Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mümkün mertebe macları kaydetmeyi unutmayın, turnuva bitene kadar paylaşmayın ama sonra o benim deckimi afişe etti vs bi de onla ugrasmayalım turnuva bitince hakkaniyetli bi pati belki editler videoları güzel bişey yapar gl&hf
sabonis Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 quixef said: Turnuva startını verdim, maçları yaptıkça buraya yazın ben Challonge u güncellerim. Gl Hf. akşam 10-10.30 gibi yapak.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Drag 1 - 2 Ace Güzel maçlardı valla. Teprik ederim efenim. Özellikle ilk maç çıldırdım resmen. Sıradaki gelsin. MAÇLARI KAYDEDIN ARKADASLAR!! HÜÖOP!!
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Webcamle kendimizi videoya koyabildiğimiz bi program var mı? Saçma sapan şeyler olunca aşırı tepkiler verir eğleniriz sdgdf
Aceace Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Open Broadcaster'la webcam de şeettirebiliyosun. Maçların kaydı olsun bana yeter.
Spyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 beni niye durtuyon :P.. aksam yapariz diye konustuk maci xelee ile..
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bu hsonu bitirelim ilk ayagı pls 5 mac kalmış
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Seru said: sabonis said: sabonis 2 - 0 quixef Eqle kapisalim kardes pasif agresif nereye kadar
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Sabonis in sır gibi saklanan dahice ve patentli decklerine karşı şansım yoktu. ; (
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 quixef said: Sabonis in sır gibi saklanan dahice ve patentli decklerine karşı şansım yoktu. ; ( decklerimi scoutamış türlü hileler ile, hala konuşuyor. ayıptır günahtır.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 xunn said: Şu an en sert kim süpürüyo? Ben, Sabo, totem, Tunca, Fishmaster, Mastikor, Xeele gruplarda 10+ puan aldık. Gruplar bitti double eliminationla ilk 16 devam ediyo işte. İşallah haftasonuna kadar yarı finallere ulaşırız. Eğer finallere ulaşırsak ve ben elenmiş olursam 10-15 dakika gecikmeli olarak yayın da yaparız. Challonge linkini bulamadım..
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 quixef said: Sabonis in sır gibi saklanan dahice ve patentli decklerine karşı şansım yoktu. ; (
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Goobye kardes sana da goobye
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Ya Seru 10 sayfadır trollediğini zannediyor işte elleşmeyin garibana.
totemic Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 şimdi 2 kere mı oynucaz rakibimizle nedir olay? ona gore maç yapıcaz..
quixef Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Niye 2 kere oynayasin abi, double elimination un anlami losers bracket olmasi yani turnuva disi kalman icin iki kere yenilmen gerekli
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Aceace said: xunn said: Şu an en sert kim süpürüyo? Ben, Sabo, totem, Tunca, Fishmaster, Mastikor, Xeele gruplarda 10+ puan aldık. Gruplar bitti double eliminationla ilk 16 devam ediyo işte. İşallah haftasonuna kadar yarı finallere ulaşırız. Eğer finallere ulaşırsak ve ben elenmiş olursam 10-15 dakika gecikmeli olarak yayın da yaparız. Challonge linkini bulamadım.. En sert dedim. Bütün sertleri saymanın alemi yok. EN SERT KİMSE ÇIKSIN KARŞIMA. http://i.imgur.com/2eIB34A.png
Öne çıkan mesajlar