roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 son birkaç senedir sık sık 'ulan ben sinirlenemiyorum ya' diye düşünüyordum. resmen dünyanın en sabırlı, empati yeteneği en gelişmiş insanıyım kendi çapımda, her türlü durumda alttan alıp karşımdakini yumuşatıp istediğim yola çaktırmadan çekiyordum.. ama şu arabayı altıma aldığımdan beri tanımadığım bi insan oldum çıktım hacılar. ya sabır etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum. bok gibi araba kullanmalara sinirlenmiyorum da el kol hareketleri yapıyorlar, bazısı yavaşlıyor yanıma geçiyor küfür falan ediyor, bi sefer lavuğun biri inip üstüme yürüdü trafikte niye selektör yaptım diye. önce bişi yapmıyorum yine sakince davranıyorum ama gece çıldırıyorım bu sefer. bu akşam resmen hırsımdan uyuyamadım. 25 yıllık hayatımda ikinci kez oluyordur. trafikteki bu şehir eşkiyalarını durdurmak için ne yapıyoruz beyler? silah mı taşıyayım, çekiç mi taşıyayım, elektroşok mu taşıyayım? aracım kiralık ve sigortalı, perte çıkarsam bile sıkıntı olmaz. adamların üstüne falan sürsem ne olur en fazla? herifin biri geldi aracıma kasten çarptı gibi bi durum çıksa başıma en fazla ne gelir? çünkü gerçekten bazılarını ya öldürmek istiyorum ya. her türlü arabaya yayaya yol veren adamdım bu hayvan oğlu hayvanlar yüzünden ben de öküz gibi kullanmaya başladım. bu ben değilim. bu herifleri nasıl görmezden geleceğiz ya da bu tarz durumlarda nasıl hıncımızı çıkaracağız bir ses edin bana. bir bilgi verin yoksa seri katil olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 1-2 yıl daha kullan bağışıklık kazanacaksın, geçiş dönemindesin şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 taksiciler gibi davran sen de memleketin IBITIBITI :DDD. 5 sene sonra herkes trafikte isyan edip birbirini öldürürse istanbulun nüfusu olması gereken seviyeye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 trafikte en sevmediğim tip trafik tıkalıyken arkana yapışıp sellektör yapanlar bi de sarı ışıkta kornaya abananlar sdfs arabayı kötü kullanmış falan sinirlenmiyorum trafik hataları zaman zaman hepimiz yapıyoruz da. bu zihniyet beni öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Abi F 16 taşı bence rahat olur. Hem bu tipleri de caydırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 abi bakın yanlış anlaşılmasın. kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela. ama kontrollü donel kavşakta kendince uyanıklık yapıp kırmızı ışıkta geçen ve trafiği kilitleyen adamı dövmek istiyorum. bunun bi tık ötesi bana direkt tepki gösterenler. selektör yaparsın artislik mi yapıyosun olur, ne bileyim hızlı kalkarsın yarış peşinde misin olur, bu tarz şeyler. bunları işte net öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 bu arada tavsiye verirken de yenibosna - bahçelievler - gaziosmanpaşa - sultançiftliği - küçükköy hattında araç kullandığımı da dikkate alın. bu bölgede insan yok trafikte, bildiğin canavarlar var. herifler böyle maymundan tam geçişi tamamlarken elektrikler kesilmiş. fw update yaparken fişi çekersin de cihaz sapıtır ya aynı öyle. arada bi tür. bu bölgeye özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Emniyet şeridini kullananlar sanırım en nefret ettiklerim. Her gördüğümde umarım bir gün ihtiyacın olur bedduası ediyorum itinayla inanmasamda. Bir de çevre yolunda orta şeritte 50 ile gidip trafiğin içine edenleri, en çok trafik kazasına bunlar neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 "roket adam" said: kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela. bu yeni arabaların bazılarında tasarruf ayağına var sanırım. durduğunda kendi otomatik kapatıyo tasarruf için, sonra kendi açıyo tekrar motoru. bildiin marşa basar gibi ses çıkıyor galiba hatta çok bilgili değilimde geçen bi son model volkswagende gördüm şaşırdım. belkide istop ettirmiştir ama sanmam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 stop ettiren dediğin yoksa arabayı kaldıramayanmı lan. benmi bu saatte başka bişi anladım asdkgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 o adamlardan biri belki sana 50 lira gönderdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 "roket adam" said: abi bakın yanlış anlaşılmasın. kırmızı ışıkta stop ettiren adam beni sinirlendirmiyor mesela. ama kontrollü donel kavşakta kendince uyanıklık yapıp kırmızı ışıkta geçen ve trafiği kilitleyen adamı dövmek istiyorum. bunun bi tık ötesi bana direkt tepki gösterenler. selektör yaparsın artislik mi yapıyosun olur, ne bileyim hızlı kalkarsın yarış peşinde misin olur, bu tarz şeyler. bunları işte net öldürmek istiyorum. şu dediklerin arasından sadece beni delirten selektör. müzik açsana arabada son ses kafanı dağıtır bir kaç sefer bahsettiğin semtlere benzer yerlere gitmiştim bağcılar mesela mümkün mertebe uzak durmaya çalıştım kimin ne olduğunu bilemezsin ha ist da sözünün geçmesini istiyorsan araba aşırı önemli üzücü ama gerçek bu biber spreyi de mutlaka bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 şimdi size soruyorum gençler. size hiç zeytinburnunda araç kullandınız mı... anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Hoşgeldin bilgisayar dünyasından gercek dünyaya. Çözüm ya arabayı kullanma ya da sus ve zvkini çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Saydığınız bölgelerin alayında araç kullandım, hiç bir şey olmadı. Kimseyle sürtüşmedim. NŞA'da çabuk parlayan birisiyim. Arabaya binmeden önce sinirlerinizi aldırmanız lazım. Yoksa hiç yoktan adam çıkartır tabancasını sıkar kafanıza. Ülke manyak dolu, GOP'un Zeytinburnu'nun Yeşilköy'den, Bebek'ten farkı yok trafikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 motosiklet kullanın, günde 5, 10 kere kasten öldürme amaçlı canınıza kastetsinler, sonra arabaya binince yaşadığın şeyler vız gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben motorlara çok iyi davranıyorum ya. ne taraftan geliyorsa terse kayıp yol açarım. sonra aramızda bi bağ oluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 haketmişsindir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi bu dediklerine yapılabilecek hiçbir şey yok. zaten öküz insanımız trafikte daha bir öküzleşiyor. Kağıthane-Sanayi Mahallesinde caddeden karşıya geçmek isteyen yayalara belki 1000 sefer yol verdim, hala yol veriyorum ama arabayı tamamen durdurduğum halde geçmiyor insanlar. neden? korkuyorlar. elimle yol sizin yapınca geçiyorlar anca ürkek bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 İşin çözümü yok. Trafik öküz oğlu öküz dolu. Arabadan insan 4 kişi inmeyecekleri ne malum, bıçağıyla sopasıyla geziyor millet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 valla ben de bisikletli olsun motorlu olsun..adamlara yol verecegim sola dogru yol birakcagim diye kac defa kaza atlattim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Selektor yapani dovmek farzdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Trafikte bende sakinim kolay kolay delirmem, kimseye de bulaşmam. Daha geçenlerde Maslak'ta trafik kavgasında sürücüye yumruk atıp öldürmüşlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 istanbul da insan olmak ayri bir yetenek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 SodomVsGomore said: ama arabayı tamamen durdurduğum halde geçmiyor insanlar. neden? korkuyorlar. elimle yol sizin yapınca geçiyorlar anca ürkek bir şekilde. valla ben de geçemiyorum öyle hemen sürücüyle göz teması falan kuruyorum, "ben böyle geçiym mi yani şimdi?" der gibi elimle işaret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar