Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 evet cidden en iyi dövüşüydü serinin, güzel yapmışlardı. yalnız böyle 100k filan adamı tarumar eder ya daryun solo, dmg almadan gidiyor aralarına dalıp. hiç ordu toplamalarına hacet yoktu ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 eto tam bir şakirt ya sonu da çok saçmaydı ayrıca türk filmi gibi akke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=fbMt5Kmb7cw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 farangis hax oo kessen 3 gibi yapmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 daha ln'de 3. volume'un yarısına gelmişiz. 14 volume var. 3-4 sezon daha lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 25 neyse ki durumu açıkladılar da öyle iğreti kalmadı, o arslan gönlünü alır yavaş yavaş. :p güzel yerde bitti, devamını da yaparlar çok bekletmeden umarım. ginkamen sen de ne melun adamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 http://www.animenewsnetwork.com/interest/2015-10-25/mixed-feelings-in-iran-over-the-heroic-legend-of-arslan/.94573 Tam bir Germans Loves David Hasselhoff durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 biz bile "ehe ehe türk dedi" diye aramızda konuşurken onlar az bile tartışmış lol. türk tarihli birşey yapsalar buradan bile net 2000 mesaj çıkar herhalde. "başını örtmemiş farangis pis ahlaksız" diyenlerin de ağzına burnuna çarpsın mithra inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Sam said: biz bile "ehe ehe türk dedi" diye aramızda konuşurken onlar az bile tartışmış lol. türk tarihli birşey yapsalar buradan bile net 2000 mesaj çıkar herhalde. "başını örtmemiş farangis pis ahlaksız" diyenlerin de ağzına burnuna çarpsın mithra inşallah. bilmiyorsan bu mangayı takip et istersen (:P) http://bato.to/comic/_/comics/shoukoku-no-altair-r1094 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 ha evet bunu görmüştüm, bir de otoyomegatari vardı şahane ama anime'le gelsinler, manga yetmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 knox said: http://www.youtube.com/watch?v=fbMt5Kmb7cw steam'de çıkmış bile oyun, nasıl bir devire geldik yarabbi! http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/833/798/7dc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yoharı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 s2-1: rick malı istanbul'da bir türk'ten almış patron turan dedi. *ehe ehe* ya aruslan denka, kaypak hintliyle ittifak kuracağına yiğit, mert turan ile kuraydın, sırtın yere gelmezdi. şimdi böyle iki paralık ordunu da eriteceksin. yalnız ginkamen ile nasıl aşık atabildi müzisyen ya, daryun bile zor kapışmıştı. şaşırttı o. ama esas şaşırtan tabii babanın ipini koparması, bir bölümde adam zindandan tahta geçti ama bakalım napabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 abiii çok karıştı ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 geberemedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 2 akıllı ol arslan denka, türk'ün bedduası bölüm bitmeden aklını aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 üf yavşak herif ya, ne pis adammış bu andragonas akke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 niye Lusitania diye bir yer uydurmuşlar ki? varsa öyle bir yer benim haberim yok, ispanyada var öyle bir bölge, birde gemi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 aga andorogorası dövmek lazım ben aslan olcaktım orda kesiverirdim daryuna söyleyip bu ne lan :D Öyle bi babam olsa ya da üstüm olsa Bildiğin döveirm lan asjhdfjah. Arslan senki gibi taştaşlı bi anime bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Feamer said: niye Lusitania diye bir yer uydurmuşlar ki? varsa öyle bir yer benim haberim yok, ispanyada var öyle bir bölge, birde gemi var... Tanıtımda da yazmışız abi "tarihi fantezi kurgu" diye. hattok said: aga andorogorası dövmek lazım ben aslan olcaktım orda kesiverirdim daryuna söyleyip bu ne lan :D Öyle bi babam olsa ya da üstüm olsa Bildiğin döveirm lan asjhdfjah. Arslan senki gibi taştaşlı bi anime bilen var mı Romance of Three Kingdoms'un eski versiyonu yada Souten Kouro'yu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 tamamda, adamlar servis edilen yemekleri bile aslına uygun şekilde koymuşlar, diğer bütün isimler tamam, bir tek niye "Lusitania" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 "hitler'in bıyığı tamam, üniforması tamam, ülkenin adı neden tomania" demek gibi. :) 300'de perslileri zebani gibi gösterince haklı olarak delirdi iranlılar, öyle işler olmasın diye. nihayetinde kurgu bütün hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 lusitania macedonia'a sanırım. pars da achaemenid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 lusitania bizans ya tam olarak, zaman dilimi islam çıkışı öncesi bizans-pers savaşları gibi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abi orthodox haçı var bizans-pers savaşlarını geç. adamlar kimseyi takmayan tarikat bile koymuş daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar