Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arslan Senki

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
biz bile "ehe ehe türk dedi" diye aramızda konuşurken onlar az bile tartışmış lol. türk tarihli birşey yapsalar buradan bile net 2000 mesaj çıkar herhalde.

"başını örtmemiş farangis pis ahlaksız" diyenlerin de ağzına burnuna çarpsın mithra inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

biz bile "ehe ehe türk dedi" diye aramızda konuşurken onlar az bile tartışmış lol. türk tarihli birşey yapsalar buradan bile net 2000 mesaj çıkar herhalde.

"başını örtmemiş farangis pis ahlaksız" diyenlerin de ağzına burnuna çarpsın mithra inşallah.

bilmiyorsan bu mangayı takip et istersen (:P)
http://bato.to/comic/_/comics/shoukoku-no-altair-r1094
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

s2-1: rick malı istanbul'da bir türk'ten almış patron

turan dedi. *ehe ehe*

ya aruslan denka, kaypak hintliyle ittifak kuracağına yiğit, mert turan ile kuraydın, sırtın yere gelmezdi. şimdi böyle iki paralık ordunu da eriteceksin.

yalnız ginkamen ile nasıl aşık atabildi müzisyen ya, daryun bile zor kapışmıştı. şaşırttı o.

ama esas şaşırtan tabii babanın ipini koparması, bir bölümde adam zindandan tahta geçti ama bakalım napabilecek.

Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

niye Lusitania diye bir yer uydurmuşlar ki? varsa öyle bir yer benim haberim yok, ispanyada var öyle bir bölge, birde gemi var...

Tanıtımda da yazmışız abi "tarihi fantezi kurgu" diye.

hattok said:

aga andorogorası dövmek lazım ben aslan olcaktım orda kesiverirdim daryuna söyleyip bu ne lan :D Öyle bi babam olsa ya da üstüm olsa Bildiğin döveirm lan asjhdfjah.

Arslan senki gibi taştaşlı bi anime bilen var mı

Romance of Three Kingdoms'un eski versiyonu yada Souten Kouro'yu deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...