Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CRpUCtMz_LQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 cdkey sitesinden 33 liraya aldım, limitedmiş key bi de süpriz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 12 gb update mi olur arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 off deme ya, daha dün 38 gb çekti abi oyun, neden 50 gb hiçbir anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 trailer muzigi sanirim en iyi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 bingildak said: cdkey sitesinden 33 liraya aldım, limitedmiş key bi de süpriz oldu sana bi gün pis nazar değecek ha demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 G2a abi general seller mı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 fatshark 5gb altı update yapamayan bir şirket önceki oyunlarından beri, oynamayacağınız zaman backuplayıp silin bence. kurutur akkyı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 humble monthlyde zaten var bu oyun su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 17tl olmuş steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 fare kesmek için değer mi ? l4d zombieleri kadar gideri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 L4d serisinden sonraki ikinci oyun aynı türde, pvpsi yok ama. Diğer bütün rakiplerinden iyi ancak killing floor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 loot sistemini adam gibi ayarlayabilselerdi keşke ya başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bi gaza gelip aldım ben bunu fakat 36gb nedir sdfsd hayır tam da ev taşıyorum, internetim yok falan bikaç gün. zamanlamam süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 hepiniz bugün oyunu MUTLAKA açın, oyunun EN İYİ trinketinin en üst kalite versiyonunu veriyor login olunca ödül. heal malzemesi kullanınca yanınızdakileri de healleyen ödül, takım arkadaşınız gri barla kanıyorsa o kanamayı da durduruyor. yüksek zorluklarda must-have item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 oh iyiymiş tenks (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 daha iki gündür filan oynuyorum anca alışıyorum daha ama güzel oyun ya. bıyıklı bir sigmar aşığıyım önüme geleni deviriyorum bi de güzel bi ranged weapon düştü, special mobları da onunla indiriyorum dan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 4 kişiden az olunca bizi baydı. sürekli 2 random adamla oynuyoruz ve hep biz dragliyoruz das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 free dlc gelcekmis http://store.steampowered.com/app/463792/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 warhammer online'da şahaneydi tome of knowledge, burada da benzeri olması çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 warhammer online diyince aklıma geldi de bu oyunda da bi healer class olsaydı ne güzel olurdu ya mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 by sigmar no. healer olmaz bu oyunda, balance cok sinirli heal itemlariyla ilerlemek oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 bu oyunu bi gaz aldım oynadım baya da yalnız gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 ben bu oyunu nasil kacirmisim hic bilmiyorum. simdi satin aldim. oynamak isteyen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yeni dlc: https://www.youtube.com/watch?v=5RfKBo_S-Cg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar