Shean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 enişte dese ne oluyormuş ki anlamadım? di neden nefret ediyorsun? belkide kızın aklında o bahsettiğin 2 düşüncede yok ama direk enişte diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yani di'nin gerçekten eniştesi olduğuna inanmış diyorsun kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 şok,şok,şok. mızrağımı benden çok dert eden ilk 5 sevgili paticik üyesini ücretsiz ağrısız mızraklama imkanı. 1.talihli teridon (çankırı). asil yedek, totemik (afyon). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ben yatıyorum topic hype yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Glatheros said: "Ya Kamile biraz kıro galiba, kızcağızı uyar istersen ben söylersem gücenebilir. Abi, enişte diye sayıklıyor, ben sevmem bunları bilirsin bana ismimle hitap etsin. En nihayetinde burası knightsbridge, çok istiyorsa buyursun north london kuzeyde." de. Şunu desin de hayatı ızdıraba dönsün, lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 londra merkez, eniste herkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Grego said: şok,şok,şok. mızrağımı benden çok dert eden ilk 5 sevgili paticik üyesini ücretsiz ağrısız mızraklama imkanı. 1.talihli teridon (çankırı). asil yedek, totemik (afyon). teridon izmir ama ya cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ya bu enişte, abi demek "gel eve kahve içelim" demek ile aynı kafa mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Glatheros said: Bak Kezban, ben bu tarz ataerkil yakıştırmaları sevmem, enişte abi vs bana çok ilkel geliyor, ben bunlardan uzaklaşmak için buraya geldim. Bana bundan sonra Mahmut de. diye bir kafa ayarı çekebilirsin. Eşin rahat bi hatunsa sıkıntı yok. Eşinden yana problem olacaksa, onu ince ince işleyebilirsin. mesela; "Ya Kamile biraz kıro galiba, kızcağızı uyar istersen ben söylersem gücenebilir. Abi, enişte diye sayıklıyor, ben sevmem bunları bilirsin bana ismimle hitap etsin. En nihayetinde burası knightsbridge, çok istiyorsa buyursun north london kuzeyde." de. veya hepsini boşver. Bu kadar takma kafana, en fazla eşine söylen azcık, akrabalarını sevmiyorum diye. Bayadır "kıro" kelimesini duymamışım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Abi asil dusunulmesi gereken nokta ingilterede yasayip hala yozgat havasi solumak. Abi kutur kutur ingiliz kizlari kara kuru oglanlar(bizler evet amk) icin siraya girerken, eniste eniste diyeni nasil duyuyosun, goruyosun, hissediyosun? Cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: Grego said: şok,şok,şok. mızrağımı benden çok dert eden ilk 5 sevgili paticik üyesini ücretsiz ağrısız mızraklama imkanı. 1.talihli teridon (çankırı). asil yedek, totemik (afyon). teridon izmir ama ya cık cık overlokçu ayağına gelmiş, halı kilim paspas kenarı konuşuluyor sen şehre mi taktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 aquila said: londra merkez, eniste herkez. salak adam ya ıuhaduıasdıhuasduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Esh said: Abi asil dusunulmesi gereken nokta ingilterede yasayip hala yozgat havasi solumak. Abi kutur kutur ingiliz kizlari kara kuru oglanlar(bizler evet amk) icin siraya girerken, eniste eniste diyeni nasil duyuyosun, goruyosun, hissediyosun? Cik cik Sizin okuldan tiplerin londra bulusmasinda duyuyorum abi. Zorla goturulmus olmam bi yana da bildigin kezban fabrikasiymissiniz hani. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ingiliz deyince insanın gözünün önüne kelly brook, gemma arterton filan geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Kim la o kezbanlar sdfsd di said: Esh said: Abi asil dusunulmesi gereken nokta ingilterede yasayip hala yozgat havasi solumak. Abi kutur kutur ingiliz kizlari kara kuru oglanlar(bizler evet amk) icin siraya girerken, eniste eniste diyeni nasil duyuyosun, goruyosun, hissediyosun? Cik cik Sizin okuldan tiplerin londra bulusmasinda duyuyorum abi. Zorla goturulmus olmam bi yana da bildigin kezban fabrikasiymissiniz hani. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di said: Tori said: di geçen amca dedim butthurt mü yaptın sen sdf random yalakayla ıkınmalar falan no offense btw, yörüngeye uçurma da şimdi hırs yapıp Nerde ne dedin hatirlamiyorum da, gelip sacma sapan satasmalar, butthurt demeler, ayni fikri paylasanlara yalaka demeler. Ondan sonra no offense hirs yapip banlama. Sokayim no offensine. Isim gucum yok seni mi cekicem lan ? Varsa bi derdin soyle yoksa yuru git. topice OP ENİŞTE DENDİĞİ İÇİN Mİ ÜZÜLMÜŞ NEYMİŞ diye girdim, saydırıp durmuşun ardından kaç post "aynı fikri paylaşan adam"la birlikte falan o yüzden butthurt hede dedim, ne denir ki başka iyi ki işin gücün varmış yani benim bir derdim yok valla, sana bir garezim de yok, gereksiz tartışma için kusura bakma ne diyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 imzası dasha da daş gibiymiş olay patielripatileri yedirtmeyiz. işin gücün varsa, işin gücüne bak hulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Forumda ayni seyi soyleyen herkesi bi kisi ayartip soyletiyo cunku kesin kuyruk acisi var. OK. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 di çok haklı Tori ayıp etmişsin. di şu benim acc name değişme işini tekrar bi konuşsak ya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Haa dur dur tamam. grego da gelince simdi anladim o butthurt dedigini. Oldu simdi cekilebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gene ne tartıştınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Sacmalayana ne diyosun diyen ya da ayni fikri beyan eden herkesi bi kisi organize ediyomus cunku o kisinin butthurt'u varmis bi sekilde. Kendisine satasilmasi sacmalanmasi falan alakasizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya vıtvıt tartışan yönetici olur mu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 grego noldu stajyer - fotokopici - satın almacı üçgeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 mızrağım ve ben üçgenlerden uzakta mutluyuz abi. yeni mevzular var da, kakası çıktı artık diye paylaşmıyorum. bi hamfendileri hor görme hareketi başlattım yanışlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar