Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Organizatör elendi mi hehe şimdi göreceğiz iyi organizatör müymüşsün :)

Elenmekle organizasyonun ne alakası var balıkkafalı, sadece kendi maçlarımı mı girdim şimdiye kadar
Mesaj tarihi:
Todesengel said:

Faiz lobisi elendi :D dsagssda

Yo tam aksine, senin 2 win e faiz vermedim, 3 win in üzerine çıkartmadım. Bizz organizasyonu da iyi biliriiizzz
Mesaj tarihi:
Abi borastus tam bir kapalı kutu.

kapalı kutu olması yetmezmiş gibi oyun tarzı ve deckleri de "wtf" dedirten cinsten. Kendisine karşı 2 maç kaybettim. 2'nde de neyle karşı karşıya olduğumu anlayamadım.
Mesaj tarihi:
Yaa oynayamadım o ayrı mesele onu geçtimde. Deckten neler çıkacak hakkat anlaşılmıyor. Adam sürprizci. Yazılı gibi başlıyor, sözlü yapıyor.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Fishmaster kusura bakma yav. Bi kaç gündür abzürt bir iş yükü bindi. Beklettim seni. Bi aksilik olmaz ise akşama yaparız maçımızı.

Bu akşam maçım var benim de. Bu ara iyi oldu. Decklerimi revize ettim biraz. Oynarız bi ara :)

edit: maç = futbol
Mesaj tarihi:
lel, mevzu ben internetten decklere bakmıyorum hiç. olabilecek en optimal hale getirilmiş deckler, saatlerce oynayıp legend e gelmiş adamların decklerine falan bakmadım hiç. kendimce deckler yapıyorum zaten deck oluşturmak daha hoşuma gidiyor benim. böyle yani bilen birisi baksa bunun alakası bunu çıkar mana curve falan birşeyler der de yani sıkıla sıkıla oynayacagıma böylesi daha iyi. tunca gelip kırdı zaten agzımı tek bir amaç için optimize edilmiş decklere karşı çok bir şansım olmuyor.
Mesaj tarihi:
Arma said:

Yaa oynayamadım o ayrı mesele onu geçtimde. Deckten neler çıkacak hakkat anlaşılmıyor. Adam sürprizci. Yazılı gibi başlıyor, sözlü yapıyor.

sahdfuhsadu iyiydi bu
  • Yeni Oluştur...