Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

fenn

Öne çıkan mesajlar

Demek ki maça göre formasyon ve rotasyonla çıkınca kazanılabiliyormuş. Gitarcı umarım bunun ne kadar işe yaradığını görür, biraz değişikliği arada sırada olsa da gösterir.

Çift forvetle alakası yok ama bugün ileride de sürekli çoğaldık. Şu oyunu Balıkesir maçında oynasak şuan 2 değil, 4 puan önde rahat rahat götürüyorduk. Brugge maçlarına bile daha rahat hazırlanılırdı.

Bunun yanında TR'deki alt sıra takımlara oturmuş çift forvetli takımlar her zaman üstünlük kurabiliyor. Bugün Pektemek topla bir şey yapmadı golü bulana kadar ama düşürdüğü defans oyuncuları, peşine taktıkları vs. resmen rahatlattı.

İleride çoğalırsan ortalarında isabetli olur gol yazar, milletin götüne başına çarpanlarda. Şunu umarım görmüştür.

Gerçi yine klasik yatış taktiğine döner hemen,
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa finali çok zor şu an BJK için. Gerçekçi olmak lazım, ha inş gidebilir tabii ama bu sene özellikle takımlar baya sağlam UEFA'da. Fenerin oynadığı sene çeyrekte bile seyircisiz ölmüş Lazio vardı, ondan öncesini saymıyorum bile..

Şimdi baktığında herkes her ne kadar birbiriyle eşleşmiş bile olsa, çok çok iyi takımlar var..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Avrupa finali çok zor şu an BJK için. Gerçekçi olmak lazım, ha inş gidebilir tabii ama bu sene özellikle takımlar baya sağlam UEFA'da. Fenerin oynadığı sene çeyrekte bile seyircisiz ölmüş Lazio vardı, ondan öncesini saymıyorum bile..

Şimdi baktığında herkes her ne kadar birbiriyle eşleşmiş bile olsa, çok çok iyi takımlar var..

bir de herkes ciddiye alıyor. Liverpool tam kafayı vererek oynamadı bizle onu da kabul etmek gerek.

Kupayı alan ŞL'ye direkt gidecek. Yanılmıyorsam kupayı alan ligden gidiyorsa da eğer finalist playofflara katılıyordu. Bir boklar okumuştum da unuttum.

Rakiplere bakıyorsun. Sevilla, Fiorentina, Napoli, Everton gibi kendi liginden ŞL'ye gitme ihtimali bulunmayan takımlar var. Tam güçle kastıracaklar. Zaten çok güçlü ve kupa olsun da ne olursa olsun çıkışı içinde olan Wolfsburg var. Inter, Villareal gibi patlamaya müsait kupa takımları var.

Çok zor, finale çıkmamız bile çok çok zor. Brugge'ü eleyip, bence bu sene tahminimizin ötesinde başarı yakaladığımız için bu kulvarda yeteri kadar tatmin olup lige dönmemiz gerek.

AL'de olduğumuz her sürece lig riske giriyor. Burada durmamızda boşu boşuna. Kupayı kazanmayı deli gibi ben de isterim ama daha erken, elde sıfır olacağına elde bir olsun "şuan" bize yeter. o eldeki de lig olmalı başka bir yer değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...