BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Evet öyle bir düşünce var figür satışı düşer diyede. Magic kart satışı düşer diye oyun mu yapmadı. Ben mesela figür alıp boyamayı hiç düşünmüyorum ama oynu çıkarsa oynarım. Figür model ayrı bir zevk kesmesi boyaması oynaması.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 masaüstü satıslarını etkilemez, aksine arttırır. dow serisi satısları ciddi arttırdı 40k figürlerinin
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 DoW normal strateji oyunu değil mi? Benim bahsettiğim wargame in birebir kopyası bi oyun. Böyle ms hololens kafası mesela evindeki masana yansıtıyorsun, multiplayer oynuyorsun karşındaki adamın hareketlerini görüyorsun falan. O tip
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 onuda bilmyorum, acıckası warhamemrı masada oynamak baska bişi, acaba diyip bi kez dükkana giden oynanıdığını goren zaten farkı anlar öle diyim. masaüstü warhammerın yasadığı sorun tanınılırlığının az olması zaten, rol calmaz bence
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aynen Cüce gibi düşünüyorum bende. Baya zevkli masaüstü ama masaüstünde sıl zevk maç öncesi yapılan boyamadır bilmemnedir. Hatta şeytanın avukatı olayım oyunu beleş yapsınlar orc ve human direk oynansın beleşe. Diğer ırklar ve legendary championlar parayla yada goldla olsun. Takır takır para basarlar.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 oyunu kebndiside zevkli, 3 inch gittim karnardan döndüm falan diye ölcüp bicmeler.. 22 yaz atıp ooooo 3+ diye yuerden toplamalar tekrar atmalar falan, cataputu kinightların ortasıan gömcürttünmü rakibinin yüzündeki ifade, bunlar anlayamazsınız
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 O ayrı canım. Çok zar atmak en eğlenceli kısımlarından biri. Hele bide o armor saveler yok mu 2+ felan. IMMMMHHHPPPP. Tadından yenmiyor .
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ay en güzeli onlar. 24 attak chaos chosen dual wiled ataK yapıyom, a sadece 12si vurdu cünkü cuce, aa sadece 4ü woundladı cünkü cüce. e bakalım kacı ölmüş? hiç. böle o 30 zarı ata ata eriyiyo eriyo zavallanın elinde kalan 3 zarda armor save'e gidiyo, ohşş
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Böle yeto swarm mantığındaki ordularla Breton Knightlar felan çok zevkli oluyodu. 30 atakta toplamda 1 wound yok. Sonra grailler vururken tepsinini yarısını ayakkabı kutusuna döküyosun.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Kimler aldı? bir de FPS bölümünde olması gerekmiyor mu bunun
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 öyle olması gerekiyor evet. ballandıra ballandıra anlatıyor da, bi killing floor ya da left 4 dead 2 tadı verir mi acaba? http://www.youtube.com/watch?v=UE_8TOHDXGI
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 deadwoll said: Şu settingde yapılabilecek sınırsız RTS, TBS, FPS, TPS, RPG bilimum 3 harfli varken neden böyle bok oyunlar yapıyorlar anlamıyorum. Bir tane adam gibi izometrik RPG'si yok evrenin. Onu geçtim tam Skyrim tipi cRPG devri, patlat muadilini Warhammer settingiyle, hafif de hack'n slash olsun oh. warhammer'dan saçma sapan oyunlar çıktığına katılıyorum. ada gibi bi RPG-TBS karışımı (strategy RPG) çıktığını görmek isterdim. ama zaten TBS çıktı bir sürü. "bok oyunlar" dediğine dahil o TBS'ler. öte yandan TPS'ye OK verip FPS yaptıklarında kötülemen olmamış. eğer Killing Floor veya Left 4 Dead'in başarısını sağlayabilirlerse (Evolve baştan beri güzel durmadığını düşündüğüm bi oyundu) "bok oyun" diye aşağıladığımız bi oyun gayet iyi bir sonuç sunacaktır. Roqq said: Fare ne ya of. Başka şey mi kalmadı. Abv ya. elli bininci defa Empire vs Orc mu yapsalardı? Skaven'lerin nesi varmış lan?
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Aldım ama tırto çıkacak gibi bir his var içimde, neyse iade ederik olmadı.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bende kararsız kaldım alıp almamak arasında
Law Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Arkadaş almış zaten, sordum ona pek tavsiye etmedi. İndirmeyi iptal edip iade ettim umarım sorun çıkmaz.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 BonePART said: Aynen Cüce gibi düşünüyorum bende. Baya zevkli masaüstü ama masaüstünde sıl zevk maç öncesi yapılan boyamadır bilmemnedir. Hatta şeytanın avukatı olayım oyunu beleş yapsınlar orc ve human direk oynansın beleşe. Diğer ırklar ve legendary championlar parayla yada goldla olsun. Takır takır para basarlar. Oyunun maket ve boyama kısmı kendisinden bile zevkli bence, oynamadığım ordulara ait nice figür aldım sırf boyaması keyifli ve şekli güzel diye.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Ben aldım 8gb dolmuşken hard diskim öldü, gittim hdd aldım bu sefer de akk doldu 2gb kalmış bekleyemem dolmasını ... neyse deneyim oldu resmen hissettiriyor hdd ölmeden önceki son 5 dksını. steam disk write error verdi. terraria açıktı o dandik oyun bile takıla takıla ilerliyordu.
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 valla saol verileri ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. Bunun dışında oyun her warhammer fanboyun çeyizinde bulunması gereken tarzda left 4 chaos: warhammer floor gibi birşey eheue
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=ZyPy01skwdk
Öne çıkan mesajlar