kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 mytheron said: Tanrı ne lan. Tanrım beni affet. Tanrı senin cezanı versin. Tanrı seni bildiği gibi yapsın. Oluyo mu? Nekadar zorunuza/zorlarına gidiyor Allah demek. sanane lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 lan allah dedigin zaten arapcada tanri demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 mytheron said: Tanrı ne lan. Tanrım beni affet. Tanrı senin cezanı versin. Tanrı seni bildiği gibi yapsın. Oluyo mu? Nekadar zorunuza/zorlarına gidiyor Allah demek. Lel senin kafanda olmuyor olması fark etmez. Biz senin kafanı kullanmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 arap mıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 değiliz tabi... TÜRKÜZ... HATTA iyice dibe inceksen LAZ'IM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aquila said: lan allah dedigin zaten arapcada tanri demek. AHAHAHAH lan güldüm allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Editor said: değiliz tabi... TÜRKÜZ... HATTA iyice dibe inceksen LAZ'IM BEN! lazlar turk degil ki..ya gurcu ya ermeni karisik karadenizde turk yok..yayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ben AKP'ye vermesek bile AKP'ye veriyoruz diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yok ben herhalukarda akp bize veriyor diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 mytheron said: Tanrı ne lan. Tanrım beni affet. Tanrı senin cezanı versin. Tanrı seni bildiği gibi yapsın. Oluyo mu? Nekadar zorunuza/zorlarına gidiyor Allah demek. Bu neye benziyor biliyor musun? Patronun adı Ali olan bir firmada çalışıyorsun. Adı Ali... Diyorsun ki Patron ne lan. Adamın adı Ali. Belki benim patronumun adı Oğuz veya Dilek veya Jason. Allah özel isim, herkesin tanrısı Allah değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Her tanrı allah mıdır peki? ya da tam tersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 God desek olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Zoruna gidenin borusuna gitsin ZAaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 cacodemon said: Her tanrı allah mıdır peki? ya da tam tersi? Her Patron Ali'midir peki? ya da tam tersi? (Her Ali patron mudur?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 her müdür müdür müdür, müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Koyayım tanrı tartışmanıza, ağırlığımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 MasterHapLo said: 1 Yine tum ateizler toplanmis tam yaziyordum. yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Küfür edebiliyormuyuz bu başlık altinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ben yine gecersiz oy kullanacagim. Cunku herkes cok aptal bu ulkede. Ben de aptal oldugum icin yanlis bir karar vermek istemiyorum. En temizi hic bir sey yapmamak. Duyarli entel durrosu feed i gibi oldu ama yapacak bir sey yok dfghds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 geçersiz oy kullanmayın. Ehven-i şer deyin gene verin oyunuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 altını şer, incisi ker desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 chp'ye oy vermek. paralele oy vermektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 chrome said: Ben yine gecersiz oy kullanacagim. Cunku herkes cok aptal bu ulkede. Ben de aptal oldugum icin yanlis bir karar vermek istemiyorum. Keske ulkedeki tum cahiller bu kadar bilincli ve samimi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 chrome'un kafa karışık gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar