Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 SIKYAHONAW said: Asmalımescit taraflarında kişi başı en fazla 100-150tl ile çıkılacak güzel yemek yemelik yer bileniniz varmıdır? Yeni Lokanta var, ama biraz daha pahalıya çıkabilirsin. Biz 2 kişi gittik geçen hafta, içki miçki de içtik 460'a çıktık ama tadım menüsü patlattık, her boktan getiriyorlar belki o yüzden uçmuştur. Yer bulabilir misin bilmiyorum yalnız, rezervasyonu da zaman dilimi şeklinde yapıyorlar, zamanın dolunca sizi bara alalım isterseniz diyorlar haberin olsun. Ama yemek konusunda uzun zamandır daha iyisine rastlamadım, kesinlikle tavsiye ederim. İçki dediğim 2'şer tane kokteyl bu arada, tanesi de 33 TL idi, gerisi komple yemekten girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Lord_Argos said: Şu speeddating partisinde çok sap olurmu sizce beyler? tahminim itu muhendislik kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Abi her yere baktim ben. Hepsi full nerdeyse ve xaenin in dedigi gibi saatli. Gec kalmissiniz biraz. Ben de once benim evde film, sarap, peynir. Sonra ferah fezada yemek, sonrasinda da Belki bir yerde eglenxe. Cicek yolladim. Bir de ufak Bir hediye aldim. Guzel gecer umarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ben evde yemek yapıcam valla, sonra da oturur film izleriz. 3 seneyi devirdik artık keyfimize bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Valla o da guzel plan bence. Ama benim sevgililer gunune Ilk Defa geldi sevgili olayi. Eh deger de veriyorum. Acimadan harcadim paralari heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya onu birakin da ole yaptik bole yaptik kismini. bayanlar ne yapti karsiliginda bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 barbu said: Valla o da guzel plan bence. Ama benim sevgililer gunune Ilk Defa geldi sevgili olayi. Eh deger de veriyorum. Acimadan harcadim paralari heheh (:D yuru be kim tutar seni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ugg neymiş bilemedim. yok topuklu kırmızı ayakkabı aldım hiçbir yerde giyemeyeceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 giyemiceğini nerden biliyosun, numarası mı küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ayakkabıya uygun elbisesi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Full kirmizi mi :D Bari alti kirmizi olanlardan alsatdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Full kırmızı atlas jet hosteslerininkisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Dragonfire said: Ayakkabıya uygun elbisesi yok :D onu da seneye alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fikir o zaten. Bidahaki hedaye gerektiren özel güne elbise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Abi ayakkabı sakat iş bence. Kadını çok iyi tanıyorsan birşey diyemiyeceğim ama kırmızı ve topuklu ayakkabıyı pek beğeneceğini sanmıyorum. Mesela onunla alışverişe çıkarsın, rotada illaki ayakkabıcı da vardır, beğendiği tarzları öğrenirsin ona göre alırsın. Sen sanki random zevkine göre almış gibisin. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Kendi zevkime göre aldım tabiki içimden geldi :D Bişi olmaz hiç birşey de almayabilirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Ahanda girdik 14 Şubat'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Cok guzel bi saat aldim ya temiz kemiksiz risk almadim, hava topuna cikmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 2 kişilik umre gezisi aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://cdn.meme.am/instances/500x/14587115.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 gökalp yılın bu zamanı şeytan taşlama bir acayip oluyor dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Dragonfire said: Full kırmızı atlas jet hosteslerininkisi gibi. http://www.quickmeme.com/img/64/6494d9a65195279d35717e6d97375037c34660e076011dc05bcc67011a212df0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 13unde ayrilalim 15inde barisiriz dedim. kabul etmedi. 14 subatta sabaha kadar dibimi dovceksin dedi. ok dedim. hicbirsey almadim. hilmi bu iliskiyi begendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Theridone said: Cok guzel bi saat aldim ya temiz kemiksiz risk almadim, hava topuna cikmadim. ibine hani noldu benim taşlar, plakalar? gelmedi bişi :D neyini eksik ettik ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 KuddusiMavra said: gençler... az önce gördüm. İTÜ Maçka'da Havuzbaşı Restaurant'ta Coşkun Demir'in söyleyeceği limitsiz içkili+yemekli bir Sevgililer Günü organizasyonu var. Kişi başı 90 TL. Sevgilisi ile 14 Şubat'ta dışarıda yemek+içmek+eğlenmek isteyen arkadaşlara öneririm. Bunun dışında ortalama bşr eğlence yerinde program fiyatları kişi başı 200 Lira civarı. ya şu internette web sitelerini güncellemeyen mekanlara nasıl uyuz oluyorum. Coşkun Demir geçen sene ki sevgililer günündeymiş. Bu sene adını hatırlamadığım bir bayan solist ve grubu varmış. Fiyat 120 TLymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar