KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Marty said: 13unde ayrilalim 15inde barisiriz dedim. kabul etmedi. 14 subatta sabaha kadar dibimi dovceksin dedi. ok dedim. hicbirsey almadim. hilmi bu iliskiyi begendi what?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ilginc bi iliski icerisindeyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 scorch said: Theridone said: Cok guzel bi saat aldim ya temiz kemiksiz risk almadim, hava topuna cikmadim. ibine hani noldu benim taşlar, plakalar? gelmedi bişi :D neyini eksik ettik ha :( anaaaam dur lan kargoluyorum bugün. hay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Birdman'imi John Wick'imi hazırladım. 4 farklı dizinin birer sezonunu koydum arşivden Daha önce izlediğim dizilerden Scrubs ve Friends'i de el altına koydum. Civilization 5'i Skyrim'i indirdim, yükledim Steam'den. Dolapta cipsim, biram, Smirnoff North'um, Archers'ım duruyor. Yemeksepeti'nden pizzamı da söyledim. Baş ucumda birisi yarısında kalmış biri başlanmayı bekleyen 2 kitabım da duruyor. 14 Şubat'a hazırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 işyerine güzel bir çiçek gönderdim, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 john wick baya kötü ya. kadıköy kırtasiyeciler sokaktaki çaycılara gidip minibüs caddesinin üst taraf mahallelerinden gelen overlokçu kızlarla tavla oynamak bile daha eğlenceli olur yani 14 şubatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 dışarı çıkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://i.imgur.com/Mix6zWO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 moncici said: john wick baya kötü ya. kadıköy kırtasiyeciler sokaktaki çaycılara gidip minibüs caddesinin üst taraf mahallelerinden gelen overlokçu kızlarla tavla oynamak bile daha eğlenceli olur yani 14 şubatta konusu kötü adamın motivasyonu filan kötü, çok damdan düşme ve tırt ama film asla kötü değil çünkü keanu reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ayrıca 2 bira içtikten sonra akşam 11'den önce sızmış kalmışım daha nesquikli sıcak süt yapıcaktım kendime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 John Wick gayet güzelmiş ya la, ben beğendim. Konu monu demişsiniz de, öyle filmde konu aramak hata zaten, aksiyon işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 con vik iyi ya güzel film. suşi, şarap, gone girl + coherence. mmmppphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 jhon wick çok güzeldi abi keanu reyiz var bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 50 Shades of Grey'i 3 saat arayla 2 kere izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 skor ne peki? pozisyonlardan kaçını deneyebildiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 hoca sen hangi evrende yasiyorsun ya BabacumMostors said: 14 şubat ne abi lise nikahı mı kıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Gerçekten birbirinize "al aşkım bu da senin hediyen, hadi şimdi ya beğenmiş gibi yap ya da gerçekten sevin farketmez" mi diyorsunuz? Çok ilginç geliyo bana bu durum. Sevgiline hediye alma sebebin özel güne önem veriyo olman, sevgiline önem veriyo oluşun bunun gölgesinde kalıyo. Gerçekten çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Löseve bağış yaptım, linkini buradan bulduydum teşekkür ettim kim önerdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Al aşkım bu da senin kemik iliğin Daha mantıklıymış açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 matama said: hoca sen hangi evrende yasiyorsun ya BabacumMostors said: 14 şubat ne abi lise nikahı mı kıydınız? 14 şubat ve türevlerinin kutlanmadığı bir evrende, hiç kutlamadım kutlayan kız arkadaşım da olmadı ama her ay çiçeğimi alırım, güzel bir yere götürürüm, arada küçük süprizlerimi yaparım 14 şubatı beklemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 14 şubatta 50 shades e gidip bir de bunu facebook da vs paylaşan ve "evet çok çılgınız" mesajı veren arkadaşlarımdan olmadım. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bildigin isemeli s*cmali iste neyin cilginligi..her gun yaptigimiz muhabbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 2016da napiyorsunuz? Super plan varsa soyleyin de kopya cekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 BabacumMostors said: ama her ay çiçeğimi alırım, güzel bir yere götürürüm, arada küçük süprizlerimi yaparım 14 şubatı beklemem kız olsam düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Aşk başlamadan güzel, Kalplerde heyecan Bakışlarda korku olduğu zaman güzel... Birbirimize sezdirmemek için çırpınış, Başkaları görmesin diye çabalayış, Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman... Aşk başlamadan güzel.... Ü.Y.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar