Asriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 µh said: delta forslara söyleselermiş de silahı vücutlarına yaslasalarmış bari xd işte bunlar hep bedelli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 zaaaa xD https://pbs.twimg.com/media/B-JzW4oCIAA27f4.jpg bu da mı gişede battı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 koymaya gelmiştim asfsda aşırı derecede batmış hem de, 2 yıl bedava verseler satılan mısırlarla bile parası çıkmaz diyorlar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 muhteşem bir film oyunculuklar gerçekten inanılmazdı. filmden çıkalı 5 saat oldu hala etkisinden çıkamadım. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 BEN BU FILMI IZLEDIM HAKAN FIDAN COK IYI BIR INSAN AMA SONRA A HABER I ACTIM KOTU DIYOLAR HANGISI DOGRU ACAPA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bizim vergilerden ne kadar aktardılar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 box office 3 günde 127k seyirci. 1m seyirci barajını aşar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 başbakanımı çok seviyom diyen 150k izleyici fanatik üç günde gitmiş daha fazla gitmez işte. beleş biletleri de sayıyolar hem. 1m artık devasa bir rakam değil ülke 80 milyon oldu çünkü sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 zaten üstteki resim dogruysa imam hatipleri gonderseler haftaiçi seanslara yeter.. en çok sevindiğim bana masal anlatma 16 milyon tl hasılat yapmış. burak aksak'a yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 kermit said: muhteşem bir film oyunculuklar gerçekten inanılmazdı. filmden çıkalı 5 saat oldu hala etkisinden çıkamadım. 10/10 sen yine iyisin filme giripte etkisinden çıkamadın. birde ömründe sinemaya gitmemiş bazı kesimler daha sinemada izlemeden etkisine girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 https://twitter.com/parantezyapim o 127k kişi işte belediye işçileri, AKP teşkilatından adamlar ve 7 sülalesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Her yerde hayvan gibi reklamları görünce kıllanmıştım. Akp filmi olduğunu öğrenince hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Beleş film işte insanlar girip ısınmak için kullanıyorlar salonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Absolut said: Beleş film işte insanlar girip ısınmak için kullanıyorlar salonları. yada birbirlerini isitmak diyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Daesu said: midem bulandı Fragmanın özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 fetoreller işbaşında. http://www.imdb.com/title/tt4458206/ paralel yapı imdb'ye de sızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 fantasy diyo ahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar