Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Anstopıbıl Fishmaster Akşam bizim gastenin 10. yıl kutlaması var. Eğer gitmemeyi başarabilirsem ses ederim yaparız.
Malibu Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Malibu 2 - Totemic 0 Güzel oyunlardı RNG tanrıları beni tuttu.
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Haydaaaooooo Ben bana Spyro gelir diyordum ya la
sloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 maçları ne zaman izleriz ? kimse kaydetmiyor mu ?
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Ace bizim maçı kaydeder. Sempatik decklerimle bir mucizeyi gerçekleştirebilecek miyim bakalım..
Aceace Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ben başladığından bu yana tüm maçları kaydediyom. Eğer finale çıkamazsam delayli olarak finalleri yayınlıcam zaten.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Organizatör elendi mi hehe şimdi göreceğiz iyi organizatör müymüşsün :)
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Wishmaster said: Organizatör elendi mi hehe şimdi göreceğiz iyi organizatör müymüşsün :) Elenmekle organizasyonun ne alakası var balıkkafalı, sadece kendi maçlarımı mı girdim şimdiye kadar
cadiparti Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bira ve hs için kmdr hs turnuvası pazarları 5'de kadıköyde. https://www.facebook.com/events/1571259696445308/
quixef Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Todesengel said: Faiz lobisi elendi :D dsagssda Yo tam aksine, senin 2 win e faiz vermedim, 3 win in üzerine çıkartmadım. Bizz organizasyonu da iyi biliriiizzz
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Sabo'ya yenilmek mi üzdü bu adamı bu kadar :)
Borastus Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Borastus 2 - 0 Arma güzel oyundu ben eglendim baya
Aceace Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Fishmaster kusura bakma yav. Bi kaç gündür abzürt bir iş yükü bindi. Beklettim seni. Bi aksilik olmaz ise akşama yaparız maçımızı.
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Borastusun önlenemez yükselişi göz dolduruyor yalnız BU ADAMI BİRİ DURDURMALI
Aceace Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Abi borastus tam bir kapalı kutu. kapalı kutu olması yetmezmiş gibi oyun tarzı ve deckleri de "wtf" dedirten cinsten. Kendisine karşı 2 maç kaybettim. 2'nde de neyle karşı karşıya olduğumu anlayamadım.
Arma Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Yaa oynayamadım o ayrı mesele onu geçtimde. Deckten neler çıkacak hakkat anlaşılmıyor. Adam sürprizci. Yazılı gibi başlıyor, sözlü yapıyor.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Aceace said: Fishmaster kusura bakma yav. Bi kaç gündür abzürt bir iş yükü bindi. Beklettim seni. Bi aksilik olmaz ise akşama yaparız maçımızı. Bu akşam maçım var benim de. Bu ara iyi oldu. Decklerimi revize ettim biraz. Oynarız bi ara :) edit: maç = futbol
Borastus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 lel, mevzu ben internetten decklere bakmıyorum hiç. olabilecek en optimal hale getirilmiş deckler, saatlerce oynayıp legend e gelmiş adamların decklerine falan bakmadım hiç. kendimce deckler yapıyorum zaten deck oluşturmak daha hoşuma gidiyor benim. böyle yani bilen birisi baksa bunun alakası bunu çıkar mana curve falan birşeyler der de yani sıkıla sıkıla oynayacagıma böylesi daha iyi. tunca gelip kırdı zaten agzımı tek bir amaç için optimize edilmiş decklere karşı çok bir şansım olmuyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Arma said: Yaa oynayamadım o ayrı mesele onu geçtimde. Deckten neler çıkacak hakkat anlaşılmıyor. Adam sürprizci. Yazılı gibi başlıyor, sözlü yapıyor. sahdfuhsadu iyiydi bu
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Borastus said: tunca gelip kırdı zaten agzımı tek bir amaç için optimize edilmiş decklere karşı çok bir şansım olmuyor. naaptı earth elemantal mı kustu sana da
Öne çıkan mesajlar