Drall Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Akpye oy vermeyenler marmaraya binmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 akp aralık 2014'den sonra oy veren bayağı ya cahildir ya da menfaati vardır. Göz göre göre hırsıza veriyon abi çünkü, bunun ideolojiyle açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Hırsız olduğu ihtimalde dahi çoğunluk vatandaşın AKP iktidarında menfaati olabilir. Özellikle alternatiflerinin daha zararlı olacağına inanıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Abi ülke kötü yönetilebilir, hata yapılabilir. Ama hırsızlık, kendi menfaatine devlet organlarına kullanmak, çevrene fayda sağlamak apayrı bişey. Ha tabi milletin menfaati de var. Kısa dönemli olarak aldıkları şeyler hoşlarına gidiyo devam diyorlar. Bilmiyorlar ki bunların zararları belki 10-20 yılda çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 RamsesII said: akp aralık 2014'den sonra oy veren bayağı ya cahildir ya da menfaati vardır. Göz göre göre hırsıza veriyon abi çünkü, bunun ideolojiyle açıklaması yok. var abi. Takım tutar gibi parti destekleniyor ülkede. İnadına bu parti diyebiliyorlar. Partinin dine yakın olması da etkiliyor. Tabi bu saydıklarımı cehalet parantezine alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 cehaletin kendisi bu abi başka bir şey değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Şimdi bilenler bilir siyasetin içerisindeyiz aktif olarak ailcek. Çok enteresan şeyler duyuyoruz ; adama soruyoruz ya kardeşim bu adamlar hırsız sen neden buna oy veriyorsun diyoruz , adam bize onlara oy vermeyeyimde dinsizlere mi oy vereyim diyor mesela. Adam hırsız olduğunu kabul ediyor ve yine de oy veririm diyor. Yok kardeşim ben inanmıyorum bunlar hırsız değil diyen adam benim için daha anlaşılabilir. bir de geçen gün bir taksiciye denk geldim , laf lafı açtı konu akp ye bağlandı. Adam MHP liymiş filan anlatmaya başladı. "geçen bir müşteri bindi diyor , konuşmaya başladık , adama dedim ki bu akp hırsız neden oy veriyorsun diye sormuş adam da cevap olarak klasik "herkes çalıyor ,hiç olmazsa bunlar çalışıyor" demiş. neyse ineceği yere gelmiş adam taksimetre 16 lira yazmış taksicide para üstünü vermemiş herife, adam para üstü nerde diyince; abi bende çalıyorum şuan senden ama bak o kadar çalıştım seni buraya kadar getirdim demiş. Herif döt olmuş tabi.. yurdum insanının zekasını seviyorum çok iyi dersini vermiş adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 sakarya da tam yobaz yatağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Aslında yobaz yatağı değil de , çok dinine bağlı insanlar. Cuma namazı vakti mesela trafikte araba göremezsin ,yolda yürüyen erkek bulamazsın. Bir de sakarya gerçekten adı büyükşehir ama tam bir köy zihniyeti var, hala kişisel oylar belirliyor seçimleri. yani adaya göre oy verme çok fazla , birde inanılmaz Erdoğan sevgileri mevcut , o da bunu çok iyi biliyor ve geçen seçim 2 kere geldi Sakaryaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Giovanni said: Hırsız olduğu ihtimalde dahi çoğunluk vatandaşın AKP iktidarında menfaati olabilir. Özellikle alternatiflerinin daha zararlı olacağına inanıyorsa. bu da "adamlar çalıyorlar ama çalışıyorlar da"nın yeni versiyonu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 aman ne dinine bağlılık, göstermelik cumaya git gel en takva sahibi müslüman san kendini sonra Peygamberin sözü ortada “Ey Müslümanlar! Allah Teala sizden öncekileri şu sebeple helak etmiştir: Onlar içlerinden şerefli (itibarlı) biri hırsızlık yaparsa, onu cezalandırmazlar; zayıf biri bir şey çalarsa, derhal ona haddi tatbik ederlerdi. Allah'a yemin ederim ki ben, Muhammed'in kızı Fatıma hırsızlık etmiş olsaydı onun da elini keserdim!” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 raftan altlar çıkmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 suBzer0 said: Aslında yobaz yatağı değil de , çok dinine bağlı insanlar. Cuma namazı vakti mesela trafikte araba göremezsin ,yolda yürüyen erkek bulamazsın. Bir de sakarya gerçekten adı büyükşehir ama tam bir köy zihniyeti var, hala kişisel oylar belirliyor seçimleri. yani adaya göre oy verme çok fazla , birde inanılmaz Erdoğan sevgileri mevcut , o da bunu çok iyi biliyor ve geçen seçim 2 kere geldi Sakaryaya. tam akp seçmeni profili işte. işine gelince dindar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 arcane said: bu da "adamlar çalıyorlar ama çalışıyorlar da"nın yeni versiyonu herhalde Hırsızlık dar bir tanım bence. Mesela adamlar potansiyel tecavüzcüyse hükümet eliyle tecavüzcülere arka çıkılmasını destekliyordur tabi. Bu adamlar "çalıyor da çalışıyor da" veya "en azından dindarlar" gibi kılıfları kullanacaklardır. "Başka hükümet gelince cinayet işleyemem, tecavüz edemem" diyecek halleri yok. On senede ne kadar kendini insanların arasına sokmaması gereken iğrenç yaratık varsa boka saran haşere gibi ortaya çıktı. Karşı komşum kapılarına gelen öğretmene "biz kızımızı hocanın okuluna yolluyoruz" diye cevap vermeye başladı. O kızdan büyük çocukları düzgün okullara gittiler. Çünkü daha önce böyle iğrenç bir şey yapmaya götleri yemiyordu. Dindarlık, hizmet yapma falan bahane. Bir sürü oy bu tiplerinki gibi hastalıklı fikirlerin gün yüzüne çıkabileceği bir Türkiye oluşturmak için veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ben de seçimde oyumu AKP'ye vericem, CHP suçunu farketsin özür dilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 secim mi ne secimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 oylar vatan partisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 akp ye vericem iyice boka batsın bu memleket diye yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 masa said: oylar vatan partisine (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar