist da sözünün geçmesini istiyorsan araba aşırı önemli
üzücü ama gerçek bu
biber spreyi de mutlaka bulundur
Sosyal ağlarda paylaş

Saydığınız bölgelerin alayında araç kullandım, hiç bir şey olmadı. Kimseyle sürtüşmedim. NŞA'da çabuk parlayan birisiyim.

Arabaya binmeden önce sinirlerinizi aldırmanız lazım. Yoksa hiç yoktan adam çıkartır tabancasını sıkar kafanıza. Ülke manyak dolu, GOP'un Zeytinburnu'nun Yeşilköy'den, Bebek'ten farkı yok trafikte.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu dediklerine yapılabilecek hiçbir şey yok. zaten öküz insanımız trafikte daha bir öküzleşiyor. Kağıthane-Sanayi Mahallesinde caddeden karşıya geçmek isteyen yayalara belki 1000 sefer yol verdim, hala yol veriyorum ama arabayı tamamen durdurduğum halde geçmiyor insanlar. neden? korkuyorlar. elimle yol sizin yapınca geçiyorlar anca ürkek bir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

ama arabayı tamamen durdurduğum halde geçmiyor insanlar. neden? korkuyorlar. elimle yol sizin yapınca geçiyorlar anca ürkek bir şekilde.

valla ben de geçemiyorum öyle hemen
sürücüyle göz teması falan kuruyorum, "ben böyle geçiym mi yani şimdi?" der gibi elimle işaret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...